Şimdi Ara

Crysis 2 sistem gereksinimi sizce ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 2 sistem gereksinimi sizce ne olur???

• senin sorduğun soru da şuna benziyor;Türkiye ne zaman AB'ye girecek;ben de cevabı vereyim daha var...
  • min dual core 2.8 ghz 3gb ram vista ve 512mb dx10 hd4830 ayarında ekran kartı

max da heralde quad core 3.2ghz 1gb dx10 4890 yada dx11 yenı seri ekran kartlarından ayda x2 veya gtx295 ayarında bir akrt 4gb ram bu ayarda olur.

dx9C ve 2gb ram li eski sistemlerde de low olarak acabilir.
  • diğerlerini bilmem ama eğer intel olursa max 2.5 ghz olur. ekran kartı da 1gb falan olur herhalde.
  • bence min şöle olur

intel dual core + amd x2 min 2.5ghz

2gb ram

512mb nvidia 8000 seri + atı 2000 seri
  • Yok Minimum intel core i7 gtx295 4 gb ram

Abartmayın ilk yazan arkadaş abartmış biraz
  • arkadaşlar benim laptopun işlemcisi intel core 2 duo 2,53 ghz, ekran kartı 1 gb ati hd 4650, ram 4 gb ddr2 800, benim laptopta orta seviyede oynanabiliyor. bazen 20 fsp ye düşüyor özllikle çatışma sahnelerinde bazende 60 fsb ye çıkıyor. dolayısıyla net bir şekilde oynanıyor yerine oynanabilir demek daha doğru olur. zaten notebooktech dede öyle yazıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e6750-8800 gts - 2 gb ram xp de medium ayarlarda çalıştırır heralde.
  • bence İslemci: core 2 duo 4400 ve üzeri ekran kartıda 9800GT ve üzeri ve 3gb ram
  • ekran kartlarında en düşük 9 serisi isteyecektir ramda 3 gb yandık gene :)
  • Crysis 1 ile aynı sistemi isteyecek abartmayın
  • CryEngine 3 sistemi harcayacak gibi görünüyor ama bir umut işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

CryEngine 3 sistemi harcayacak gibi görünüyor ama bir umut işte

CryEngine 3 CryEngine 2 kadar sistem istemeyecek.Crysis 2'nin isteyeceği maksimum sistem Crysis 1'in önerilen sistem gereksinimidir.Crysis 2 kesinlikle ama kesinlikle çok sistem istemeyecek.Buna emin olabilirsiniz.

Minimumda çift çekirdek bir işlemci 1gb ram ve 256mb ram'e sahip bir sistem

Önerilen çift çekirdek veya 4 çekirdekli minimum 2.6ghz hızında çalışan bir işlemci,2gb veya daha yukarısı sistem belleği,512mb dx10 destekli vga kartı

bunlar benim tahmini gereksinimlerimdir

• shader 7 ekran kartı,28 çekirdekli işlemci.2040 mhz ram
    Adamlar bu oyunu ilk yaptığı zaman hiç bir ekran kartı oyunu tam performans çalıştıramıyordu ne kadar saçma birşey dimi?
    Buda böyle olur işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 2 Şubat 2010; 17:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

shader 7 ekran kartı,28 çekirdekli işlemci.2040 mhz ram
    Adamlar bu oyunu ilk yaptığı zaman hiç bir ekran kartı oyunu tam performans çalıştıramıyordu ne kadar saçma birşey dimi?

İnsaf eyle daha GTA V var
  • quote:

çalıştıramıyordu öyle mi?

8800 gtx,8800 ultra kartlar vardı o zamanlar ne demek çalıştıramıyordu hatta ilk test sisteminde 8800 gtx vardı tek kartlar oyun very high da çalışabiliyordu

kardeşim Crysis'i ancak paran varsa oynayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

çalıştıramıyordu öyle mi?

8800 gtx,8800 ultra kartlar vardı o zamanlar ne demek çalıştıramıyordu hatta ilk test sisteminde 8800 gtx vardı tek kartlar oyun very high da çalışabiliyordu

kardeşim Crysis'i ancak paran varsa oynayabilirsin

Aman be abicim yeter.tamam ben herşeyi yanlış biliyorum heryerdede karşıma çıkma lütfen yeter yaw.doğrusunu anlatmaya çalışıyorsan bana anlatmaya çalışma yeter.hakikaten yeter bıktırdın yani.benim duyduğum bu anlıyormusun?benim duyduğum full ayarda herbişi açık crysis çalışmıyordu ilk çıktığında. sabahtan akşama kadar oc,test videoları izlemiyorum napıyım.
    Oynasana crysisi 1920x1080 de 16xaa da oynada göriyim
    yaparsın sen ertesi gün bi konuya gelirsin fx5200 gta ıvı çalıştırıyor dersin
    yap bunu tamammı?yap.
    kafayı yemişin ekran kartıyla az demagoji yapma banada birdaha alıntı yapma.valla gına geldi artık.

• quote:

Aman be abicim yeter.tamam ben herşeyi yanlış biliyorum heryerdede karşıma çıkma lütfen yeter yaw.doğrusunu anlatmaya çalışıyorsan bana anlatmaya çalışma yeter.hakikaten yeter bıktırdın yani.benim duyduğum bu anlıyormusun?benim duyduğum full ayarda herbişi açık crysis çalışmıyordu ilk çıktığında. sabahtan akşama kadar oc,test videoları izlemiyorum napıyım.
    Oynasana crysisi 1920x1080 de 16xaa da oynada göriyim
    yaparsın sen ertesi gün bi konuya gelirsin fx5200 gta ıvı çalıştırıyor dersin
    yap bunu tamammı?yap.
    kafayı yemişin ekran kartıyla az demagoji yapma banada birdaha alıntı yapma.valla gına geldi artık.

kardeşim ben ne yaptım şimdi.8800 ultra'lar crysis i oynatan kartlar arasında değilmiydi ha birde 2900xt vardı.
    ayrıca ben şimdi crysis i 1920x1080 16x aa very high da 25-30 fps de oynayabiliyorum

• yha beyler benim ki olurmu sizce hp pavilion dv6000

Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU
    1GB Ram
    GeForce 8400M GS 383 mb ekran kartı
  • arkadaşlar bazılarınız abartmış bazılarınız da hafife almış.. : )
    bence core 2 duo 2.6 ve üzeri
    dx 10 ve üstü nvidia 8800gt ve üzeri
    ati 4600 ve üzeri
    3gb ddr3 ram
    bence boyle bi ozellikteki bilgisayar normal şekilde oynar daha alt sınıflar biraz zorlar...

bende core2duo 2.8
    gddr3 hd4650mobility
    4gb ddr3 1066
    ben bu ozellikle çok rahat oynuyacagımı dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.