Beyler ben şu an sipariş veremiyorum maximum kartla
Order Failed
Unfortunately your order did not successfully process through our system. Your card may have been declined. Please go to the check out and try a different card or phone us direct to make an order.
We apologise for any inconvenience.
dio hep böle kaç kez denedim olmadı. Başka birisi böle bi sorunla karşılaştı mı?
Benim 3 kartımdan 2sinde sürekli bu hatayı veriyor birisi iş bankası diğeri garanti.Bi tek yapı kredi den alabiliyorum nedense...Geçenlerde garanti bankasıyla nerdeyse yarım saat konutşuk adam sorun yok ama dedi 2 3 kez tekrar tekrar baktı sorun çözülmedi.Nedenini bende bilmiyorum bilen varsa çok iyi olur valla...3d secure hepsinde açık unutmadan söyleyim:)
Selamlar
1- Bence Yurtdışı alışverişe kapalı olabilir. 2- Kart adı ile Üye adı farklı olabilir. (Gerçi bende ad farklı fakat soyisim aynı) 3- 3D aktif değildir Aktif olsa şifre istiyor 4- Sanal kart ise sanal karttada 3D şifre istiyor (Sadece Açtırman önemli değil şifre de alman gerekiyor) 5- Kart bilgilerinde TR karakterleri kullanın (kartla Aynı olsun) 6- Daha önce Türkiyede alışveriş yapmadığınız kartlar ise güvenlik açısından onay almıyor olabilir (Tahmin)
Edit: Bu kartla işlem yapamadığını başka kartı denemeni istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 10 Haziran 2009; 9:00:45 >
arkadaşlar 17 mayısta sipariş verdiğim parfümler hala gelmedi ne yapmam gerekiyo mesaj atmak için çokmu erken ve ne zaman atmam gerekiyo ve nasıl bir mesaj atmam gerekiyo yardım edin lütfen
Beyler bankaya sordum burda siparişleriniz gözüküo iptal olmuş dio. Maxinette makbuzları var ama iptal hepsi galiba ben anlamadım bu nasıl iş. Banka dedi sitede sorun var onlara sorun dio acaba türkçe karakter den mi problem yaşıyorum isimde Hiç cs den iş bankası maximum veya sanal kartla alışveriş yapan var mı böle isminde türkçe karaktere sahip olaraktan? Cs ye mesaj attım acaba ne gelcek
jean i ben denedim fakat pek hoşuma gittiğini söyleyemem.diğer iki parfümden deneyen varsa yorum yazarsa sevinirim.
Arkadaşım selamlar sana yardımcı olmaya çalışayım Burberry Weekend: Bana bayan kokusunu anımsatıo bayık bir koku tavsiye etmem. Diesel Masculine ise daha ağır bir koku ama arkadaşım onada para vermeye değmez açıkçası fiyatları makul diye alıyorum diyorsan Burberry'nin Touch'ını dene derim fiyat olarakda gayet iyiydi.
Orjinalden alıntı: lord_nemesis arkadaşlar 17 mayısta sipariş verdiğim parfümler hala gelmedi ne yapmam gerekiyo mesaj atmak için çokmu erken ve ne zaman atmam gerekiyo ve nasıl bir mesaj atmam gerekiyo yardım edin lütfen
Benim 11'in de verip , 13'ünde gönderilen ürünlerim gelmedi. Dün ne yapılması gerektiğine dair mail attım.Anında geri döndüler. Avrupa ülkeleri için Prosedür 14-20 iş günü imiş.13'ünde gönderildiği için 20 hazirana kadar beklememi istiyorlar. Hala gelmediyse tekrar gönderim yapacaklarmış. Haliyle sizinde haziran sonuna kadar baklemenizi isteyeceklerdir.
Orjinalden alıntı: lord_nemesis arkadaşlar 17 mayısta sipariş verdiğim parfümler hala gelmedi ne yapmam gerekiyo mesaj atmak için çokmu erken ve ne zaman atmam gerekiyo ve nasıl bir mesaj atmam gerekiyo yardım edin lütfen
Benim 11'in de verip , 13'ünde gönderilen ürünlerim gelmedi. Dün ne yapılması gerektiğine dair mail attım.Anında geri döndüler. Avrupa ülkeleri için Prosedür 14-20 iş günü imiş.13'ünde gönderildiği için 20 hazirana kadar beklememi istiyorlar. Hala gelmediyse tekrar gönderim yapacaklarmış. Haliyle sizinde haziran sonuna kadar baklemenizi isteyeceklerdir.
tamam kardeşim saol bide mesajı banada bi pm atarsan ingilizcem pek yok
arkadaşlar benim de 27 mayıs tarihli (29 mayısta kargolandı) siparişim az önce geldi. bu sıralar babalar günü nedeniyle yurtfışında kargolarda falan sorun olabilir mi ki?
bu arada PTT kargoyu arayacağım demiştim önceki mesajımda ya,
önceki gün PTT kargoyu aradım. çalıştığım işyeri PTT kargo ile anlaşmalı o nedenle tanıdıklar falan var Kargoda ama "alıcı ismi ile sorgu yapamıyorlarmış". sadece barkod ile sorgu yapıyorlarmış. çok saçma ama bir bilgiye ulaşamadım oradan. umarım diğer arkadaşların kargosu da en kısa sürede ellerinde olur.
