Şimdi Ara

ÇİZİM ve OYUN için mouse önerileriniz ve yorumlarınız lazım ( G5 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun ve çizim için 750bf almıştım ve uzun bi süre kullandım ama en sonunda başkalarının pcmi kullanmasndan dolayı mouseun kablosu klavyeliğin raylarına sıkışa sıkışa çöp oldu şimdi logitech in kablosuz mouseunu kullaniorm ama hiç bi şekilde beni tatmin etmiyor ne çizimde nede oyunda şunuda belirtiim mouse kaliteli deil klavyesi için almıştm seti şimdi gelelim asıl konuya çizimlerde hızdan ziyade mouseun en küçük hareketlerime kesintisiz tepki vermesini ve tabikide 750bf gibi olmasını istiyorm böyle fare kayıcak farenin titremesini istemiyorum bn ne dersem onu yapması lazım ne fazlasını nede azını yüzeyi kavramasını istiyorum ve kullanırkende zevk almak aklımda g5 var ve kullananlar memnun peki bu gıcık isteklerimi karşılayabilirmi g5 i kullanan arklar ne derecede memnun çizim için kullanan varsa yorumlarını bekliyorum g5 i kullananların canını sıkan birşey var mı yüzeyde akıcılığı nasıl elinizi nekadar ratsız ediyor keşek 750bf alsaydım veya x7 serisinden başka bi model dermiyim ve yüksek dpi da çizim yapmiyacağımı göz önüne alırsanız sevinirim başka tavsiyelerinizede açığım ama fiyatı 100 - 120 lirayı geçmesin

1 haftaya kadar alıcağımdan cevaplarınız ve kullanıcı yorumlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 14 Haziran 2009; 20:10:45 >

• Arkadaşım bence sen mouse değil aşk istiyorsun :)
    Ben de bu kadar heyecanlı olabilmeyi istiyorum.
  • bende oyun için mouse arıyorum... önerirseniz seninirim... teşekkürler
  • g5'in kablosuz ikizi g7'yi kullanıyorum. Daha doğrusu kullanıyordum. Ergonomi ve akıcılık olarak beni herzaman tatmin etmiştir. Özellik olarak ta fena değildi. Bu mouselarla ilgili görebildiğim tek sorun logitechin artık klasikleşmiş "double click" problemi. Gördüğüm kadarıyla orta üst seviye veya üst seviye mouseların hepsinde var bu problem. Gerçi problem genel olarak 1,5-2 yıl gibi bir sürede ortaya çıkıyor. Bu sürede mouseu zaten değiştririm diyorsan g5 oyun için iyi bir mouse.

Ben kablolu mouselardan hoşlanmadığım için microsoft sidewinder x8 almayı düşünüyorum. Özellikleri çok iyi gözüküyor. Gerçi fiyat 150-160ytl, ama aldığım elektronik ürünleri 3-4 yıldan önce değiştirmem. O süre sonunda da artık hurda olduları için değiştiririm(g7 bu nedenle bir ilk ) Emin olamadığım tekşeyse yüzeylerdeki akıcılığı.

• sidewinder da düşünüorm ama kablolusu 120 lira civarında ayrıca razer diamondback te olabilir

LOGITECH G5 LAZER OYUNCU MOUSE

MICROSOFT OEM SIDEWINDER LASER MOUSE

RAZER DIAMONDBACK 3G

A4 TECH XL-750F LASER GAME MOUSE

A4 TECH XL-740K OSCAR DESENLİ OYUNCU MOUSE

A4 TECH X-755 LASER MOUSE-SİYAH-FULL SPEED

hemen hemen düşündüğüm mouselar bunlar sizlerinde önerilerinizi bekliyorum...bu mouselara bakınca 3 tanesi 110 lira dier 3 tanesi 45 lira civarlarında fazla para verince keşke vermeseydim dermiyim 60 lira az bi para deil yani aralarında cidden 60 liralık bi fark var mı ???

• Kablolularda sidewinderı boş ver, pek iyi değil bence. f/p itiyosan A4 sadece performans istiyorsan Razer(ben bunlara bakardım) veya Logitech modellerine bak.
  • dayanamadım arkadaşlar G5 i kaptım geldim inş bi sorun yaşamam

çıkan cdyi kurdum fakat herhangi bi ayar yapabileceğim bi programla karşılaşmadım yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 12 Haziran 2009; 19:36:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CD'nin içinde Logitech SetPoint yazılımı olması lazım. Yoksa sanırım sitesinden de indirebilirsiniz. Bunu yükledikten sonra açarak istediğiniz tuş atama ve DPI ayarlarıın yapabilirsiniz. Kullanımı çok karmaşık değil.
  • hallettim saolasın ayrıca ilk sorununu buldum g5 in, scrolla basmaya çalışınca sola kayıyoo nette dolaşırken insanı delirtiooo yeni sekmede açmak için linke tıklıorm olmuoo çizim yaparken parçayı döndürücem 1-2 sn e sora sola kayıyo doğal olarak döndüremiyorumm herkezde böylemi acaba ??
    cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 13 Haziran 2009; 22:04:19 >
  • Sevindim istediğin bir şeyi aldığına. Bu mousela daha güzel işler yaparsın umarım.

