Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurs35

Arkadaslar, ben mesela dısarıda ınternete baglanırken avea gprs wap uzerınden baglanıyorum, bana hızı yavas gelıyor, eger telım 3g li baz ıstasyonundan cekerse benım gprs hızlanıyormu? ben pek anlamadımda hız farkını?

yorum yapacak e72 ci yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reso01

e72 kullanan arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum.. fiyat 700-750 civarında bulunabiliyo acaba aranızda 750 buna vericeğine şu telefonu al diyen varmı? max 750 fiyat ama!

aslında öğrenmek istediğim bu telefonu alsam başım ağrırmı? hız konusunda sorun varmı? telefondaki bütün özellikleri son damlasına kadar kullanmak istioyorum.. gps... internet..özellikle facebook msn... hayal kırıklığına uğradığınız noktalar varsa neresi? herkese teşekkürler...

Telefonun hızı özellikle kamerası mükemmel, gps ve navigasyon çok iyi bende garmin vede nokia maps var , iternette dolaşmakta iyi tavsiye ederim. Ayrıca benim 2 aylık kvk lı cihaz var onuda düşünebilirsiniz..
  • quote:

quote:

Arkadaslar, ben mesela dısarıda ınternete baglanırken avea gprs wap uzerınden baglanıyorum, bana hızı yavas gelıyor, eger telım 3g li baz ıstasyonundan cekerse benım gprs hızlanıyormu? ben pek anlamadımda hız farkını?

Evet hızlanır ekranda 3.5G yazısı çıkarsa 10 Mbite kadar hız destedği var ama avea da o kadar hız varmı bilemem ben avea kullanırken max 1.8 görmüştüm bu hız konusunda vodafone ve turkcell iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

quote:

Evet hızlanır ekranda 3.5G yazısı çıkarsa 10 Mbite kadar hız destedği var ama avea da o kadar hız varmı bilemem ben avea kullanırken max 1.8 görmüştüm bu hız konusunda vodafone ve turkcell iyidir.

3.5G nedemek, ben oncekı telde 3G yazıyodu,bunda neden 3.5
    birde hız testını nasıl yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deu_mak -- 10 Ağustos 2010; 16:50:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

quote:

3.5G nedemek, ben oncekı telde 3G yazıyodu,bunda neden 3.5
    birde hız testını nasıl yapıyorsun?

Ben Joikuspot premium programı ( wifirouter- teşefonu wifi vericisi yapıyor) vasıtası ile telefona wifi üzerinden bağlanıp internetten speedtest.net üzerinden test yaptım

• hımm denerim bakıyım,sağol
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 hafta önce bende E72 Aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum. Ancak bir sorunum var şöyle ki Ahize den konuşma sırasında karşıdaki kişinin sesini aşırı cızırtılı alıyorum. Yani karşımdaki hafif gürültülü bir ortamda ise ne söylediğini anlamak neredeyse imkansız hale geliyor. Kulaklığı denedim, onda da aynı şekilde bir sorun yaşıyorum. Bunun sebebini bilen veya karşılaşıpta düzeltebilen, fikri olan var mı ? :)

Şimdiden teşekkürler..
  • bir sorum olcak.nokia e 72 de mesak yazarken gülück filan koyuyoruz ya.onun kısa yol tuşu varmı ? birde mesaj geldiğinden titreşim çok zayıf bunun çözümü varmı.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ozce

quote:

Orijinalden alıntı: motorkiran

Bu kadar komik bi durum olur yahu, telefonumun mesj sesi yok, ayarladığım halde bir türlü çıkmıyo, sessize alınca titreşim de gelmiyo. yahu tercihlerden ayarladım, başka bir ayarı daha mı var ? bu nasıl iştir ? bi len var mı acaba ?? komik ve sinir bozucu bir durum

senin format atman çözüm olabilir

evet abi nokia ya gidip format attırdım, halloldu, eyvalah :)
  • merhaba yeniden :)
    ben iphone kullanıyordum ya en son güncelleme yaptım ve telefon sapıttı . müzik dinlerken aynı anda msne griyorum oda ne msn yavaşlıyor ve müzikte takılıyor telefonu bozulmadan elimden çıkartmak istiyorum bliyorum iphone la hiçbir telefon kıyaslanamaz ama o kadar yıllık nokia kullanıcısıyım servise telefon götürmedim veya büyük bir sorunu çıkmadı telefonlarımın ... şimdi düşünüyorum arkadaşlar iphone u 500 civarı satsam üzerine 300 daha koysam teknosada 800 'e e72 var abim al diyor ben kararsızım . internet elimin altında olsun istemiyorum onu geçtim sadece hızlı bozulmayan ve iyi mesajlaşabileceğim bir telefon istiyorum olumlu cevaplar alırsam gidip alıcam telefonu başka çarem kalmadı :( bana uygun başka hangi telefonlar olablir 6700 ve 6700 slide ıda düşündüm bilemiyorum

lütfen yardımcı olun .. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmaa.

