gs - fener gibi iki üç eleme değil tek eleme oynıyacağız. ama onlar elemelerde seri başı olurken biz olamacağız.
muhtemel rakipler
Werder Bremen ile Hertha Berlin (Almanya), Zenith (Rusya), Benfica (Portekiz), Ajax ile Heerenveen (Hollanda), Everton (İngiltere) ve Lazio (İtalya)
Hangisini tercih edersiziniz bilmem ama ben hiçbirini istemem :) fakat zenith gelse hani tekke falan ;) ilginç olur..
Hangisi gelse Trabzonu eler malesef.Heerenveen yine daha zayıf o gelse iyi olur
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
Şuan ne desek boş.Teknik direktör belli olsa,transferler yapılsa ona göre yorum yapılabilirdi.Şuanki takımımız üst düzey bir takım degil.Kanımca şuan türkiyede üst düzeyde hazır takım yok.Herşey yapılan transferlerden sonra belli olacak.
Takımlar baya zorluymuş, bu yazılanların arasında Ajax ile Heerenveen en mantıklısı olur herhalde. Tüm takımlarımız bu sene grup mücadelelerine kalır da, dolu dolu futbol izleriz inşallah kupa günleri
Takımlar baya zorluymuş, bu yazılanların arasında Ajax ile Heerenveen en mantıklısı olur herhalde. Tüm takımlarımız bu sene grup mücadelelerine kalır da, dolu dolu futbol izleriz inşallah kupa günleri
valla kombinem hazır. avrupa kupasına katılsak ne güzel olur yaa. bide takım iyi oynarsa of offf doya doya izleriz
Bana sorarsanız everton gelse famagustadan daha rahat yeneriz küçük takımlara şansımız tutmuyor ayrıca chelseyi yenen fener kadrosunu 0-0 biten maçta dağıtmıştık everton'ı gözünüzde büyütmeyin
Bana sorarsanız everton gelse famagustadan daha rahat yeneriz küçük takımlara şansımız tutmuyor ayrıca chelseyi yenen fener kadrosunu 0-0 biten maçta dağıtmıştık everton'ı gözünüzde büyütmeyin
ama o sene fener ligdeki maçları önemsemiyodu. bi çok takımla berabere kalmıştı. yani aynı futbolu oynamıyordu. zaten zico onun için gönderildi ya. dediğin gibi everton u büyütmüyoruz da kendimizi de biliyoruz. baya bi zorlanacağız. inş geçeriz
rakipler zorlu da zorlu rakiplerle mücadele etmek daha güzel.türk takımlarının en büyük sorunu kolay rakipleri ciddiye almamak. ts de böyle yapıyor sonra elenip geliyoruz.
ciddi rakibin olunca neyin ne olduğunu biliyosun ona göre oynuyosun hiç olmassa. tabiki zorlu rakip diyince arsenal veya chelsea den bahsetmiyoruz.
takımların hepsi zor ... herenveen de çok iyi takım ... hollanda ekolü herzaman tehlikelidir ....umarım trabzon kazasız belasız turu geçer ... ama rakipler cidden çok çetin .....
maçlar sezonun çok başında olcağı için sürpriz yapma imkanı artıyor. ve bu takımlar ts hiç tanımıyorlar. geçen sezon antalyada herenveen ile oynamıştık. devre arasıydı galiba 1-0 yenilmiştik. pek iyi takım değillerdi. kontradan bulabildiler bir tane.
hertha çıkarsa bi ihtimal eleyebilirler. o da belki. everton dediğin epl'nin 4lüden sonra gelen en iyi takımı. nereye eliyosun önce bi destur çek. bazılarınızın yazdıklarını okurken dehşete kapılıyorum biraz mantıklı laflar edin yaw.
maçlar sezonun çok başında olcağı için sürpriz yapma imkanı artıyor. ve bu takımlar ts hiç tanımıyorlar. geçen sezon antalyada herenveen ile oynamıştık. devre arasıydı galiba 1-0 yenilmiştik. pek iyi takım değillerdi. kontradan bulabildiler bir tane.
Evet berbat bir futbol oynamıştı herenven devre arasındaki maçta. Her zamanki gibi bizim forvetler kaçırma yarışına girince o maçta bir tane kontadan yedik ve kaybettik. Trt yayınlamıştı maçıç
Lech Poznan Austria Wien Club Brugge Dinamo Bükreş Sparta Prag AEK Hapoel Telaviv Litex CSKA Sofia Odense Liberec
Ayrıca Heerenveen'in as kadrosuna karşın dün yedek-as karşımı kadromuzla 2-2 berabere kaldık ve çok daha iyi futbol oynadık.Birşeyleri yazarken düşünüpte yazın şuraya.
jaguar19 şuan hiçbirşey kesinleşmiş değil.Seribaşı durumuna geçebilmemiz için üzerimizdeki takımlardan 6'sının daha elenmesi gerekiyor.Dün akşam Rosenborg, Anorthosis ve Aalborg elenmişlerdi.3. turda bizim üzerimizdeki takımların maçlarını topladığımızda 18 maça tekabul ediyor yaklaşık.Bu karşılaşmaların 6 tane puanı bizden yüksek tkaımın elenmesi seribaşı olmamız için yeterli..
jaguar19 şuan hiçbirşey kesinleşmiş değil.Seribaşı durumuna geçebilmemiz için üzerimizdeki takımlardan 6'sının daha elenmesi gerekiyor.Dün akşam Rosenborg, Anorthosis ve Aalborg elenmişlerdi.3. turda bizim üzerimizdeki takımların maçlarını topladığımızda 18 maça tekabul ediyor yaklaşık.Bu karşılaşmaların 6 tane puanı bizden yüksek tkaımın elenmesi seribaşı olmamız için yeterli..
daha kesinleşmedi demekki. açıklama için teşekkürler
Çok çıtır bir rakibin gelmesinide istemiyorum, daha önce geldi, ne olduğunu gördük. Dişli bir takımın gelmesini tercih ederim. Eleneceksek, adam gibi bir takıma elenelim.