Şimdi Ara

COOLER MASTER 690 VE BİRAZ O.C. BİRAZ MOD.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O.C.meraklıları için bişeyler yapim dedim.kasamı son bikaç aydır mod ve upgrade etmek için ugrasıyorum.ilk sistemimin özelligi c2d 1.8 ghz 1gb 800mhz li crea pearl kasa idi.ilerde biraz daha değişiklik yapıp anakart ve işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum tabi buna ddr3 ram ve cpu sogutucu psu ekran kartı monitor vs de eşlik edicek.kısaca i7 tabanlı bi sistem kurma düşüncesindeyim o nedenle bu sistemime ortalama bi o.c ve mod uyguladım.elbette ki bundan daha iyi sistemler vardır ancak benimkisi sadece bi paylaşım.olumlu ya da olumsuz herkese şimdiden teşekkür ederim

işlemci hızını en son 2.7 ghz ye aşırttım. 3.14 ü de gördü ama bu sefer internet baglantı problemi ortaya cıktı....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 20 Haziran 2009; 18:46:59 >

• konu daha sonra güncellenecektir.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 20 Haziran 2009; 18:40:14 >
  • arkadaşım ilk olarak yaptığın moddan dolayı tebrik ederimSade,şık ve güzel bir çalışma olmuş.Senin işlemci sıcaklıkların bence iyi çünkü benim evdeki masaüstü bilgisayarımın sıcaklıkları boştayken 45-50 derecede gezindiğini gördüm.O yüzden bence sıcaklıklar normal ama bir profesyonel arkadaşa danışıp fikir almanı önerebilirim
  • Merhaba..
    Birkaç ledli fan ve bolca kablo karmaşasından başka birşey göremedim ben açıkcası.. Halbuki bu kasalarda kablo gizleme olayı çok güzeldir.
    Forumda çok detaylı incelemesi var bu kasanın, biraz araştırırsan, bulabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 20 Haziran 2009; 18:40:36 >
  • kasa ici kabloları hic guzel durmuyor.ole kasam olsun isini acıpta bakmam bile.cok kablo var.cooler in ledli fanlarını kullanmıssın ama cooler in fanlarını tavsiye etmem.cansız cılız uflerler.gorselden baska bisi alamassın.cd rom ları neden ayrı ayrı taktıgını anlamadım.alt alta taksan daha guzel durur.bunun dısında soliycegim baska bisi yok.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 20 Haziran 2009; 18:40:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yukardaki fanlar kasanın icine mi üflüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Merhaba..
    Birkaç ledli fan ve bolca kablo karmaşasından başka birşey göremedim ben açıkcası.. Halbuki bu kasalarda kablo gizleme olayı çok güzeldir.
    Forumda çok detaylı incelemesi var bu kasanın, biraz araştırırsan, bulabilirsin..

Katılmamak elde değil. Yaptığınız sadece ledli fan takmak. Biraz daha mod yapmanı tavsiye ederim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 20 Haziran 2009; 18:41:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.