Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.276
Cevap
21
Favori
340.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MendhiCS

    Malum oyunun çıkmasına az bir süre kaldı. Ben de oyunun resmi sitesinde Characters başlığı altında bulunan, oyunda karşılaşacağımız eski dostlar ve yeni karakterler hakkında önbilgi niteliğindeki içerikleri Türkçe'leştirdim. Oyunu sabırsızlıkla bekleyen arkadaşların daha da sabırsızlanacağını bildiğimden ve oyuna 2. seriden başlayacak arkadaşların da ilk oyunu oynamalarını teşvik amacıyla paylaşmayı uygun gördüm. Karakter içeriklerinde yer alan bazı kavramlar Türkçe'ye çevrilince havada kaldıkları için olduğu gibi bıraktım. Bunun haricinde metinlerde yer alan bazı lokasyon ve kavramları yabancılık çekilmemesi açısından aşağıda sıralıyorum.

    • Order of the Flaming Rose: Temeria Krallığı'nın başkenti olan Vizima'yı korumak için kurulmuş olan ve şövalyelerden oluşan topluluk.
    • Scoia'tael: Irkçılık ve ayrımcılık yüzünden insan ırkıyla savaşan elf gerilla birlikleri. Squirrel olarak da geçer. (Kelime anlamı olarak squirrel sincap demek. Ama Scoia'tael'ler kıyafetlerinin değişik kısımlarına sincap motifleri ekledikleri ve ormanda varlıklarını fındık da yiyerek sürdürdükleri için bu şekilde de anılırlar)
    • Witcher: Kelime anlamı malum ama ben geçtiği yerlerde akışı bozmaması için olduğu gibi bıraktım. Witcher kelimesinin kim(ler)i vurguladığını biliyoruz zaten.
    • Kaedwen: Kuzeydeki en büyük krallıktır. Ard Carraigh başkentidir. Creyden ve Yspaden olmak üzere iki dükalığı(bir krallık içerisindeki en büyük toprak parçası. Dük (prens) tarafından yönetilir) vardır. Sert ve soğuk iklimiyle bilinir.
    • Ban Ard: Madenleri ve büyülü akademileriyle bilinen Kaedwen şehridir.
    • Kovir and Poviss: Praxeda Körfezinde bulunan bir Kuzey Krallığı. Oyun evrenindeki en büyük maden kaynakları ihracatcısıdır ve bu ticaretten çok büyük geliri vardır. Kral Esterad Thyssen tarafından yönetilir ve Nilfgaard Savaşı sırasındaki tarafsız tutumunu devam ettirmektedir.
    • Nonhumans: İnsan ırkından ayrı, medenileşmiş insansı ırklar. Şöyle ki;

      *Dryads
      *Dwarves
      *Elves
      *Gnomes
      *Halflings
      *Bobolaks

    • Dh’oine: Elf dilinde insan demek.
    • Oren: Sikke


       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      ZOLTAN CHIVAY
      Zoltan Chivay'i Geralt'ın yakın arkadaşlarından biri olarak sayabiliriz. Yıllar önce Geralt kaderiyle boğuşurken; Ciri'yi ararken, Zoltan da dövüşerek zengin olma şansını elde etmek isterken tesadüfen tanışmışlardır. Tanışıklıklarını günümüze kadar süregelen bir dostluğa dönüştüren savaş kargaşasında, birbirlerinin postlarını defalarca kez kurtarmışlardır. Zoltan, kanlı savaş aralarında; barlarda dövüş turnuvaları düzenlemek, bozuk paralarını kart oyunlarında yitirmek ve sanki ertesi gün hiç olmayacakmışcasına içip sarhoş olmak gibi güzel cüce geleneklerini geliştirmeye kendini adamıştır. Dünya hakkında sürekli merak içerisinde olan Geralt,sık sık bu ritüellere katılmıştır katılmasına ama içki sersemliğinin önceki gece yapılanları silip süpürmesine gelince, sabahları genellikle pişmanlık duymuştur. Tüm bunlara rağmen Geralt, Zoltan'ın dostluğuna, cücelerin savaş baltasının keskin kenarı kadar önem vermekle birlikte şunu da aklına kazımıştır: "Şiddetli bir başağrısıyla uyanmak, her halükarda başsız uyanmaktan daha iyidir."



