Şimdi Ara

Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.353
Cevap
0
Favori
218.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

Pes 2010 Yenlikleri:

Oynanış:
    PES 2010 maçların heyecanını arttırmaya odaklanarak oyuncuların sürekli olarak sınandığı gerçek bir deneyime dönüştürüyor. Yeni alan savunması sayesinde kapanan boşluklar yüzünden oyuncular hücum için yeni yollar bulmak zorunda kalacak. PES 2010 aynı gerçek hayatta olduğu gibi hem strateji, hem de hızlı tepkiler gerektirerek gerçek futbol simülasyonu olma yolunda ilerliyor. Saha öğelerindeki farklılıklara ek olarak kaleciler de daha esnek ve yetenekli hale getirilmeye çalışılıyor.

Geliştirilmiş grafikler:
    PES 2010 çok büyük görsel değişiklikler de sunacak. Çeşitli koşullar altındaki farklılıklara yoğunlaşan yeni aydınlatma sistemi ile oyuncu ifadeleri de son derece gerçekçi bir hal alıyor. Çimen ve diğer stadyum öğeleri de elden geçirilerek stadyum görsellerinin büyük ölçüde gelişmesi sağlandı.

Yeni animasyon ve hareketler:
    Artık animasyonlar kesintisiz olarak iç içe geçmiş durumda, top sürme ve kaleye şut animasyonları yepyeni animasyonlarla süslendi. Bireysel yetenekler de ön plana çıkarılarak yeni çalım ve hareketler eklendi, böylece maçın akışı içerisinde çok daha farklı görüntülerle karşılaşacaksınız. Top sürme, dönme ve şut çekme animasyonları üzerinde yeni çalışmalar yapılırken, oyuncunun dururken veya koşarken verdiği paslar arasında gözle görülür tempo farkı da eklendi.

Maç Atmosferi:
    Taraftarların sahada yaşananlara verdikleri tepkiler çok daha çeşitlendirildi ve oyuna yeni tezahürat ve sevinçler eklendi. Evdeki ve deplasmandaki maçlar arasındaki farklılıkların vurgulanmasının yanı sıra, artık taraftarlar maçta meydana gelen pozisyonlara bağlı olarak tepkilerini anlık olarak da verecekler, faullere ve atılan gollere uygun hareketlerde bulunacaklar.

Yapay Zeka:
    Tokyo ekibi, Teamvision 2.0 ile oyundaki yapay zekanın geliştirilmesi üzerine çalıştılar. Artık orta saha ve savunma oyuncuları açık alanlarını kapamak ve hücumu kesmek için birlikte çalışacak, böylece nispeten başarısız savunma oyuncularının açıklarını kapatmak mümkün olacak. Bu aynı zamanda basit gollerin de ortadan kalkması ve PES 2010�un simülasyon kökenlerine geri dönmesi anlamına da geliyor. Oyuncular hücum sırasında birden çok futbolcuyu birlikte hareket ettirerek farklı alanlara gönderebilecek ve daha çok gol pozisyonuna girebilecekler. Bu sayede PES 2010 oyuncuların daha kontrol sahibi olmalarını da gerektiriyor. Hızlı paslar kadar stratejik düşünce de önemli olacak ve yeni sistem sayesinde oyuncular takımları üzerinde daha geniş bir kontrole sahip olabilecekler. Örneğin frikik kazanıldığında oyuncular penaltı bölgesinde top bekleyen futbolcuların koşularını belirleyebilecekler.

Bireysel Oyun Karakteristikleri:
    Önceki PES oyunlarında takım formasyonu futbolcuların hareketlerini belirlerdi. PES 2010 ise futbolcuların bireysel hücum ve savunma yapılarının oynadıkları oyuna etki etmesini sağlayan yeni bir sistem kullanıyor. Her futbolcuya özel yapay zeka en iyi yeteneklerini kullanırken, bu aynı zamanda takım arkadaşlarının hareketlerinde de kendini belli edecek.
    Örneğin; eğer topa sahip olan oyuncu iyi orta yapan bir oyuncuysa daha fazla futbolcu penaltı bölgesine yönelecek.

Penaltılar:
    Yepyeni penaltı sistemiyle daha iyi kontrol, isabet ve yön seçimine sahip olacaksınız.

