Şimdi Ara

Forza 3 Arabaları ve Gerçek Arabalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360 için özel olarak geliştirilen Forza Motorsport 3 arabalarından bazılarının gerçekleri ile karşılaştırıldığında ortaya çok güzel bir tablo çıkıyor.

Forza 3 direktörü Dan Greenwalt daha öncede söylediği gibi "Forza 3 bu nesilin eksiksiz yarış oyunudur" sözünü hatırlatarak , aslında sadece benim gibi Forza'nın 3 milyon fana sahip olduğunu söyledi ve bunda  "kesinlikle, hiç şüphe yoktur" dedi.

Forza Motorsport 3 için yayınlanan karşılaştırmalara ulaşmak için http://tıklayınız

• VAYYY SONUNDA BEA
  • Eeee E3 de söylendiği gibi..

with new graphics engine at 60 fps, forza 3 is best looking racing game on any console..

ötesi yok
  • Bu arabalarin guzel oldugu kadar 2 - 2.5 sene gibi kisa bi surede yapilmis olmasi da bi o kadar etkileyici.

Bunu goz onunde bulundurmakda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Haziran 2009; 0:28:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Eeee E3 de söylendiği gibi..

with new graphics engine at 60 fps, forza 3 is best looking racing game on any console..

ötesi yok

gt5 çingeneleri gibi yapma sende.
  • 3 vakte kadar kavga çıkar bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Bu arabalarin guzel oldugu kadar 2 - 2.5 sene gibi kisa bi surede yapilmis olmasi da bi o kadar etkileyici.

Bunu goz onunde bulundurmakda fayda var.

+1

Paylasim icin tesekkurler FiréLord.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle ahım, şahım bi benzerlik yok. Abartmasın kimse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Öyle ahım, şahım bi benzerlik yok. Abartmasın kimse

Pardon daha nasıl bir benzerlik bekliyordun acaba ?
  • GT5'in pabucunu bulabilen var mı? Çatıya baktım baktım bulamadım da...
  • çıkmamış oyunları kıyaslamakta bizim foruma has bi durum galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_001

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Öyle ahım, şahım bi benzerlik yok. Abartmasın kimse

Pardon daha nasıl bir benzerlik bekliyordun acaba ?

Pardon da siz ne kadar abartmayı seviyorsunuz bu forumda (:

Bildiğin Render görüntüler, gidin GT5'in Render görüntülerine bakın. Gerçek arabalar bile düşük grafik kalır yanında.

PS3 sahibi değilim, GT fanı hiç değilim ama doğrularıda her zaman öne çıkarırım. Render işte ne bekliyorsun arkadaş, renderlarda her türlü alıyor GT5

• gameplay'deki araclar yukardakiler gibi görünmüyor sanki...
  • araçların karşılaştırmadaki gibi oyuna monte edileceğini hiç sanmıyorum;
    çünkü araçlar gerçeklerinden bile hoş ve güzel duruyor,
    oyunlar çıkmadan önce yapımcı firmalar bu tarz şeyleri sık sık yaparlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

gameplay'deki araclar yukardakiler gibi görünmüyor sanki...

Tamam fm2'den çok daha iyi grafikleri var ama konsollardaki en güzel grafikli araba yarışı lafı tarihi bir gaftır...Modelleme ve poligon olarak çok daha iyi grafklere sahip bir oyun varken bu sözü söylemek turn 10 firmasının ezikliğinden olsa gerek.Hatta cnet'in yaptığı anketde fm3 forumlarında bir admin tarafından açılan konuda fm3'e oy verenlerin fm2'de bedava araba vereceklerini söyleyip bir nevi teşvik primi verdiler.Bence bu tam bir eziklik davranışıdır..Otur sen oyununu yapsana ne diye gt gibi bir marka ile uğraşıyorsun...
    Zaten başta da dediğim gibi modelleme konusunda ciddi sorunlar var fm3'de.Çünkü benim bildiğim lamborghini murcielago böyle değil.Yazık etmişler lamboya...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Eeee E3 de söylendiği gibi..

ötesi yok

Göz var nizam var ne ötesi yok, geçecen onları karşılaştırma istiyorsan demo diye ağladığın oyunu aç karşılaştırmalara bak bu smiley de daha çok yakışır kapak

• Asfalt cok kotu

oyuncak gibi araba

SS'lere bakinca NFS daha iyi geliyor bana hele bi ciksinlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Haziran 2009; 9:31:00 >

• Demedimmi ibrahim bazıları gelir konunun içine eder
    Bide gt konusunda x360 le mans 24 saat yarışlar 24dk olur falan yazanlarda var
    Yorumsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

gameplay'deki araclar yukardakiler gibi görünmüyor sanki...

Tamam fm2'den çok daha iyi grafikleri var ama konsollardaki en güzel grafikli araba yarışı lafı tarihi bir gaftır...Modelleme ve poligon olarak çok daha iyi grafklere sahip bir oyun varken bu sözü söylemek turn 10 firmasının ezikliğinden olsa gerek.Hatta cnet'in yaptığı anketde fm3 forumlarında bir admin tarafından açılan konuda fm3'e oy verenlerin fm2'de bedava araba vereceklerini söyleyip bir nevi teşvik primi verdiler.Bence bu tam bir eziklik davranışıdır..Otur sen oyununu yapsana ne diye gt gibi bir marka ile uğraşıyorsun...
    Zaten başta da dediğim gibi modelleme konusunda ciddi sorunlar var fm3'de.Çünkü benim bildiğim lamborghini murcielago böyle değil.Yazık etmişler lamboya...

Bu resimler ne ya ,şaka mı bu ? Bu ss lerdeki grafikle oyunu çıkarmayı düşünmüyolardır heralde...

@görkem
    bırak şimdi bazılarını falan kanka ,yukardaki resimlere bi bak ,memnun olunacak bi grafik varmı o ss lerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 15 Haziran 2009; 10:30:13 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.