       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      TRISS MERIGOLD

      O, ilk olarak en güzel kestane rengi saçın sahibi olarak biliniyordu, umut verici ve henüz mütevazi bir büyücü olarak. Herkes onun Sodden Savaşı'nda diğer 13 büyücü ile birlikte öldüğünü düşünürken, O, tepenin (Sodden Hill) ondördüncüsü olarak isim yapıyordu.

      Bilgeliği ve cesareti sayesinde Kral Foltest'in danışmanı oldu ve şimdilerde hiçkimse onun büyü ve siyasetteki kariyerini sorgulamıyor. Yöneticiler onun fikirlerini göz önünde bulunduruyor ve genç büyücüler onun Rivia'daki ayaklanmayı durdururken kullanmış olduğu güçlü bir büyü olan Merigold's Hailstorm'u öğreniyorlardı.

      Witcher'ların kalesi olan Kaer Morhen'in kapıları ona her zaman açıktı. Geralt ona daima güvenirdi ki birlikte kötü niyetli Salamandra'yı devirmiş, Order of the Flaming Rose topluluğunun lideri olan Grandmaster ayaklanmasını bastırmışlardır. Kral Foltest'e yapılan suikast girişimi sonrasında Triss ve Geralt birlikte birkez daha işe koyulurlar. Büyücü, sevgilisiyle bütün zorluklara karşı birkez daha birlikte olabilir.




       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      DANDELION

      Masumları kötülerden korumak için dünyanın kahramanlara ihtiyacı vardır, tıpkı kahramanların, isimlerinin hatırlanması için destansı macera ve yücelikleri hakkında her ne kadar budalaca da olsa şiirsel öykülerini söylemeleri için ozanlara ihtiyacı olduğu gibi. Yol üzerindeki hanlar, kendilerini ozan olarak nitelendiren yerli sokak çalgıcılarıyla dolu olsa da aslında sadece birkaç tanesi önemliydi ve Dandelion da içlerindeki muhtemel liderdi. Onu aşıklar arasındaki en mükemmel sanatçı olarak tanımlamak; hakkını vermek olacağı gibi, sanatçılar arasındaki en mükemmel aşık olarak tanımlamak ise; hımm...düzinelerce ayartılmış kadın desek yanlış olmazdı. Dandelion, Geralt'la uzun zamandır takılmasına rağmen bunun nasıl başladığını söylemek imkansız, onları kendi yollarında giderken hayal etmek de zor. Dandelion ağzı bozuk, bir soytarıdaki incelik duygusu ve küçük bir krallıktaki egoya sahip biri. Bunlar, Witcher kılıcının çabukluğu olmasa, iki yoldaşı darağacına götürecek olan özellikler. Böyle bir dostluğun bedeli olarak...




       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      VERNON ROCHE

      Vernon Roche, bir adamın tek başına neler başarabileceğinin bir örneğidir. Nilfgaard savaşında bizzat Scoia'tael komando birliklerinin izini sürmüştür. Yol kenarındaki ağaçlarda Scoia'tael birliklerinin liderlerini kendisi asmıştır. Kendi vücudundan elf oklarını kendi elleriyle çıkarmıştır. Bir süre sonra Kral Foltest böylesi bir yeteneğin sadece elf gerillalarını yok etmekle sınırlı kalmaması gerektiğinin farkına varmıştır. Sonunda ise Temeria Krallığı'nın elf gerillaları dahil sayısız düşmanı olmuştur. Vernon Roche, terfi almış ve özel ajan olmuştur. Kiralık katil de denilebilir.