Geliştirilmiş Online Özellikler:
    Tokyo ekibinde sırf bu işle ilgilenen departman, PES 2010�un online kısmını geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca daha fazla indirilebilir içerik de planlananlar arasında. Konami PES 2009�u yeni lisanslı takımlar ve transfer güncellemeleriyle desteklemişti, bu destek PES 2010 için büyüyerek devam edecek. Oyunun ömrü süresince takım ve içerik güncellemeleri ile geliştirilmesi planlanıyor.

Söylenti:
    PES 2010 da en çok şikayet edilen Almanya Ligi sorunu giderilerek oyuna eklendi ve lisanslı hale getirildi.İngiltere Ligi lisan sorunu giderilerek tamamen lisanslı hale geldi ve oyunda İspanya Ligide tamamen lisanlı hale getirilerek lisans sorunu giderildi.Ve oyunda Europa League ve Champions League eklenerek tamamen lisansları alındı.Europa League ve Champions League modu tamamen Master Lig'e eklendi.Master Ligde ise gerçekteki gibi oynanacak olan bu mod oynayanları sevindirmişe benziyor.Oyuna ekstradan 3 dil daha eklenerek bu diller daha açıklanmadı.

Oyuna yeni eklenen "Kart Sistemi"

KART SİSTEMİ
    Özel yetenekler(dribling, tackling, middle shooting v.s), yıldızlar yerine yetenek kartlarıyla gösterilcekmiş.
    Ve oyuncu ozelliklerinde bu kartlar gorünecekmiş.
    Her oyuncu için 12 kart slotu varmış ama dünyanın en iyi oyuncusunun bile en fazla 7 kartı doluymuş.
    Bildiğimiz özel yetenekler dışında yeni eklenen açıp kapatabileceğimiz yetenekler varmış.

Açılıp-kapanabilen kartlardan bazıları:

Attack/Defence: Oyuncuyu ofansif veya defansif yapmayı sağlıyor.
    Extra Attacker: Defans oyuncusunun daha fazla atağa çıkmasını sağlıyor.
    Deep Cover: Defans oyuncusunun en geride beklemesini sağlıyor.
    Overlappin Run: Sahayı dolaşma.
    Incisive Run: Çapraz koşu.
    Mazing Run: Çalımlarla dribbling
    Cut Back Pass: Adam eksiltme özelliği.
    Goal Poacher: Defansın arasından sıyrılma özelliği.
    Pinpoint Pass: İsabetli ara pasları ve uzun paslar.
    Box to Box: Defans ve atak arasında gidip gelme.
    Long Ranger: Iyi ve isabetli, uzaktan şutlar.
    Free Roaming: Serbest dolaşma ozelligi.
    Fox in the Box: Etkisiz gibi görünen golcü.
    Dummy Runner: Sahte koşular yaparak takım arkadaşlarına alan açma.

Seabass Takatsuka ile Pes 2010 Çalışmaları

http://static.jvn.com/flash/player1_light.swf?urlxml=http://www.jvn.com/webservice/webtv&videoId=153685

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=Sz_rWmvMPvk

Pes 2010 İle İlgili Resimler

KONAMI Motion Capture Çalışmaları:

Pes 2010 Widget

İndirmek İçin Tıklayın

Pes hakkında en son haberler.
    Şampiyonlar Ligi hakkında en son haberler.
    Pes Blog'tan haberler...

İmzada kullanmak için Pes 2010 Logo:
    http://img200.imageshack.us/img200/4749/pes2010logo.gif

https://store.donanimhaber.com/2f/e7/51/2fe7516e61561d4a73d0d619089efc9f.gif

http://img411.imageshack.us/img411/6637/messi2copy.gif

http://img411.imageshack.us/img411/8999/messi3.gif

Forum için uygun olan boyutu:

Telefonda kullanılmak için Messi Wp:
    http://www.zedge.net/wallpapers/3497763/pes-2010-messi-wallpaper/

Materyaller kendi çalışmalarımdır. Herkes istediği şekilde kullanabilir.

[Kunye=66-4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 6 Haziran 2010; 10:43:20 >

• Ana konumuz hayırlı olsun. Bir ara şu konuyada linkini yazarsan üst konuya ekleyeyim bende.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=20177893&go=last
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Ana konumuz hayırlı olsun. Bir ara şu konuyada linkini yazarsan üst konuya ekleyeyim bende.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=20177893&go=last

Hemen yazdım. Hayırlısı olsun.
  • Hayırlı olsun, iyi kötü bir yorumda bulunmak gerekirse kötü hakkımı kullanıyorum son verilen ssler yine herşeyin yalana dönmüş olduğunu gösteriyor.

