Şimdi Ara

5800 UYGULAMA VE TEMA PAKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
31.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşar Ana Başlıktada Paylaştım Ama Belki Burdan Verirsem Daha Yararlı Olur Diye Düşündüm...

50 Adet Çalışan Uygulama
    5 Adet Harika Tema
    20 Adet Özel Duvarkağıdı

var paketin içinde boyutu 45 mb ama ihtiyacınız olacak her türlü şey var içinde

Buyrun;

http://rapid_share.com/files/241608134/5800_Paket_By_QzaN.rar

rar pass:Ultimate_QzaN

ÖNEMLİ: Bu Paketi Rapid'e Premium Acoount İle Upload Eden "quadcore" Nickli Arkadaşımıza Çok TEŞEKKÜR Ediyorum...

• temaları bizzat denedim hepsi birbirinden güzel hatta şuan vista kolors u kullanıyorum. Programlardan da bir kaç tanesini yükledim. Birkç tanesiylede yüklenirken hatayla karşılaştım süresi geçmiş sertifika ve imza sorunu gibi bunları aşmanın yolu vardır fakat ben nokia ya yabancı oldugum için bilmiyorum :))
  • telefonun tarihini biraz geri alırsan(1-2 sene) sertifika sorununu çözebilirsin
  • uygulama ıcın tesekkurler..
  • @ cizbudak

eğer opda sitesinden sertifika alırsan iyi olur sitede anlatımı var böylece o paketteki tüm uygulamaları kendi sertifikanla imzalayıp sorunsuz yükleyebilirsin
  • paket için teşekkürler. 6630 dan beri symbian kullanmıyordum. görülen o ki symbian çok yol kat etmiş. ne ararsan var
  • çok teşekürler paylaşım için
    böyle paylaşımların çoğalması lazım
    ama o 100-1000 sayfalık topiklerde kaybolmadan paylaşılması lazım...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ScORphY

sana tamamen katılıyorum...
  • teşekkürler...
  • UP UP UP UP UP UP UP....

• eline sağlık iyi çalışma olmuş
  • teşekkürler
  • eme kısaca ne işe yaradıklarınıda yaz
    tek tek deniyorum...!

• quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

eme kısaca ne işe yaradıklarınıda yaz
    tek tek deniyorum...!

tek tek denemek yerine isimlerini googleye yazıp baksan çıkar zaten

• ilk defa olabilir bu mesajım bu forumda ( hatta tüm forumlarda sevmem pek forumda yazmayı )

ama teşekkürler .

nişanlın güzel olsun kardeşim
  • Bende indiriyorum şimdi bakalım nasıl sağolasın
  • çok güzel bir paylaşım olmuş

emeğine teşekkürler
  • tskler link calısmıo bir bakarsan
  • Of duvarkağıtları bölümünde sarısın bir hatun var sonlara doğru kısa saçlı dolgun gögüslü o bayanın ismini bilen varmı süper birşey hayalimdeki kadın
  • arkadaşlar uygulama deneyimlerimiz yazalım ben temalardan iphone sis i yükledim birascık yavaş( takıntısı olanlar için farkedilcek kadar yoksa normal ) sanki,ama cidden beğendim.bu arada linkle ilgili olarak rapid ten sonraki _ işareti kaldırıver kardeşim çalışacak link .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.