ÖNEMLİ: Bu Paketi Rapid'e Premium Acoount İle Upload Eden "quadcore" Nickli Arkadaşımıza Çok TEŞEKKÜR Ediyorum...
temaları bizzat denedim hepsi birbirinden güzel hatta şuan vista kolors u kullanıyorum. Programlardan da bir kaç tanesini yükledim. Birkç tanesiylede yüklenirken hatayla karşılaştım süresi geçmiş sertifika ve imza sorunu gibi bunları aşmanın yolu vardır fakat ben nokia ya yabancı oldugum için bilmiyorum :))
telefonun tarihini biraz geri alırsan(1-2 sene) sertifika sorununu çözebilirsin
uygulama ıcın tesekkurler..
@ cizbudak
eğer opda sitesinden sertifika alırsan iyi olur sitede anlatımı var böylece o paketteki tüm uygulamaları kendi sertifikanla imzalayıp sorunsuz yükleyebilirsin
paket için teşekkürler. 6630 dan beri symbian kullanmıyordum. görülen o ki symbian çok yol kat etmiş. ne ararsan var
çok teşekürler paylaşım için böyle paylaşımların çoğalması lazım ama o 100-1000 sayfalık topiklerde kaybolmadan paylaşılması lazım...!
eme kısaca ne işe yaradıklarınıda yaz tek tek deniyorum...!
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
eme kısaca ne işe yaradıklarınıda yaz tek tek deniyorum...!
tek tek denemek yerine isimlerini googleye yazıp baksan çıkar zaten
ilk defa olabilir bu mesajım bu forumda ( hatta tüm forumlarda sevmem pek forumda yazmayı )
ama teşekkürler .
nişanlın güzel olsun kardeşim
Bende indiriyorum şimdi bakalım nasıl sağolasın
çok güzel bir paylaşım olmuş
emeğine teşekkürler
tskler link calısmıo bir bakarsan
Of duvarkağıtları bölümünde sarısın bir hatun var sonlara doğru kısa saçlı dolgun gögüslü o bayanın ismini bilen varmı süper birşey hayalimdeki kadın
arkadaşlar uygulama deneyimlerimiz yazalım ben temalardan iphone sis i yükledim birascık yavaş( takıntısı olanlar için farkedilcek kadar yoksa normal ) sanki,ama cidden beğendim.bu arada linkle ilgili olarak rapid ten sonraki _ işareti kaldırıver kardeşim çalışacak link .