Şimdi Ara

Doping Adsl kullanan var mı? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
2
Favori
144.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir'in Aliağa ilçesinde oturuyorum. Yaklaşık 1 ay önce doping internete başvurdum, 24 ay 59 lira 16mb'e kadar hız seçeneğini seçtim. TTnette aynı tarife 84 lira. Bir de il il kampanya yapmışlar bazı illerde fiyatlar uygun ama İzmir yokmuşmuş aralarında ondan fiyat yüksekmiş falan filan. Ttnetten öğrenciliğimden de hiç memnun olmayan biri olarak dopingi denedim ve şu an bir sıkıntım yok. Sanırım ilçede de tek doping kullanıcı ben varım:)
    Ayrıca şunuda belirteyim ki hızımız şöyle böyle diyen arkadaşlar; bütün internet sağlayıcıları türk telekom alt yapısını kullanır, sonuç olarak ttnette kullansan başka bir internet sağlayıcıda kullansan sonuç kullandığınız hattın kapasitesi kadardır. Türk telekom dağıtım hattı ne kadar iyi ise o derece hızlı net kullanırsınız. KOmşularınızla hızlarınızı kıyaslayın arada fark varsa o zaman apartman hattınızı kontrol edin. Onun için o internet sağlayıcı iyi bu değil yorumu yapılması yerine hangisi uygunsa fiyat olarak onu kullanın derim naçizane fikrim. Herşeye rağmen tabiki son söz sizin;) Sağlıcakla kalın...




  • Arkadaşlar Doping den ADSL alacağım bir diğer seçeneğim de TurkNet sizce hangi firmadan alayım?

    Diğer İnternet seçenekleri ve firmaları olmuyor bu ikisi var seçenek olarak.
  • Ttnetin dağıtım hatları da önemli tabi ama onlari sağlayan firmanın iş anlayışı daha önemli bence. Sonuçta hatta değerleri atayanlar sağlayıcılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    Arkadaşlar Doping den ADSL alacağım bir diğer seçeneğim de TurkNet sizce hangi firmadan alayım?

    Diğer İnternet seçenekleri ve firmaları olmuyor bu ikisi var seçenek olarak.

    Verecekleri hizmeti bilmem ama musteri hizmetlerindeki politika maalesef satana kadar politikasi. Özellikle turknet bu konuda onde. Kendi temsilcileri soyledi; maalesef internet kurulumu konusunda çok yavasiz diye.bazi arkadaslara 1 ayda baglayamamislar neti. Ben ozellikle turknetten cok sikayetciyim. Musteri hizmetleri sifir bile degil eksilerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 10 aydir doping 8mbit yalin adsl kullaniyorum. Aylik 29.90 di ilk sene. Ikinci senede 59,90 kusur. Hic bir sikinti yasamadim su ana kadar tadindan yenmiyor fiyat sabit, uygun, hiz guzel daha ne isteyeyim. Ttnetten sonra ilac gibi geldi dogrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe_415 kullanıcısına yanıt
    Arıza oldumu görürüm.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım yani? Herkes TTNET mi kullansın? İyice tekelleşsin mi? Bu sayede 60-70 lira olan paketlere daha mı çok zam yapılsın. TurkNet 100 GB adil kullanım kotalı paket 50 lira. (yalın adsl ücreti dahil) Peki aynı paket TTNET'te kaç lira haberin var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    Parası sıkıntı değil benim için 2006 dan beri d-smart kullanıyorum ttnete geçicem vdsl2 ye arıza oldumu ilgileniyorlar arıza yoksa güzel diğer yandan sıkıntım yok d-smartla zaten sen o sağlayıcıya ödediğin paraylada ttnet kazanıyor farkeden birşey olmuyor diğer sağlayıcılar kendi altyapısını çekene kadar bu olay değişmiyecek.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Diğer sağlayıcı ile aldığım hizmetle TTNET değil Türk Telekom kazanıyor. Yani altyapı TTNET'in değil Türk Telekom'un. Arıza konusuna gelince: Sanki TTNET on numara hizmet sunuyor. Üç sene önceki evimde bizim 8'i alabildiği halde önce 6'ya sonra 4'e indirdiklerini bilirim. Neymiş altyapı desteklemiyormuş. Kavga dövüş 8'e çıkarttım. Ordan başka ile taşındım. Yalın ADSL naklim tam 19 günde yapıldı. Evet yanlış okumadın. Tam 19 gün. Bu süre içinde istisnasız her gün santrale uğradım. Sürekli sistemde sorun var cevabını aldım. Artık nasıl sistem ise. Yani demek istediğim kusursuz hizmet diye bir şey yok. TTNET'te olsa başkası da olsa hepsi aynı şeyin laciverti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı hocam herşey bizde zaten akk diydi oydu buydu.
  • Abonelği aldığım gün hat ücreti ttnette 15 tl doping ve smile'da 10 tl idi.Dopingin kampanyalı fiyatı 45 liraydı 45+10 lira ödüyorum.Bulunduğum bölgede ilk defa hattım doping sayesinde iyileştirildi.Daha önce sırasyıla ttnet ve smile kullandım.Bana göre denk geldiğiniz temsilciye göre değişebilir ancak genel olarak müşteri hizmetleri hepsinde yetersiz modemdeki değerlerden haberleri yok bu Türk telekom saha elemanları içinde geçerli.Benim 8 mbit kullanabildiğime ve kullanabileceğime bile inanamıyorlar.Arıza halinde hizmet konusunda en iyisi doping kesinlikle.Bıraktığım tüm arıza kayıtlarında Türk telekom ekipleri gelip hatın durumunu ölçüp çözüme kavuşturuyorlar.Bu smileadls'de kattiyen görmediğim bir durumdu hız 6 mbitten hemen 4'e düşürülüp iş çözülürüdü kendilerince Ttnette de hemen hız 1 mbite düşürülüyordu.Şu an bakır kablo ile 8mbit kullanmaya devam.Bir daha seçim yaparsam ttnet ve doping arasında fiyatına göre seçim yaparım başka bir seçenek araya giremez.Fakat ilk tercih doping olur herzaman