      Kralın sağ kolu olduğundan beri suikastleri engellemiş, azılı baronların malikanelerini yakmış, düşman krallıkların casus çemberlerine sızmıştır. Yıllar içinde, onun için gözünü bile kırpmayacak korkusuz savaşçılar, sorgulama uzmanları ve sessiz öncü birliklerinden oluşan küçük bir birlik kurmuştur. Roche, bilgili bir taktik adamıdır ve emrindekileri ustalıkla yönetir. Birliği sadece birkez başarısız olmuştur, o da kötü şöhretli eşkiya Iorweth'i yakalayamamış olmalarıdır.

      Vernon hakkında birçok söylenti mevcut. Derler ki; düşmanlarından herbiri ona bir sikke verseydi, Temeria ve yakınlarındaki arazileri satın alırdı ve arkadaşlarından herbiri onu gömmeye gelseydi, Roche bunu kendisi yapmak zorunda kalırdı. Görünen o ki, bunu başarması için tabutuna bir bıçak koymak yeterli.




       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      IORWETH

      Kimilerine göre O, Pontar vadisinin en çok aranan haydutu, kimilerine göre ise Nonhuman haklarının yılmaz savaşçısıydı. Nilfgaard Savaşı boyunca Kuzey Krallıklarına öfkeyle ızdırap çektiren ve aylar sonra Temeria Özel Birlikleri'nden kaçıp kurtulan Scoia'tael Komanda Birliği'nin lideriydi.

      Iorweth kanlı savaşta hayatta kaldı. Birliği bozguna uğratıldıktan sonra, haksızlık mağduru olmuş kıdemli askerleri, asi elf gençliğini ve kanun tarafından bertaraf edilmiş cüce ırkından paralı askerleri yeniden topladı. Efsanevi bir komando birliği oluşturmuştu.

      Iorweth düşmanlarına karşı acımasızdı. Hem insan ırkına hem de elflere, işbirliği yaptıkları şüphesiyle aynı gaddarlığı gösterirdi. Temeria ve Aedirn sınırındaki kuytu bölgede zenginlere saldırır, yoksulların da boğazını keserdi. Temeria Özel Kuvvetleri'yle birçok kez savaşmış ve her defasında pusuya düşmeden kaçmayı başarmıştır. Kendisi, Vernon Roche'a göre bir numaralı düşman, yerel birliklere göre herkesin iri kayalıklar ardına saklanması gereken bir cezalandırıcıydı.

      Ama kötü şöhretli gaddar Iorweth'in bile bir gizemi vardı. Onu bir savaş canisi, zalimliğin içinde zorba bir kimliğe bürünmüş olarak görenler yanılıyordu. Iorweth de bir elfdi, onurlu ve sofistike bir ırkın evladı. Yakın zamanda dünya çapında bilinecek olan bir akımın hizmetçisiydi.




       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      KINGSLAYER

      Yüzünde yara izi olan gizemli dev kim? Niçin suretleri duvarlarda ve 3 krallıktaki mahallerde bulunabilir? Nasıl ve neden dh’oine oldu? Düzenbaz Iorweth'in güvenini kazanmayı başardı mı? Rivia'nın Geralt'ıyla bağlantısı ne?

      Sadece birkaç kişi bu soruları cevaplayabilir fakat sessiz kalmalılar. Kuzeyin en çok aranan adamını yakalamak hala zor. Yaptığı her hareket düşmanlarını öfkeden kudurtuyor ama O, yarışta hep bir adım önde. Her zaman diğerlerinin vadedemeyeceği şeyler teklif ederek her yerde geçici müttefikler bulabilir. İsteği nedir ki? Bir daha ki sefere nereden çıkacak?

      Yıllardır vızır vızır Eski Dünya'yı paramparça eden bu adamla sadece tek bir kişi başa çıkabilir. Rivia'nın Geralt'ı daha önce onunla uğraşmıştı ama kader yollarını birkez daha kesiştirdi. Sadece bir Witcher Kral Katili'nin planlarına engel olabilir ve bu dev katilin soğukkanlılıkla öldüremeyeceği tek insan O.




