Bir forum sitem var. bu site için sitemapları ortağım hazırlıyordu ve sitemaplar o arkadaşımın google hesabında duruyordu. 3 adet sitemap vardı hesapta. .son yaptığımız sitemap 40 bin linkten oluşuyordu ve onun hesabına eklemiştik.Şimdi arkadşaım siteden ayrıldı ve ben bu sitemapı kendi hesabımada ekledim.ftp de 3 ayrı sitemap.xml dosyası var. ben diğer sitemapları silip tek bu sitemapı kullansam sorun olurmu yada diğer hesaptakı sitemapları kendi hesabımdan iptal edebilirmiyim veya edersem indexlerde sorun çıkarırımı ? kısacası ne yapabilirim bu konuda.
2. olarakta Google tarafından indexlenen ve her biri 1. sayfada çıkan konularımın hepsi bir anda düştü.Konuların indexi duruyor indexler silinmemiş ama nedense hepsi alt sayfalara düşmüş sanırım hiç biri çıkmıyor arattığımda sebebi ne olabilir acaba? sandbox değil çünkü title kelimelerin hepsi aynı yerinde bir sorun yok. sadece konuların yüzde 95 i alt sayfalara gitti ve hitim 3 binden 300 lere düştü.bunun sebebi nedir ve nasıl kurtulabilirim 10 gün oldu hala değişmedi