Beyler ben şu an sipariş veremiyorum maximum kartla
Order Failed
Unfortunately your order did not successfully process through our system. Your card may have been declined. Please go to the check out and try a different card or phone us direct to make an order.
We apologise for any inconvenience.
dio hep böle kaç kez denedim olmadı. Başka birisi böle bi sorunla karşılaştı mı?
Benimde kartım maximum aynı sorunla bende karşılaştım sonra sıkıldım vazgeçtim olmuyosa olmuyo dedim napalım uğraşmadım birdaha. Sanıyorum güvenlikle ilgili bir problem bu, bankadan kartı sanal alışverişe açtırmak gerekiyor bunun için bir şifre veriyorlar öyle hatırlıyorum...
İş Bankası Sanal kartı ve Garanti'nin asıl kartıyla alışveriş yapabiliyorum, İş Bankası Maximum ve Garanti Sanal kart ile yapamıyorum. Alternatifi olmayan için zor iş CS'den alışveriş yapmak.
ben maksimın sanal kartla alışveriş yapıyorum...hiç sorun yaşamadım...türkçe karakter isimde kullandım sadece...
peki maxiNet i kullanıyor msun?
evet maxineti kullanıyorum zaten alışverişten hemen sonra maxi net çıkıyor...pardon önce para kesimi için güvenlik olrak ve onunda şifresini girince işlem onaylanıyor...
Arkadaşlar dün gece itibariyle bu sayfadaki yönlendirmeleri okuyarak bir adet parfüm siparişi verdim.. Ama login olup girdiğimde hiç bir yerde sipariş ettiğime dair bir yazı yada kargoya verildi , "dispatched" tarzı bir yazı göremedim.. Siparişimin ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim..??
Arkadaşlar dün gece itibariyle bu sayfadaki yönlendirmeleri okuyarak bir adet parfüm siparişi verdim.. Ama login olup girdiğimde hiç bir yerde sipariş ettiğime dair bir yazı yada kargoya verildi , "dispatched" tarzı bir yazı göremedim.. Siparişimin ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim..??
Selamlar
Siparişe dair mail aldınmı aldıysan
Account Bölümünden // Current Order Status Bölümünden görebilirsin
Sayfanın sağ üstünde account var, oradan da current order status'tan kontrol edebilirsiniz
beyler dün akşam ve bugün maximum+ bonus + bu ikisinin sanal olanı hepsiyle denedim. Büyük ihtimalle sitede sorun var.Eğer geçen akşam ve bugün sipariş verebilen varsa tezim çürümüş olacak Başka bi açıklama yok cs ye mail attım arayın diolar arasam ztn 2 tane sipariş parası eder ingiltereyi ee ne anlamı kaldı. Bu iş nasıl sonlancak merak ediyorum
Arkadaşlar Sanal kartın limitine dikkat ediyorsunuz değil mi? Ben Alışverişten sonra limiti sıfırlarım. sonra tekrar açtığında limit eğer alışverişim varsa 150 TL yapsam bile kullanılabilir 70 görünebiliyor Buna dikkat ediyorsunuz umarım.
beyler dün akşam ve bugün maximum+ bonus + bu ikisinin sanal olanı hepsiyle denedim. Büyük ihtimalle sitede sorun var.Eğer geçen akşam ve bugün sipariş verebilen varsa tezim çürümüş olacak Başka bi açıklama yok cs ye mail attım arayın diolar arasam ztn 2 tane sipariş parası eder ingiltereyi ee ne anlamı kaldı. Bu iş nasıl sonlancak merak ediyorum
Ben dün akşam sipariş verdim world ile 3d seccure ile
Arkadaşlar siparişte vat iadesiz mi 100 TL yi geçmememiz gerekiyor.?? 100TL kesin sınır olarak diyebiliyor muyuz? Ben 2 Parfüm Sipariş vereceğim 105 TL tuttu da... (VAT İadesiz)
Arkadaşlar siparişte vat iadesiz mi 100 TL yi geçmememiz gerekiyor.?? 100TL kesin sınır olarak diyebiliyor muyuz? Ben 2 Parfüm Sipariş vereceğim 105 TL tuttu da... (VAT İadesiz)
Bir siparişte 2'den fazla ürün olmasın, buna çok dikkat edin. 4'er 5'er adet ürün alıp gümrüğe takılınca (ki çok yükseliyor takılma ihtimali), "-nerede benim kargom" şikayetleri çıkıyor ortaya. 2'şer 2'şer 3 gün arayla verin, kargo ücreti değişmiyor nasıl olsa. Geç olsun güç olmasın.
arkadaşlar elimde ck eternıty 50 ml parfüm var yeni cs den aldım fakat bende hiç kalıcı değil kullanan ve kendisinde kalıcı duran bir arkadaş varsa 40 tl ye satabilirim bilginize...