merhaba yeniden :)
    ben iphone kullanıyordum ya en son güncelleme yaptım ve telefon sapıttı . müzik dinlerken aynı anda msne griyorum oda ne msn yavaşlıyor ve müzikte takılıyor telefonu bozulmadan elimden çıkartmak istiyorum bliyorum iphone la hiçbir telefon kıyaslanamaz ama o kadar yıllık nokia kullanıcısıyım servise telefon götürmedim veya büyük bir sorunu çıkmadı telefonlarımın ... şimdi düşünüyorum arkadaşlar iphone u 500 civarı satsam üzerine 300 daha koysam teknosada 800 'e e72 var abim al diyor ben kararsızım . internet elimin altında olsun istemiyorum onu geçtim sadece hızlı bozulmayan ve iyi mesajlaşabileceğim bir telefon istiyorum olumlu cevaplar alırsam gidip alıcam telefonu başka çarem kalmadı :( bana uygun başka hangi telefonlar olablir 6700 ve 6700 slide ıda düşündüm bilemiyorum

iPhone'dan sonra 6700 6700s falan hayal kırıklıpı yaratır klavyesiyle. Bence alabilirsin ama E72'nin de ufak tefek soruınları var. Bence eski sürümü tekrar yükle iPhone'a mis gibi kullan derim ben. Ama E72'de gayet rahat bi telefon. Yani şöyle diyebilirim E72'nin aslında en büyük eksiği program. Sorun yaratmaz diyorsan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 11 Ağustos 2010; 21:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

quote:

iPhone'dan sonra 6700 6700s falan hayal kırıklıpı yaratır klavyesiyle. Bence alabilirsin ama E72'nin de ufak tefek soruınları var. Bence eski sürümü tekrar yükle iPhone'a mis gibi kullan derim ben. Ama E72'de gayet rahat bi telefon. Yani şöyle diyebilirim E72'nin aslında en büyük eksiği program. Sorun yaratmaz diyorsan al.

sadece sürümüyle ilgili değil aslnda telefon çok yavaşladı bazen menüsü açılmıyor kendi kendine bi haller oluyor bunlar olmasın diye güncelledim daha da kötü oldu sanırım işe yaramaz hale gelmeden önce elden çıkarmak başka çarem yok .
    e72 hiç fena telefon değil herkes sorunlarını paylaşıyor titreşim sorunu piksel sorunu v.b. gbi ama benim için önemli olan şey ovi hesabını açmak veya bşka birşey değil sağlam olsun yeter. artık facebookta aramıyorum çnkü yanımda pc'im var çok şükür beni idare etsin o telefon yeter..
    teşekkür ederim yeniden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

quote:

sadece sürümüyle ilgili değil aslnda telefon çok yavaşladı bazen menüsü açılmıyor kendi kendine bi haller oluyor bunlar olmasın diye güncelledim daha da kötü oldu sanırım işe yaramaz hale gelmeden önce elden çıkarmak başka çarem yok .
    e72 hiç fena telefon değil herkes sorunlarını paylaşıyor titreşim sorunu piksel sorunu v.b. gbi ama benim için önemli olan şey ovi hesabını açmak veya bşka birşey değil sağlam olsun yeter. artık facebookta aramıyorum çnkü yanımda pc'im var çok şükür beni idare etsin o telefon yeter..
    teşekkür ederim yeniden

O zaman al. Çok fazla sorun yaşamazsın. Öyle servis falan.

• bencede anlattıklarına bakılırsa ve ihtiyaçlarını da okuduktan sonra e72 al.
  • teşekkürler arkadaşlar :)
    bu pazar telefonu alıcam aldıktan sonra yeniden sorularımı ve telefonla ilgili incelemeleri aktarırım .hayırlısı olsun diyorum . görüşmek dileğiyle.
  • Arkadaşlar bu arada usb kablosu ile PC'yi internete bağlayabileniniz var mı? İllaki PC suite mi yüklü olmalı bu işlem için?
  • Selam Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 hafta önce bende E72 Aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum. Ancak bir sorunum var şöyle ki Ahize den konuşma sırasında karşıdaki kişinin sesini aşırı cızırtılı alıyorum. Yani karşımdaki hafif gürültülü bir ortamda ise ne söylediğini anlamak neredeyse imkansız hale geliyor. Kulaklığı denedim, onda da aynı şekilde bir sorun yaşıyorum. Bunun sebebini bilen veya karşılaşıpta düzeltebilen, fikri olan var mı ? :)

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrhN -- 12 Ağustos 2010; 16:26:47 >
  • Selam Arkadaşlar,

3 aydan beri E72 kullanıcısıyım.Şöyle bir problemim var bazen telefonum hat kaybediyor.Açık olduğu halde durup dururken kimaramış mesajı geliyor telefon açık olmasına rağmen ulaşılamıyor telefonu servise verdim.Güya problem yokmuş sizin başınıza böyle bir şey geldimi şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar gündüz bi radyo dinleyim dedim kulaklıgı bi taktım hiç ses gelmiyor kulaklıktan çok az geliyor,kulaklıgın yakaya takmak kullanılan bölümün altına basıslı tutunca gelen ses hemen yükseliyor,elim hep orda basılı tutupda dinlenmezki
  • arkadaşlar bir sorunum var.
    mesaj yazdığımda I Ç Ş Ğ harfleri karşı tarafa gitmyor:( mesela ı yazdığında i ve bir boşluk gönderiyor.
    bunu nasıl düzeltebilirim???
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.