       The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]
      DETHMOLD

      Ben Ard'lı büyücü Dethmold'un hayatı Thanedd Darbe'sinde köklü bir değişime uğramıştır. Kardeşi isyan sırasında Scoia'tael oklarının hedefi olmuş ve söylemek gerekirse bu, Dethmold'u öfkelendirmiştir. Ancak büyücü umutsuzluğa kapılmamıştı. Matemi sadece suçluların listesini yapana kadar sürmüştü. Dethmold, Kovir Kralı Esterad için çalışmayı bırakmış ve amaçlarına daha uygun bir patron bulmuştu. Kaedwen Kralı Henselt, planlarını başarıya ulaştıran kişi olabilirdi.

      Dethmold'un arzusu neydi? Scoia'tael'leri eşkiya ve katil olarak gördüğü gibi, onların katledilmesini de istiyordu. Nilfgaard yanlısı hain büyücülerin ölümü için can attığı gibi, gördüğü kadarıyla -doğru veya yanlış- kardeşinin sonunu getiren tüm diğerlerinin de ölümü için can atıyordu. Liste uzundu ve gitgide kabarıyordu.

      Dethmold, Henselt'e; güçlü ve agresif Kuzey Kralı'na hizmet etmeyi seviyordu. Kral da yeni danışmanından memnundu ve ona kimseye güvenmediği kadar güveniyordu. Büyücü, Thanedd Darbesinden bu yana komplo teorileri sezinliyor, onları gayet başarılı bir şekilde açığa çıkarıyordu. Henselt, Dethmold'un hırsını yatıştırıyor ama onu sürekli kendi tarafında tutuyordu. Çok geçmeden meşhur White Wolf ile yüzleşecekti. Witcher ve büyücü ortak bir zemin bulabilecekler mi yoksa can düşmanı mı olacaklar? İlk hamle Geralt'ın.



      Bu çeviriyi yaparken zaman zamanhttp://witcher.wikia.com/wiki/Witcher_Wiki adresine başvurdum. Onun haricinde bir kaynak kullanılmamıştır. İnanın bana bunları çevirip yazıya dökerken Witcher'a duyduğum özlemi anlatamam. Şimdilik bu kadar. Resmi sitede Characters bölümü altında bir karakterlik daha yer var. Eklenir eklenmez ben de buraya eklerim.


    Güzel olmuş ilk oyunu windows7 de sorun çıkartıp durdu oynayamadım.Burdan bakarım artık kim kimdi diye.
  • SOn 1 ay hadi bakalım.Son zmanlarda çıkan oyunşarda ne teknolojiler görecez diye sevinemez olduk.Bu oyun dx11 falan destekliyormu ?
  • http://www.facebook.com/thewitcher

    beyler sayfadaki stream bağlantısından bugün yayınlanan son videosunu inceleyebilirsiniz oyunun tam 16 tane değişik ve farklı sonu olucaktır... video başladıktan sonra direk 29. dakikaya geçin o zamana dek bişey yok çünkü bugün canlı olarak verilmişti... neyse arkadaşlar oyunda çok fazla etkileyici taktikler ve yetenekler olucak... ve oyun zorlayıcı olucakmış... ayriyeten haritanın büyüklüklerini kendi gözümüzle görmemiz için gece ve gündüz geçişi yapmışlar... açıkçası süper olmuş öyle diyeyim... 1 ay bekliyeceğiz artık bu efsane olucak oyunu

    20 DAKİKALIK OYUN İÇİ VİDEO DA İÇİNDEDİR ARKADAŞLAR...

    BU ARADA BEYLER SANSÜR MANSÜR YOK !!! KARTLARLA YETİNMEYECEĞİZ ARTIK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just Silence -- 14 Nisan 2011; 23:13:45 >
  • @Just Silence

