Bildirim
Steam üzerinde 10$
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aylık 12.99 euro başlanır mı oyun günlük 3 saat için bilemem ama cidden denemelisin ben 1 yılı aşkın süredir oynuyorum ve çok mutluyum süper eğlenceli bir oyun amaç pve serverda başlamak ise aman ha bulaşma derim ama pvp veya rp-pvp serverda başlarsan işte o zaman bu oyunda zevk alırsın
Valla hocam bikaç arkadaştan çok sağlam olduğunu duydum ama oyun hakkında pek bilgim yok. Ben zaten karakter kasmaktan hiç hoşlanmam, günlük 3 saatten ayda ortalama 100 saat oynasam yeter. Aylık ücret olmayan bi oyuna yönelsem daha iyi olcak sanırım
_____________________________ -
Şimdi bak pc iyi ise illaki online oyun takılayım diyorsan başla ama cidden 2-3 saat içinde bence hiç bulaşmasanda iyi olur ben Aion bekliyorum mesela onada başlayabilirsin cidden çok eğlenceli bir oyun bizleri bekliyor aoc pek tutmadı ilk başlarda ama şuan baya düzelmeler var sana tavsiyem 80 lvl zaten rp-pvp veya pvp serverda kolay kolay yapamazsın anca plvl lazım bu yüzden illaki başlıyacm dersen çok 80 lvl aoc hesabını satan var hemde çok ucuza al birini güzel bir guildinde olursa 80 lvl karakterinle bu oyun baldan tatlı gelir sana hem raid yönünden hem pvp hemde topluluk yönünden.
Orjinalden alıntı: devilcnr
Bu aralar online bir oyun arayışındayım ama bütün günüm işte geçiyor, eve gelince de 3-4 saat pc başındayım. Forum falan derken zaten 1 saat gidiyor. Aylık ücret nedir bu oyunun ayrıca günlük 3 saat için başlamaya değermi?
devilcnr bende aynı durumdayım.. iş sonrası akşamları stres atabileceğim 3-4 saatlik bir vakit var.. uzun zamandır online oyun oynamıyorum son zamanlarda online oyun oynama hevesim bayağı arttı. aoc üzerine yoğunlaştım buaralar netten dökümanları okuyorum oyun çok güzel gözüküyor..level ve item kasması diğer oyunlara göre ne kadar zor bilemiyorum benimde tedirgin olduğum konu bu.iyimser arkadaşın dediği gibi hazır bir karakter satın alabiliriz ancak bu seferde role play zevkini alamayacağız..ben karakterimi kendim yetiştirmek isterim ki role play mantığında işin zevkli yanı bu.. tabi bu benim mantığım :)
bu hafta içinde bu oyunun dvdsini satın alıp başlamayı düşünüyorum ama henüz tam karar veremedim bu sıkıntıdan dolayı.. eğer uygun bir oyun bulursak beraber başlayabiliriz , ikimizde akşamları aynı saatlerde oynayacağımız için beraber takılabiliriz.. ben şuan rohan ve dekaron'a bakıyorum ancak onlarda pek içime sinmedi henüz.. rohanda kasması çok zor diye duydum dekaronda ise hile çok fazla. daha önce L2 sro ve ko oynadım açıkçası onlar pek açmadı beni.. l2 güzel ancak onda da kasması zor.._____________________________
-
odea hocam KO, SRO, Cabal, Free2Play oyunlardan çoğunda deneyimim var ama dediğin gibi beni de sarmadı bunlar.. Bu aralar steam üzerinden TF2, COD5, L4D oynuyorum ama FPS baymaya başladı artık.. RPG oynamak istiyorum, aynen senin gibi bende karakterimi şekillendirmek istiyorum oyunun tadı orda çıkıyor zaten.. Ama karakteri kasarken de sıkılmamalıyım... _____________________________ -
ücretsiz oyunlarda kalite haliyle düşük oluyor.. ben fantastik hikayeleri seviyorum , fantastik rol yapma oyunlarına ilgiliyim.aylık vereceğim ücreti önemsemiyorum yeterki eğlenebileyim ve oyundan zevk alayım ama seninde dediğin gibi kasmakta zorlanıp sıkılabilirizde. _____________________________ -
Aslında en berbat oyunda bile girebilmek için aylık premium alınıyor (Knight), günlük 50kuruş nedir yani verilir de öyle kafama yatan bi oyun olmadı hiç.. Paralı oyunların deneme sürümlerini veya private erverları deneyip görmek lazım.. Bu pazar tüm günüm boş oturup araştırayım bari şimdilik TF2 L4D devam
_____________________________ -
funcom 1-80 level arası ortalama 250 saat sürecek diye belirtmiş , bence bu çokda abartı bir süre değil.tabii diğer etmenleri hesaba katmamışlardır büyük ihtimalle.ilk başlarda parti arama , arkadaş edinme ve olayı kavrama süreci olacağı için bu funcomun belirttiği süre ne kadar gerçekçidir bilemiyorum.denemek lazım , sararsa devam ederiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler