Şimdi Ara

Apple MacOS X 10.6 (Snow Leopard) Eylül ayında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • WDDC etkinliğinde iPhone 3Gs modelini duyuran ve MacBook modellerinde güncellemeye gittiğini açıklayan Apple, Mac OS X işletim sisteminin yeni versiyonuyla ilgili olarak ta bazı ipuçları verdi. Snow Leopard kod adına sahip olan 10.6 sürüm numaralı yeni işletim sisteminin satışına önümüzdeki Eylül ayında yani Microsoft Windows 7'den bir ay önce başlanacağı açıklandı.


    Tam 64-bit desteği sunacak olan Mac OS X 10.6 için temel uygulamaların da 64-bit olacağı ayrıca işletim sisteminin hem daha hızlı hem de daha güvenli olacağı açıklandı. Çok çekirdekli işlemcilerin avantajlarından yararlanacağı belirtilen Snow Leopard, ayrıca OpenCL ile QuickTime 10 ile birlikte gelecek ve ayrıca mevcut sürüme kıyasla kurulumda yarı yarıya daha az boş disk alanı kullanacak.


    Apple'dan yapılan açıklamaya göre Mac OS X 10.5 kullanıcıları Snow Leopard'a 29$'lık güncelleme ile geçebilecek ayrıca işletim sistemi iLife '09 ve iWork '09 ile birlikte 169$'a paket olarak ta satın alınabilecek.








  • Snow Leopard işletim sistemi Macbookları daha da hızlandırıp uçuracak. Oldukça yerinde zamanlama ile piyasaya çıkıyor. Macbook veya diğer apple bilgisayar serilerini almayı düşünenler bence snow leopard'ı beklemeli.
  • 29 usd ye güncellenebiliyormuş, mükemmel bir ayrıcalık bence, ayrıca bu olunca beklemeye de pek gerek olmaz bence
  • Her ne kadar win7'yi beğenmiş olsam da(özellikle vista hayal kırıklığından sonra)şu bi gerçek ki microsoft her zaman mac'in gerisindedir... Hatta kopyacısıdır, Zaten bu yüzden mac'ler hep çok daha düşük donanımla yüksek performans verir.... Bi de Turkiyede ultra kazık fiyata satılmasalar...
  • MAC gerçekten mükemmel bir işletim sistemi MSCe geçmek şart bence türkiye yavaş yavaş işletim sistemini değiştirmeli !

    ve bence MAC normal pclerdede kurulacak serileri çıkarsın !

    bu onunda çıkarına olur !
  • arkadaşlar beta olmasına ragmen şu an snow leopard kullanıorum.. mükemmel ötesi ki benim bilgisayarımın konfigürasyonu 2.5 senelik olmasına ragmen..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tokyo2006

    arkadaşlar beta olmasına ragmen şu an snow leopard kullanıorum.. mükemmel ötesi ki benim bilgisayarımın konfigürasyonu 2.5 senelik olmasına ragmen..


    Eski versiona göre yenilikleri ne?
  • MAC 1995 yılından bu yana kusursuz kullandığım bir sistem olmakla birlikte, Windows ile kıyaslanamayacak kadar ileri ve sorunsuz bir tasarım olmuştur her zaman.
  • Biran önce Türkçe si çıkarsa çok iyi olacak !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar K.

    Biran önce Türkçe si çıkarsa çok iyi olacak !

    ancak türkçe yaması çıkar. türkçe dil desteği çıkaracaklarını yakın gelecekte tahmin etmiyorum. bu arada torrentlerden 10.6 final sürümü bulabilirsiniz.
    2 haftadır kullanıyorum enerji tasarrufu performans vs dendi ancak benim işlemcinin fanı bir süre sonra durmak bilmiyor bu da şarj süremi çok fazla düşürüyor.
  • Türkçe yamasını buldum. store.bilkom.com.tr den. Bende yeni aldım ama şarjım 5 saat rahat gidiyor. 3 saatin üstünde olması çok güzel bence. Özelliklerde yazan 7 saati henüz göremesemde yeterli bu bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.