  • Doing iletişim merkezinde çalışıyorum. Doping hakkında bilgi almak veya Doping Adls'e geçmek isteyenlere yardımcı olabilirim. 02123473692 Aradığınızda ahmet beyle görüşebilirmiyim demeniz yeterlidir..
  • Doping iletişim merkezinde çalışıyorum. Doping hakkında bilgi almak veya doping Adls'e gecmek isteyenlere yardımcı olabilirim. 02123473692 Numaraları arayıp ahmet beyle görüşebilirmiyim demeleri yeterlidir..
  • Doping Kampanyalarından Yararlanmak İçin Casa İLETİŞİM Olarak Hizmet Vermekteyiz Çağrı Merkezi Olarak Geçişinizi Sağlıya Biliyoruz Aşağıdaki Numaradan Bize Ulaşa Bilirsiniz 0212 347 3692 (Kaan Tayfur)


    Başvurusunu Gerçekleştirenler Bizim Çağrı Merkezinden Gerçekleştirenler Digiturk Hizmetinden %50 İndirimli Yararlancaklar Geçiş İçin 0212 347 3692 ( Kaan Tayfur )
  • Doping adsl iletişim merkezinde çalışıyorum bilgi almak isteyen ve kullanmak isteyen olursa yardımcı olabilirim. 02123473692 aradığınızda ahmet beyle görüşebilirmiyim demeniz yeterlidir.
  • Arkadaşlar D-Smart kullanıyorum kotayı düşürmüyorlar genelde doping de kotayı geçtiğimizde Hız dusuyormu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancancan23

    Arkadaşlar D-Smart kullanıyorum kotayı düşürmüyorlar genelde doping de kotayı geçtiğimizde Hız dusuyormu

    Aradan geçen sürede halen akk 'ya genelde takılmıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yken

    Kampanya olarak 1mb alırsanız 2 mb hız veriyorlar, geçe hafta ben kampanyasız ttnet almıştım. ayıns paraya geliyor Dopinge geçeyim diyorum. 2 kat hızlı sonuçta. Doping kullananlar var mı? Nasıl hizmetleri bu şirketin

    Ben kullanıyorum. Gayet rahat ve seri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    doping al. Turk nette uzak dur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11-9-2014 /// 14-6-2016 arası yaklaşık 2 yıl olmuş ve bugüne kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadılar Doping ADSL olarak

    Tahattüt'üm yok
    Sabit Telefon'um yok

    yaklaşık aylık 63-65 arası bir fatura geliyor yeni bir nakil işlemi yaptırdım 25 tl gibi bir nakil ücreti oldu o kadar

    tavsiye ederim sizlere.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.