Ben de benzer mouselar arasında dolanıp duruyorum. Yeni başlık açmak istemedim.

Aslında ikiye indirdim seçenekleri, maviden sipariş vermeyi planlıyorum. Orada da bunlar var sadece malesef. Diğer A4 techlerin desenleri filan hiç sevmiyorum. O yüzden konu dışı bunlar. A4 TECH X-755 de mavide yok.

A4Tech X750-F
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/1922

Logitech MX400 Performans Lazer Mouse
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/5142

Küçük bi adam sayılmam, dolayısıyla büyük,rahat ve ergonomik mouse istiyorum. Hangisini almak lazım? Veya boşverelim de mouse u sonra başka yerden mi alalım, napalım?

• Bu arada asıl beğendiğimzi A4-Tech mouse şuymuş. Bir harf fazla :)

A4 TECH XL-750F
    http://www.sanalmarketim.com/urun/258e2be26dae4aa65b9dcbb1a94e3230/A4-TECH-XL-750F-LASER-GAME-MOUSE-SIYAH-FULL-SPEED

Arkadaş da sağolsun öyle güzel bi başlık yapmış ki ordan bizim derdimize derman olan çıkacak mı merak ediyorum. İşin kötüsü bu mouse mavide yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanCleef -- 13 Haziran 2009; 20:02:15 >
  • paran 45-50 lira civarıysa 750 bf ler güzel alev desenlisi bnm çok hoşuma gidioo tavsiye ederm bi önceki mouse umdu 750bf, bi sorun yaşamadm kablosunu ezmem dışında malzeme kalitesi dışında bi sorunu yok ne çok dandik nede kaliteli ortalarda bişee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 13 Haziran 2009; 21:48:11 >
  • G5 iyidir ama inşallah v2 sini almışsındır. İlk versiyonunda bazı sorunlar var diye biliyorum..
  • v2 olup olmadığını nasıl anlarım acabaa ??? v1 grii v2 de mavili olanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 13 Haziran 2009; 21:59:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scat_lift

paran 45-50 lira civarıysa 750 bf ler güzel alev desenlisi bnm çok hoşuma gidioo tavsiye ederm bi önceki mouse umdu 750bf, bi sorun yaşamadm kablosunu ezmem dışında malzeme kalitesi dışında bi sorunu yok ne çok dandik nede kaliteli ortalarda bişee

Alev filan delikanlıyı bozar.
    Şaka bi yana beğenmiyorum o mousların üzerindeki desenleri pek.

Bu arada yukardaki değiştir cevapla gibi ikonlarda bi sorun mu var? Bulanık görünüyor bende. Yoksa benim gözlerde mi bi problem olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanCleef -- 13 Haziran 2009; 23:55:47 >
  • bulanık gözüküo harbiden buarada bişe sormak istioyrum G5 kullanıcılarına özelliklede x7 serisinden G5 e geçenlere 750 bf mi baş parmağım sol yanda işaret ve orta parmağım tuşlarda yüzük ve serçe parmağım sağ yanda olucak şekilde kullandım G5 e geçince rahatsız olmaya başladım sağ taraftaki o çukura yüzük parmağımı biraz altınada serçe parmağımı koydum üstteki tümsek yüzük parmağımı rahatsız etti daha sonra sağ tıkın yanındaki yüzeye yüzük parmağımı koydum serçeyide o çukura oda biraz ters geldi anlamadm gitti nasıl rahat edicem şu fareden bi türlü bulamadm sizler nasıl kullanıyorsunuz ?? komik bi soru oldu ama napiim okadar para verdik bi rahat edelim diiimi

• G5 yerine G65 alsaydın keşke, yanında uzak doğulu el masörü veriyorlar.
  • v2 mavili olanı. Boşlukları dolduracak şekilde koymak zorunda değilsin nasıl rahat ediceksen öyle kullan. Mesela serçe parmağın yere deysin yada havada kalsın bakalım nolcak
  • Bu arada arkadaşım çizim için mouse değil bi tablet al kurtul ...
  • çizimden kastım autocad 3dmax solidworks catia gibi programlar oyüzden mouse tercihim zati dediğim programları tabletle kullanan görmedim şuana kadar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.