    mükemmel haber

    oyun dünyası giderek casual bi hal alırken witcher yapımcıları cd projekt giderek old school olmaya çalışıyorlar. 16 son varsa en az 16 kere bitirilmeyi hak eder bu oyun. sonra da ilerde çoluğumuza çocuğumuza oynatırız:) artık rpg denilince ne bioware ne de bathesda heyecanlandırır oldu beni.. witcher 2'yi deli gibi bekliyorum. oyun gelecek, kçımın altındaki sandalye ısınıp eriyene kadar oynayacağım, erir gibi olunca soğutup tekrar oturacağım başına.
  • offf grafikler mükemmel olmuş...
  • hocam bence witcher serisi bugüne kadar çıkmış en güzel,en sağlam rpg olucak... Baldur's Gate ile tartışılır ama combat mekanizması ve oynanabilirlik konusunda mükemmel olmuş gözüküyor şimdiden... açıkçası söylemek gerekirse yemeğimiz pişti özel servisi bekliyoruz... oyun witcher 1 kadar uzun sürmeyecekmiş ama side quest ve bilakis modlandırmalar da mevcut olacağından ilk oyuna yetişir diye düşünüyorum ben... ama haritanın büyüklüğü beni cezbetti tek korkum şu sistemle kasmasıdır :D

    Nvidia geforce 9600 GT 1gb/256bit
    dual core 5200 2400 mhz
    3 gb ram

    windows 7 service pack 1

    ^^ yougamers a çıkmadanda rahat etmiyor içim açıkçası... nasıl gözükücek acaba :D oynayabilicekmiyim rahatça acaba ? oda ayrı bir soru
  • "Group finishers" olayına bittim,çok güzel düşünülmüş.

    Birde bitkiler falan filan yaşayan biryer gibi duruyor iki bitki atıp kolpalamamışlar,taktik kurarken çevre unsuru olayın cazibesini arttırmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 15 Nisan 2011; 0:01:06 >
  • Gelecek ay 2 oyun alacağım Steam'dan.Biri Witcher 2 biride Brink gelecek ay çok bomba geçicek
  • az önce baktım yougamers'tan... kalite olarak rahatça geçiyor olan sistemime yougamers eziksin en küçük ayarlada bile çalıştırmaz dedi :D hem 880o serisi olucak hem core 2 duo e4500 isteyecek... hemde benim sistemi kabul etmeyecek nasıl oluyor lan o iş....

    sistemim :

    Nvidia geforce 9600 GT 1gb/256bit
    dual core 5200 2400 mhz
    3 gb ram

    windows 7 ultimate service pack 1

    sisteminin oyuna uygun olup olmadığını görmek isteyenler :http://www.yougamers.com/gameometer/10454/ burada click here denen yeşil butonlardan birine tıklayın gelen şıkka evet diyin... sisteminizi otomatik olarak oyuna göre ölçecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just Silence -- 15 Nisan 2011; 0:12:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Just Silence

    hocam bence witcher serisi bugüne kadar çıkmış en güzel,en sağlam rpg olucak... Baldur's Gate ile tartışılır ama combat mekanizması ve oynanabilirlik konusunda mükemmel olmuş gözüküyor şimdiden... açıkçası söylemek gerekirse yemeğimiz pişti özel servisi bekliyoruz... oyun witcher 1 kadar uzun sürmeyecekmiş ama side quest ve bilakis modlandırmalar da mevcut olacağından ilk oyuna yetişir diye düşünüyorum ben... ama haritanın büyüklüğü beni cezbetti tek korkum şu sistemle kasmasıdır :D

    Nvidia geforce 9600 GT 1gb/256bit
    dual core 5200 2400 mhz
    3 gb ram

    windows 7 service pack 1

    ^^ yougamers a çıkmadanda rahat etmiyor içim açıkçası... nasıl gözükücek acaba :D oynayabilicekmiyim rahatça acaba ? oda ayrı bir soru


    ben de sistemimde kasar diye korkuyorum felan ama artık bakacağız. enhanced edition ile cdprojekt örnek bi davranış sergileyip optimizasyon hatalarını, bugları, kötü kaplamaları felan düzeltmiş bunu da ilk oyunu alanlara ücretsiz sunmuştu.. oyunun üstüne titredikleri kadar oyuncunun da üzerine titreyen bi yapımcı cd projekt o yüzden yine de ben oyunun pek sistemleri yormayacağını sanıyorum. ilk oyunu oynadığımda x1950gt ekran kartımla 2gb ram vardı ve çözünürlük ile aa ayarlarını kökleyince kasılıyordu. ben de çözünürlüğü 1280*720'de tutup aa da 2x'e getirerek oynamıştım ve hayatımda yaşadığım açık ara en güzel oyun deneyimiydi. zaten işin grafik kısmına pek takılmam hele ki konu rpg olunca.. eğer witcher 2 de kasarsa önce çözünürlük ve aa ayarlarından fedakarlık ederim, baktım olmadı gölgelerden felan birazcık kısarım. yine olmazsa da paraya kıyıp sistem yenilerim artık. zaten witcher 2 haricinde hiçbir oyun benim gözümde sistem yenilemeye değmez, ha değen olursa witcher 3 olur:) grafiklerden fedakarlık ederim yeter ki o mükemmel hikaye, atmosfer, müzikler, gerald'ın karizma yerinde olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove


    quote:

    Orijinalden alıntı: Just Silence

    hocam bence witcher serisi bugüne kadar çıkmış en güzel,en sağlam rpg olucak... Baldur's Gate ile tartışılır ama combat mekanizması ve oynanabilirlik konusunda mükemmel olmuş gözüküyor şimdiden... açıkçası söylemek gerekirse yemeğimiz pişti özel servisi bekliyoruz... oyun witcher 1 kadar uzun sürmeyecekmiş ama side quest ve bilakis modlandırmalar da mevcut olacağından ilk oyuna yetişir diye düşünüyorum ben... ama haritanın büyüklüğü beni cezbetti tek korkum şu sistemle kasmasıdır :D

    Nvidia geforce 9600 GT 1gb/256bit
    dual core 5200 2400 mhz
    3 gb ram

    windows 7 service pack 1

    ^^ yougamers a çıkmadanda rahat etmiyor içim açıkçası... nasıl gözükücek acaba :D oynayabilicekmiyim rahatça acaba ? oda ayrı bir soru


    ben de sistemimde kasar diye korkuyorum felan ama artık bakacağız. enhanced edition ile cdprojekt örnek bi davranış sergileyip optimizasyon hatalarını, bugları, kötü kaplamaları felan düzeltmiş bunu da ilk oyunu alanlara ücretsiz sunmuştu.. oyunun üstüne titredikleri kadar oyuncunun da üzerine titreyen bi yapımcı cd projekt o yüzden yine de ben oyunun pek sistemleri yormayacağını sanıyorum. ilk oyunu oynadığımda x1950gt ekran kartımla 2gb ram vardı ve çözünürlük ile aa ayarlarını kökleyince kasılıyordu. ben de çözünürlüğü 1280*720'de tutup aa da 2x'e getirerek oynamıştım ve hayatımda yaşadığım açık ara en güzel oyun deneyimiydi. zaten işin grafik kısmına pek takılmam hele ki konu rpg olunca.. eğer witcher 2 de kasarsa önce çözünürlük ve aa ayarlarından fedakarlık ederim, baktım olmadı gölgelerden felan birazcık kısarım. yine olmazsa da paraya kıyıp sistem yenilerim artık. zaten witcher 2 haricinde hiçbir oyun benim gözümde sistem yenilemeye değmez, ha değen olursa witcher 3 olur:) grafiklerden fedakarlık ederim yeter ki o mükemmel hikaye, atmosfer, müzikler, gerald'ın karizma yerinde olsun.


    http://www.yougamers.com/gameometer/10454/ hocam buradan bakabilirsin bana pek inandırıcı gelmedi aslında ama yinede bir şansını dene istersen... çünkü core 2 duo 4500 senin overclocklu e5200 ü döver dedi :D
  • valla bende bekliyorum.

    şimdi sıkıntı şurda Türkiye'ye gelecek mi? gelecek ise hangi firma dağıtım yapacak.

    namco-bandai dağıtımcısı diye duydum.Aral getirir mi? 17 Mayısta avrupada çıkacak aynı tarihte ülkemizde de olur mu?
  • Video dan çıkan sonuç şu.Yılın oyunu geliyor olabilir.....Hazırlıklı olalım.....
  • Sırf Witcher 2 yi çok iyi oynabilmek için bilgisayar topluyorum. Triss ve Zoltan laptopumun kötü grafiklerini hakketmiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atsuma

    valla bende bekliyorum.

