Şimdi Ara

Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aylardır beklediğim 3008 için peugeot sayfasına adımı kaydetmiştim..

    Daha önce 5 yıl kadar Cmax kullandığım için ve kompakt MPVler bana tam uygun olduğu için MPV almak istiyorum. 3008 ise kompakt boyutları resimlerde süper görülen iç mekanı ve hafif arazi şartlarına göre programlanabilen ESPsi dolayısıyla aklımı çeliyor. BU "grip control " adı verilen haddimi aşıyorum ama discovery deki arazi seçim düğmesi gibi düğme + all season lastiklerden oluşan paket benim gibi yılda 2 gün kar 2 gün de piknik için çayır çimen görenlere yeterli diye düşünüyordum..

    Neyse dün akşam aradılar araba gelmiş sadece numunelik 2 adet biri bağlarbaşının oradaki bayiide, diğeri de ikitellide ..Dün akşam arabasız olduğum için gidemedim..Bu akşam AÇIya gittiğimde ise ARABA SATILMIŞTI gerçi oradaydı ama satılmış..Evet dün akşam bayiiye inen araba bugün satılmış üstelik 55000 civarı (yanılmıyorsam 54500TL) ..

    Araba hemen hemen Cmax boyutlarında... xenon far yok , panoramik tavan veya sunroof yok, anahtarsız çalıştırma yok...Resimlerde lanse edilen ve mükemmel görülen CD çalara karşın oldukça basit duran bir CD çalar ile ithal edilmiş. 1.6 110 bg klasik FORD PSA dizelinin 6R isimli yarı otomatik şanzımanla birleştirişlmi hali..

    Bana fiyat aşırı pahalı geldi..

    Programlanabilen ESPnin bir b*ka yaramayacağını düşünmüyorum...Bence 1-2 ay beklenip ESPli Xpaketli Cmax veya xenondan vazgeçilirse grup içi picasso 45 civarlarına alınabilir...

    Kriz falan yok ülkemde 24 sattte bu arabaya 55bin veren bulduklarına göre ..O arabaya 55bin vereceğime 2. el 2008 model captivaya 55bin veririm diye düşünüyorum...







  • Yanblışta düşünmüyorsunuz.

    Kriz dilde var arkadaş bu ülkede. ÖTV indiriminin ilk günlerinde gördük. 3.000 indirimde bayilere akın edenleri gördük.
  • doğru valla ...bir de bu fiyat ÖTV indirimli fiyat.. demek ki ÖTV olmasa 61-62den satacaklar..
  •  Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL




  • c4 picasso güzel araç ama içi çok plastik.
    Smax de tercih edilir o fiyatlara aslında
  • Otomobillerdeki donanımlar arttıkça Türkiye pazarına gösterilen özen ve verilen önem de belirginleşir oldu, aslında firmaları bu konuda bir Türk otomobil sever olarak eleştirirken onların gözüyle baktığımda da hak veriyorum.

    Yeni lanse edilen bir çok modelin en boş versiyonları ilk önce bizim pazarımıza ithal ediliyor, 4-5 ay sonra ne zaman ki üretim genişliyor ve satış grafikleri ortaya çıkıyor anca o zaman bize dolu otomobiller getiriliyor.

    3008 buna güzel bir örnek olmuş.

    Aklıma gelenler arasında mesela C3 Picasso var, reklamlardaki Picasso ile gelen araçlar arasında malesef çok büyük donanım farkları var, belli başlı donanımlar da olmayınca otomobile müşteri olmanın bir anlamı kalmıyor...

    Satış temsilcileri diyorlar ki; ' İlk önce bu donanımları ithal etme kararı aldılar (Yani boş olanlar), 3-4 ay sonra satışlara göre karar verip donanımlarda değişiklik yapacaklar.'

    E sen satmadığın donanımdaki arabanın satışlarına bilimsel analizler kullanarak nasıl karar vereceksin, satmamışsın ki hiç Tahminden öteye gitmez... Bayiye her gelen insan potansiyel müşteridir ama gelen 10 kişiden 8'inin 'Cam tavan yok mu?' diye sormasıyla da 8 tane cam tavanlı araç müşterisini potansiyel olarak baz alamazsın.

    İşte bu da lafı çevirme politikası... Chicken Translate gibi.




  • model adını unuttum şimdi de zafira ayarında bir aracı daha gelecek pejonun. ona da bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: joushkun

    model adını unuttum şimdi de zafira ayarında bir aracı daha gelecek pejonun. ona da bakabilirsiniz.

    4008 mi ne sanırım.
  • iç tasarım iyi ama el freninin yerini hiç beğenmiyorum yolcunun tarafında ne işi var!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz


    quote:

    Orjinalden alıntı: joushkun

    model adını unuttum şimdi de zafira ayarında bir aracı daha gelecek pejonun. ona da bakabilirsiniz.

    4008 mi ne sanırım.