Tek merak ettiğim soru var eski PES lerde motion capture kullanılıyor mu arkadaşlar?

Birde  Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

şu resimdeki kaleye bakarsak, hem peste hem fifada bize kale diye nasıl bir minyatür kaleyi yutturduklarını anlayabiliriz, boyut ayarlamak bu kadar zor mu ya

• Pes aynı pes fifaya devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Hayırlı olsun, iyi kötü bir yorumda bulunmak gerekirse kötü hakkımı kullanıyorum son verilen ssler yine herşeyin yalana dönmüş olduğunu gösteriyor.

Tek merak ettiğim soru var eski PES lerde motion capture kullanılıyor mu arkadaşlar?

Birde  Pes 2010 [ ANA KONU ] - 1.08 Geliyor - ( 8 Haziran )

şu resimdeki kaleye bakarsak, hem peste hem fifada bize kale diye nasıl bir minyatür kaleyi yutturduklarını anlayabiliriz, boyut ayarlamak bu kadar zor mu ya

Daha önce kullanılıyordu ama fazla aktif değildi. Bu sefer yeniden kurmuşlar sistemi.
    Burda sadece vücut hareketleri için MC kullanılıyor. Bunun monitörlü versiyonuda var ama onu bulamadım.
    Kale sadece göstermelik. Bu çalışmalarda yayınlanan fotolar sadece Trailer içinmiş.

• Kale göstermelik derken gerçek kale boyutunda onu diyorum.

Oyunlarda çok küçük gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar Pes oynadım, hiç kalenin küçük olduğuna falan tanık olmadım.
    Pes'te kale boyları, saha boyları gerçekten çok iyi. Tam ayarlanmış.
  • mesala pes 2009 da ne gibi motion captura kullanıldı pes 2010 için baştan kurgu mation galiba
  • senenin hayal kırıklığına hoşbulduk...
  • Bu sene PES LAG sız takılmasız Online Multiplayer yaparsa iyi olur. Umarım bütün sene her şeye çalışıp online ı berbat bir oyun yapmazlar. Umarım koşuşlar düzelir. Umarım kale ve saha boyutu düzelir. Umarım frikikler güzel olur. Umarım kolay çalım atarız. Umarım grafikler adama döner. Umarım çalım sayısı artar. Umarım fizik daha iyi olur. Umarım become a legend daha detaylı olur (teknik direktör olma vb.) . Umarım renkler adama döner. Umarım sonbaharda solmuş ağaç yapraklarına benzemez çimler.

Umarım....
  • İşte yine tüm yılımı oynayarak geçireceğim oyun

Güzel konu hazırlamışsın dostum ellerine sağlık
  • @kwnc1988
    Ekledim hocam ilk mesaja.
    PM kutum doluydu, boşalttım. :)

@FiréLord
    Aynen benim de.
    Beğendiğinize sevindim.
  • ana konu hayirli olsun oyun insallah daha kici olur oynanabilirligi düzeltirler fifa 10 saten güzel olacak 2 güzel oyunumuz olacak:)
  • Konamiye kızmamak elde değil. Şu saha zemini iyi hoşda 2009 daki bu kadar mı kötü olur. Hep gündüz maçı oynuyorum. SS ler den gördüğüm gibi gene değişmiş gibi görünmüyor.
  • ben oynananbilirliğin değişceğini sanmıyorum koşuşlar dönüşler yine aynı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Bu sene PES LAG sız takılmasız Online Multiplayer yaparsa iyi olur. Umarım bütün sene her şeye çalışıp online ı berbat bir oyun yapmazlar. Umarım koşuşlar düzelir. Umarım kale ve saha boyutu düzelir. Umarım frikikler güzel olur. Umarım kolay çalım atarız. Umarım grafikler adama döner. Umarım çalım sayısı artar. Umarım fizik daha iyi olur. Umarım become a legend daha detaylı olur (teknik direktör olma vb.) . Umarım renkler adama döner. Umarım sonbaharda solmuş ağaç yapraklarına benzemez çimler.

Umarım....

• online yine rezalet olur herhalde hele lisanslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

online yine rezalet olur herhalde hele lisanslar...

"Bir önyargıyı yıkmak atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert Einstein
  • online duzelsin baska hicbir sey istemiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.