    şimdi sıkıntı şurda Türkiye'ye gelecek mi? gelecek ise hangi firma dağıtım yapacak.

    namco-bandai dağıtımcısı diye duydum.Aral getirir mi? 17 Mayısta avrupada çıkacak aynı tarihte ülkemizde de olur mu?


    Bende bunu merak ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saşha

    Gelecek ay 2 oyun alacağım Steam'dan.Biri Witcher 2 biride Brink gelecek ay çok bomba geçicek



    Steam'den değil, gog.com'dan alın oyunu.
    Hem yapımcıya daha fazla kar gidiyor aynı fiyattan, hem de siz daha fazla içerik alıyorsunuz aynı ücret karşılığında.
    good old games'te wallpaperlar, soundtrack, avatarlar vs gibi ekstra içerikler de var.
    Ve kesinlike drm'sız oluyor oyun.
    Steam gibi bir platform bile gerekmiyor oynamak için, istediğin an, istediğin yerde çalışmaya hazır.
    /reklamları izlediniz.
  • zaten gelecek ayın 10 uyla 24 ü arasında ilk oyun 6 dolar gibi bişey olcak ilgilenenlere duyrulur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Just Silence

    az önce baktım yougamers'tan... kalite olarak rahatça geçiyor olan sistemime yougamers eziksin en küçük ayarlada bile çalıştırmaz dedi :D hem 880o serisi olucak hem core 2 duo e4500 isteyecek... hemde benim sistemi kabul etmeyecek nasıl oluyor lan o iş....

    sistemim :

    Nvidia geforce 9600 GT 1gb/256bit
    dual core 5200 2400 mhz
    3 gb ram

    windows 7 ultimate service pack 1

    sisteminin oyuna uygun olup olmadığını görmek isteyenler :http://www.yougamers.com/gameometer/10454/ burada click here denen yeşil butonlardan birine tıklayın gelen şıkka evet diyin... sisteminizi otomatik olarak oyuna göre ölçecektir


    Sağlammış grafikler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemreserpal


    quote:

    Orijinalden alıntı: Saşha

    Gelecek ay 2 oyun alacağım Steam'dan.Biri Witcher 2 biride Brink gelecek ay çok bomba geçicek



    Steam'den değil, gog.com'dan alın oyunu.
    Hem yapımcıya daha fazla kar gidiyor aynı fiyattan, hem de siz daha fazla içerik alıyorsunuz aynı ücret karşılığında.
    good old games'te wallpaperlar, soundtrack, avatarlar vs gibi ekstra içerikler de var.
    Ve kesinlike drm'sız oluyor oyun.
    Steam gibi bir platform bile gerekmiyor oynamak için, istediğin an, istediğin yerde çalışmaya hazır.
    /reklamları izlediniz.


    Süpersin gog.com çok iyimiş cidden Teşekkürler bilgi için Aral'ada mesaj attım eğer Premium Edition getirirse kutulu almayıda düşünüyorum.

    Edit: gog.com'da bakarken Pre-Order'a basıp ödeme seçeneklerine bakayım dedim bastım ön sipariş verdiğiniz için teşekkürler dedi direk indirdi gog.com'un verdiği ekstra içeriği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 16 Nisan 2011; 13:21:02 >
  • Ücret verme kısmı oyunun çıkışına kadar zorunlu değil gog'da witcher 2 için, o zamana kadar preorder edebiliyorsun, eğer fikir değiştirirsen de oyunu almazsın, olur biter.
    (gog'dan alın ama yine de :/)

    Bir de, oyunu gogdan alınca 5 klasik oyundan bir tanesini de hediye olarak veriyorlar.

    İlk witcher da gog'da 10 dolardan satılacak, ama 10 mayıs civarında yamulmuyorsam 5 dolara düşecek.

    /reklamları izlediniz asdasfa :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.