Şimdi Ara

3G KAPSAMA ALANI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
56.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netcii


    quote:

    Orijinalden alıntı: power5371

    Kırıkkale il merkezinde :

    Turkcell 3g hizmeti var
    Vodafone 3g var

    Avea yok

    kırıkkale il merkezi dışında yahşihan da kırıkkale üniversitesi ve çevresinde vodafone 3g var. zaten sinyal alınan yer de üniversitenin içindeki vodafone-avea ortak baz istasyon kulesi. yakında aynı çevrede turkcell 3g de hizmete girecek. yeni kule dikildi ancak istasyon kurulumu henüz yapılmadı.


    evet vodafone avea ortak kampus içinde sadece vodafone 3g aktif.diğer kule dikildi yol kenarında doğru adamlar çalışıyorlar hala




  • ankara cebecide durum ne beyler? turkcell almayı düşünüyorum...
  • İzmit Bagçeşme Orhan Mahallesi 3 G Yok Malesef 3 Aydır bekliyorum ha geldi Ha Gelecek Diye Aldıgıma Alacagıma Bin pişman Oldum.

    Turkcell 3 G var avea vodafone Yok Hergün mail atıyorum yok çalışıoruz yok Bulundugunuz yerde EDGE var diye Utanmadan Ondan baglanın Diyo

    Geçen 19 MB Dosyayı 4 saat 14 Dakikada İndirdim Bizede Yazık Vodafone
  • iSTANBUL-SARİYER BAHÇEKÖYDE Bayramdan önce Türkcell vardı vodafone ve avea yoktu... Bayramdan sonra Vodafone bahçeköye geldi...
    Ama Sultangazi Tem kenarında en iyi ve kararlı 3g avea da hız 1.5 3 arasında geziniyor çoğunlukla ping değeride 70 gibi... Turkcell bina içine girince çekmekle çekmemek arasında kararsız. çekerken 1.5mbite çıkıyor... vodafone çektiği halde kafasına göre hızları var hızı 1.7mbit ama ping 1200... hiç böyle bi bağlantı görmedim... arada bi düzeldiğinde 2.8i zorluyor ama ping 130 dan aşağı inmiyor... sultangazi tem kenarında en kararlı avea...




  • Keçiören/Ayvalı Vodafone 3G çekmiyorrr...
  • bulunduğum yerde 3g hizmeti olup olmadığını internetten sorgulayabileceğim bir yer var mı
    3 operatör için
  • Esenboğa Havalimanı'nda cep telefonu ile yaptığım aramalarda Turkcell ve Avea 3G sinyali var Vodafone sinyali hala yok.

    Keçiören Kuşcağız Mahallesi'ndeki evimde Turkcell 3G sinyali var.Avea 3G sinyali zaman zaman görünüp kayboluyor.Vodafone sinyali burada da yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harika1

    quote:

    tandoğanda şirketinin içinde çekmiyor olabilir. bu tüm tandoğanda çekmiyor anlamına gelmez. ilk mesajınızda tandoğanda çekmiyor diye genelleme yapmışsınız, bu genellemenin yalan olduğunu iddia ettim. tüm operatörler kapalı mekanda kapsama alanında olmanıza garanti vermez. kaldı ki sizin yaşadığınız durum sadece tandoğanda değil tüm Türkiye'de kapalı mekanlarda yaşanabilmektedir. bunun için de yıllardır bizi sömüren operatörlerimiz utanmalıdır.


    İçerde çekmedikten sonra ne işe yarar afedersiniz? Benim için Tandoğan'da çekmiyordur. Ankara'nın karında kışında yani 3G ile görüşeceğiz diye dışaır mı çıkalım ya da laptopumuzu karlar altında romantik şekilde mi kullanalım. Sokak'ta laptop kullanan görmedim daha Vodafone reklamındaki yangın borusunun üzerinde kullanan "Sir" hariç.



    Gece gece iyi güldüm. Allah'da seni güldürsün arkadaşım.




  • Bugün evde arama yaptım bu defa Vodafone 3G sinyali var diğerleri yok
  • ping yüksek olunca bağlantıya tesiri oluyor mu arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    ping yüksek olunca bağlantıya tesiri oluyor mu arkadaşlar?

    Pingin yüksek değil, düşük olması makbuldur. Özellikle online oyun oynarken bu durum kendini belli ediyor ve çok önemlidir..
  • Normal download'i etkilemiyor o zaman
  • adapazarı merkezde vodafone ve turkcell 3g var.ama avea yok
  • antalya merkezinde(özellikle; güllük,altındağ,trt,yıldız mh civarı) oturup laptopunda vodafone 3g kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba nasıl,memnun musunuz?
  • gebze-eskihisar civarı tüm operatörlerin 3G var. Ben şu an Avea 3G ile bağlıyım hız 1,5 Mbps civarı.
  • hocam yorumların basını okudum ama cok uzun oldugundan hepsini okuyarak vakit kaybetmek istemedim benim elimde aveanın ttnet ile düzenlediği ttnet uçan internet kampanyasından aldıgım 3g mobil modem var. ben istanbul beykoz da oturuyorum. başta bu kampanyayı aldıgımda 3g hızmenıtı kullanıyordum ancak 1 ay gectıksen sonra uzak bilgisayara bağlanamadı hatası vermeye basladı bu hata neden kaynaklanır... tesekkurler..
  • ankara etimesgut otuzağustos mah. kazımkarabekir mah. istasyon cad. bu sabah itibari ile 3g kapsama altına alınmış. hayırlı olsun. bu bölgeler için birkaç kez mail atmıştım en kısa süre içerisinde diye cevap gelmişti bu sabah sorunun çözüldügünü gördüm.
  • Fındıkzadede 1 kademe cekıyor bende 3g 2g cok lanet yavas fındıkzadede sorunsuz kullanabılen varmı arkadaslar
  • Ben bugun 3g vodafone uye oldum mesaj da geldi, ama ekranda 3g yazisi belirmedi, onu birakin Edge E isareti bile yok, ben bisi anlamadim 3g olayindan.
    Gecen haftaya kadar New York ta ATT 3g kullandim, hic bi sorun yoktu, burada ulasamadim 3G sebekesine haala:P
  • Geçen gün Vodafone 3G'yi Metrobüs hattında test ettim. Bakırköy'denMecidiyeköy'e kadar hemen her zaman 3G bağlantısı vardı, sadece birkaç saniyeliğine edge oldu. Hız olarak da 5-6 defat speedtest.net üzerinden test ettim. 2 mbit'e yakın çıktı her seferinde.

    bence gayet yeterli, gayet hızlıydı. Bu hızla yarım dakikadan kısa sürede mp3, bir saatten kısa sürede de 800 mb'lık film indirilebiliniyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.