arkadaşım ürün türkiyeye cıkıslı oldugu icin firmanın direkt kendisi vat kesmemesi lazım zaten.netten verdigi invoice den dikkat edebilirsiniz vat husunda veya gelen faturadada yazar.
eger burada cok ugrasıyorsanız,fiyatlarıda cok uygun deil bence ebaydan perfumeoutlet adlı magazadan almanızı öneririm.amerikadan yaklasık 7 -8 günde geliyor ve gümrükte takılmasın diye body lotion olarak postalayabiliyorlar.ordan alıyorum ben genelde.iyi alısverisler
birde buna bakın arkadaşlar kesinlikle frang ve cs ile aynı fiyatlar ve türkiyede ve garatili kargo ayrıca %98.49 memnuniyet...çok iyi bir parfüm uzmanı arkadaşın önerdiği bir site adamın kullanmadığı parfüm yok...
İş bankasıyla bugün konuştum güvenlik bölümüne cs nin çalıştığı bankadan bilgi gelmiyor onlarla konuşun dediler ben de mail attım bakalım nolcak. Bu arada son 2 gün içerisinde iş bankası maximum kartla alışveriş yapabilen oldu mu siteden?
birde buna bakın arkadaşlar kesinlikle frang ve cs ile aynı fiyatlar ve türkiyede ve garatili kargo ayrıca %98.49 memnuniyet...çok iyi bir parfüm uzmanı arkadaşın önerdiği bir site adamın kullanmadığı parfüm yok...
Alıcı kohoutova11 ( 3 ) J.DEL POZO Esencia de Duende Bayan Parfümü SET++ 08/06/2009 Yorumu ürün kesinlikle orijinal değil.geri yolladım ama bu seferde kullanılmıs ürün diye geri alınmadı,şikayetçi olucam. sedona cevabı : Art niyetli müşteriler maalesef her yerde mevcut.Niyetiniz kötü ise Sedona'dan parfüm almayın.Yarısı boş parfüm iade edilir mi?! - 08/06/2009
08.06.2009 da yapılan yorum Tabi çoğu olumlu
GG den 5-6 Parfüm aldım % 100 Orjinal şişe % 50 si doldurma idi
kapatmışlar,zaten doldurma satardı arkadaş,kapatana kadar malı götürdü tabii
Arkadaşlar,5 haziran'da siparişini verdiğim ve 8 haziranda kargolanmış 3 adet parfüm daha elime ulaşmadı.Toplam bedeli 100$ .. Süre olarak daha beklemeliyim mi , ya da kargo takip no'su olmadan PTT'den sorgulama imkanımız var mı?
Arkadaşlar,5 haziran'da siparişini verdiğim ve 8 haziranda kargolanmış 3 adet parfüm daha elime ulaşmadı.Toplam bedeli 100$ .. Süre olarak daha beklemeliyim mi , ya da kargo takip no'su olmadan PTT'den sorgulama imkanımız var mı?
Selamlar
Cheapsmells de 20 İş günü sonra yeni Gönderi için başvuru yapınca yeni ürün gönderiyorlarmış.
Zaten 4 gün az değil mi ümitsizliğe kapılmak için ? Ortalama 5-6 iş gününde geliyor CS'nin gönderileri; 2 günde gelen de var, 15 günde gelmeyen de. HB'nin Süper Hızlı Gönderisi ile karıştırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 12 Haziran 2009; 15:50:10 >
kapatmışlar,zaten doldurma satardı arkadaş,kapatana kadar malı götürdü tabii
şuan açık kardeş gerçekten çakmamı satıyor...yani biliyormusun...adam hemenalhemensattada %100 olulu yorum almış yine aynı isim... ordan 212 almayı düşünüyorum bakim en küçük ml lik bulup bir teyit etmek gerekiyor...ordan alışveriş yapan ve sahte diyen varsa tabiki değişir.kolay gelsin..
Arkadaşlar, Pazartesi kargoya verilen toplam 3 adet parfümüm bu sabah (cuma) elime ulaşmıştır. Bekleyen arkadaşlara süre hakkında fikir verebilir... Ürünlerde bir sıkıntı yok. Özellikle Benetton HOT fiyatına göre çok güzel bir parfüm. Tavsiye ederim...
03 haziran çarşamba günü vermiş olduğum siparişim 9 haziran salı günü elime ulaştı. Site hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Birde parfüm indirimleri ve tavsiyeleriyle ilgilide burda paylaşımda bulunursak.
Mesela ben Hugo Boss Elements sipariş ettim kalıcılığı çok güzel ikinci bir sipariş için gene parfüm ve sac şekillendirici tavsiyesinde bulunacak arkadaş varsa şimdiden teşekkürler..
Ben de 7 Haziran'da sipariş verdim, ck one 200ml, ilk siparişim olacak, bu arada vat iademi yaptılar, bir de ekstrede gördüğüm kadarıyla world iki taksit yapmış, peşin fiyatına cumartesi de dağıtım oluyorsa belki bugün getirir birileri yoksa haftaya kalacak sanırım, beklemedeyim.