    5008
  • hangi el freni?
    senin gördüğün el freni değil

    quote:

    Orjinalden alıntı: plazma_08

    iç tasarım iyi ama el freninin yerini hiç beğenmiyorum yolcunun tarafında ne işi var!
  • İçi süper ancak dışı akraba evliliği mağduru gibi...
  • Ön tarafını sevmedim bende
  • quote:

    Orjinalden alıntı: extremeenvy

    İçi süper ancak dışı akraba evliliği mağduru gibi...



    hafiften de mutasyon maduru. x-men hesabı kopmuşlar. olsa olsa wolverine hala kızı 407'yi öpmüştür diyebiliyorum.


    ünalcım galiba o.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: extremeenvy

    dışı akraba evliliği mağduru gibi...



    jetta'dan alışkınım ben, kendime yakıştıramam ama yollarda görmek koymaz bana
  • Ben peugeot günlerinde bu aracın full+full versiyonuna bindim.Ne ararsanız vardı araçta.Deri koltuklar, cam tavan, navigasyon sistemi, head-up display vs vs. Aracı görünce bi bakayım dedim.İnanın göründüğü gibi bir otomobil değil.İçine bindim bi tuhaf geldi bana ( full olmasına rağmen ).Yani araca bindiğinizde bi sıcaklık hissetmiyorsunuz.Abartmadan söylüyorum 308 beni daha çok etkilemişti.O paraya D segmenti harika araçlar var.Onlara bakardım şahsen.Bu arada peugeot görevlisi bana ağustosun başında satışa sunulur demişti.Anlaşılan erkene alınmış peugeot resmi sitede fiyatlar var zaten girilmiş.Burdan otomobil satış temsilcilerine bir çift sözüm var.'' ALLAH AŞKINA ŞU OTOMOBİLLER HAKKINDA BİRŞEYLER ÖĞRENİN ARTIK.HİÇBİRŞEYDEN ANLAMIYORSUNUZ.O YERLERİ İŞGAL ETMEYİN BIRAKIN BİLEN BİRİLERİ YAPSIN BU İŞİ '' ( Otomobilden anlayan satış temsilcilerini tenzih ediyorum tabi ) :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 207m

    Ben peugeot günlerinde bu aracın full+full versiyonuna bindim.Ne ararsanız vardı araçta.Deri koltuklar, cam tavan, navigasyon sistemi, head-up display vs vs. Aracı görünce bi bakayım dedim.İnanın göründüğü gibi bir otomobil değil.İçine bindim bi tuhaf geldi bana ( full olmasına rağmen ).Yani araca bindiğinizde bi sıcaklık hissetmiyorsunuz.Abartmadan söylüyorum 308 beni daha çok etkilemişti.O paraya D segmenti harika araçlar var.Onlara bakardım şahsen.Bu arada peugeot görevlisi bana ağustosun başında satışa sunulur demişti.Anlaşılan erkene alınmış peugeot resmi sitede fiyatlar var zaten girilmiş.Burdan otomobil satış temsilcilerine bir çift sözüm var.'' ALLAH AŞKINA ŞU OTOMOBİLLER HAKKINDA BİRŞEYLER ÖĞRENİN ARTIK.HİÇBİRŞEYDEN ANLAMIYORSUNUZ.O YERLERİ İŞGAL ETMEYİN BIRAKIN BİLEN BİRİLERİ YAPSIN BU İŞİ '' ( Otomobilden anlayan satış temsilcilerini tenzih ediyorum tabi ) :)

    Satış temsilcileri konusunda sana hak veriyorum.Araba hakkındaki bilgileri sadece ABS ve hava yastığından ibaret sözde satış temsilcilerinde hiç hoşlanmıyorum.Hele karşısındaki insanı hiç bir şeyden anlamayan cahil yerine koyanlardan bir kat daha fazla nefret ediyorum.Böylelerinle karşılaştığım zaman direk bozuyorum..Hİç acımam..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: forbest

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL


    işte bu CD çalar yok. yerine (ben peugeotyu tam bilmiyorum) dikdörtgen ekranlı altında 5*-6 tane boncuk gibi dandik düğme olan bir CD çalar var bu da arabayı acaip bozmuş..headup display falan vardı o arabada..

    quote:

    Orjinalden alıntı: forbest

     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL



    bu arazi seçim düğmesi de enteresan. düğme dönmüyor etrafındaki bilezik dönüyor..Hızlı bakıda nerede durduğunu anlayamadım yani muhtemelen bir çentik veya tümsek var bilezikte onu getirdiğin yer seçiliyor ama ayırdedemedim..



    bahsedilen 5008 yani bunun 7 koltuk versiyonu..Ağustos sonrası geleceğine göre 70-75e gelir herhalde 1.6 ile




  • Peugeot baya uçmuş..arkası biraz hoşuma gitmese dış görünüşüne berbat ötesi diyebilirdim,artı,boş sayılabilecek bir araç 55 milyar...buna o parayı vereceğime 46 milyara Citroen picasso alırım..bundan çok daha yakışıklı..
     Ohannes ...3008 nerdeyse 55bin TL
  • dış tasarım kötü duruyor ama içi iyi bu arada

    yukarıdaki c4 süper duruyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.