Resimler güzel de PlayStation bölümü ile alakası nedir?
Ufuk hayali bir çizgidir. Sen yaklaştıkça o uzaklaşır. İnsan, düşünen hayvan değil düşündüğünün farkında olan hayvandır. See, madness, as you know is like gravity. All it takes is a little push.
bi insan neden F1 oynar? F1'i gercekten sevdigi yada ilgisi oldugu için değilmi? oyunu sevenler için oyundan cok gercek olan etkileyici kareler daha ilgi cekicidir bence
Metal Gear Solid 4 GoTP / Metal Gear Solid 3 Snake Eater & Subsistence / Metal Gear Solid
FIFA 10 NBA 2K9 - Infamous- Mortal Kombat Vs DC Universe - Burnout Paradise Full - GT5p - Warhawk - SIREN - TEoJ - Elefunk - LAIR - Battlefield 1943 Logitech G15 & G5
@LesEnfantsTerribles eline sağlık ve bu güzel çalışma için teşekkür ederiz. Fakat bildiğin üzere bunun gibi başlıkları ilgili bölüme açmamız daha sağlıklı olur.
Ayrıca çok beğendim ve arşivimde olmayanları aldım.
LesEnfantsTerribles mantığın doğru da konu PS ile değil F1 bölümüyle alakalı. PS'a ait hernahgi bir şey yok konunda. Yanlış anlaşılmasın ben de sıkı bir F1 severim ve resimler çok güzel ama uyarayım dedim.
ayrıca baştan 3. resimde uçan arkadaş luciano burti ve schumacher e çarpmıştı ve o yarışı baştan başlatmışlardı ona kıl olmuştum, aynı olay 2005 te raikkonen e oldu ama yeniden yarış başlatmadı komiserler mclaren üvey evlat muamelesi görüyo son 10 yıldır, bir ferrari yi yükseltme çalışması var gibime geliyo
ah eski zamanlar bir aralar jaguar vardi austria a1 ring vardi hockenheim in daha agaclari kesilmemisti hele o spa ' daki yağmurlu yarışlar ( gerçi ne zaman orda yağmur olsa bişeler oluyo zaten)