Bundan tam 16 yıl önce Galatasaray'ın bugünkü teknik direktör Frank Rijkaard, az daha Galatasaray'a gelecekti. Ancak Hollandalı Ajax'a geri dönmeye karar verince bu izdivaç yıllar sonra gerçekleşir.
Bir ön liberoya ihtiyaç duyan Galatasaray, Milan'la yolları ayırmak üzere olan Frank Rijkaard'a yönelir. Dönemin başkanı Alp Yalman, "Rijkaard bizim için çok uygun. Peşindeyiz" diye konuşur ve transfere yeşil ışık yakar. Yalman hatta işi bir adım daha öteye götürür ve artık bir dünya yıldızı haline gelmiş olan 31 yaşındaki Rijkaard için teknik direktör Feldkamp'ın fikrini sorar. Feldkamp doğal olarak olumlu rapor vermesine rağmen Galatasaray bir diğer yıldız Matthaeus'ü de takibe alır.
Sabah Gazetesi'nin üstün teknolojisiyle Rijkaard'a Galatasaray forması giydirmesi işe yaramamıştır. 1993 yazında Galatasaray Rijkaard'ı kadrosuna katamaz. Milan'la bağlarını koparan Rijkaard, Ajax'a geri dönüp iki yıl daha futbol oynamaya devam eder ve sarı-kırmızılı orta sahanın bir diğer adayı Lothar Matthaeus 2000 yılına kadar Bayern Münih'te oynar. Frank Rijkaard'ın yolu Florya'ya tam 16 yıl sonra bu sefer teknik direktör olarak düşecektir.
sabahın üstün teknolojisiydi tabi.ciddi.yıl 93.scitex marka iş istasyonları vardı.fiyatları da milyon dolar.yaptığı işi şimdiki pc photoshop corel vs yapabiliyorsun.ey gidi günler...
Bu konuyu bende acicaktim kendini bilmez 3 4 kisi anlamiyacagi icin vazgecmistim. O haberler atma degil gercekdir GS o dönemde 3 Hollandali ile anlasiyor kesin is sadece imzaya kaliyor o imzadan 1 gün önce olan sanirim bombalama eylemi yüzüne 3 Hollandali korkuyor ve vazgeciyor bunu Adnan polat bizzat kac kere acikladi tvde.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
sabahın üstün teknolojisiydi tabi.ciddi.yıl 93.scitex marka iş istasyonları vardı.fiyatları da milyon dolar.yaptığı işi şimdiki pc photoshop corel vs yapabiliyorsun.ey gidi günler...
photoshop neden yokmuş. bana versinler aylık 1 milyar ben onlar photosop'un kralını yapardım.
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
Bu konuyu bende acicaktim kendini bilmez 3 4 kisi anlamiyacagi icin vazgecmistim. O haberler atma degil gercekdir GS o dönemde 3 Hollandali ile anlasiyor kesin is sadece imzaya kaliyor o imzadan 1 gün önce olan sanirim bombalama eylemi yüzüne 3 Hollandali korkuyor ve vazgeciyor bunu Adnan polat bizzat kac kere acikladi tvde.
Daha detaylı bir bilgi yok mu? ilk defa duydum.
Hocam o zamanki yönetim son senelerini yasiyan Hollandali 3 yildizla anlasiyor, bunlarin icinde van basten bile var (Gelmedi sakatlanip futbol hayati bitti sans iste) inanmak zor ama gercek Cansun, Polat resmen tvlerde anlatti zaten. iste malesef oyuncular gelmeden bir gün önce yasanan terör saldirisi oldukca medyatik oluyor avrupada bu olaylar oyuncular korkup vaz geciyorlar. Nette detayli bulursun spor gazeteleri atar dogrudur ama o haberler dogruydu. Zaten GS 88 li yillardan itibaren yaklasik Canaydinin 2 ci senesine kadar oyuncu getirmekte zorlanmiyordu iste 2005 li yillara kadar. Konuda bildigim bu arastirirsan bulursun ama haber gercek oldugunu yöneticilerimiz sayisiz kereler aciklamistir. Mesala Nedvet GS Sparta ile oynadigi maclarda yeni yeni ortaya cikan bir oyuncuydu bize 2 tane frikik golu vardir onuda sevgili baskan Polat 500 bin mark veriyor Cekler 1 milyon mark istiyor ve öyle yatan bir transferdir o oyuncuyu herkezden önce kesfedip alamadik.
quote:
Hocam o zamanki yönetim son senelerini yasiyan Hollandali 3 yildizla anlasiyor, bunlarin icinde van basten bile var (Gelmedi sakatlanip futbol hayati bitti sans iste) inanmak zor ama gercek Cansun, Polat resmen tvlerde anlatti zaten. iste malesef oyuncular gelmeden bir gün önce yasanan terör saldirisi oldukca medyatik oluyor avrupada bu olaylar oyuncular korkup vaz geciyorlar. Nette detayli bulursun spor gazeteleri atar dogrudur ama o haberler dogruydu. Zaten GS 88 li yillardan itibaren yaklasik Canaydinin 2 ci senesine kadar oyuncu getirmekte zorlanmiyordu iste 2005 li yillara kadar. Konuda bildigim bu arastirirsan bulursun ama haber gercek oldugunu yöneticilerimiz sayisiz kereler aciklamistir. Mesala Nedvet GS Sparta ile oynadigi maclarda yeni yeni ortaya cikan bir oyuncuydu bize 2 tane frikik golu vardir onuda sevgili baskan Polat 500 bin mark veriyor Cekler 1 milyon mark istiyor ve öyle yatan bir transferdir o oyuncuyu herkezden önce kesfedip alamadik.
Alamadık yapamadık edemedik, bomba patladı, yağmur yağdı, çarşambayı sel aldı, geçeceksin bunları
Fenerbahçe de Ronaldinhoyu alacaktı , FB liyim demişti, Etoo tam imza atacaktı ishal oldu 1 hafta yatakta yattı transfer marketi kapandı gelemedi, Zidane ı Cezayirde keşfettik, transfer edecektik, İç savaş çıktı falan bunları geçelim lütfen
Haklısın, zaten Rijkaard da şu anda GS teknik direktörü değil.
quote:
Orjinalden alıntı: ra hmetli
Kafa siyah bacaklar beyaz :D
Hakan Şükür o.
aha şu an Futbol Smartta Rijkaard Barcelona sı Arsenal le kapışıyor (CL-2006).. Oleguer, ronaldınho, Guıly, Marquez, deco, Gıo, V.Bommel,digeride herhalde edmilson oynuyor..
Amma değişmiş ha Barcelona kadrosu..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
quote:
Alamadık yapamadık edemedik, bomba patladı, yağmur yağdı, çarşambayı sel aldı, geçeceksin bunları
Fenerbahçe de Ronaldinhoyu alacaktı , FB liyim demişti, Etoo tam imza atacaktı ishal oldu 1 hafta yatakta yattı transfer marketi kapandı gelemedi, Zidane ı Cezayirde keşfettik, transfer edecektik, İç savaş çıktı falan bunları geçelim lütfen
Aksam aksam adami hasta etme her konuda herkeze bulasiyorsun terbiyesizlik yapma sallama haberler yapilmis transfer arasinda fark vardir konu zaten cok eski ama arastiran bulur. FB bölümüne giripte milletin asabini bozmuyorum arada yorum yaparsam orada yapici olmaya calisiyorum nasil birisin ya gece gece Azizin müritiyle ugrascak degilim senin verdigin aptalca örneklerle bunun ne alakasi varsa.
üstün teknolojiyle bu kadar oluyor
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme