Şimdi Ara

IP MAN (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • filmin sountrack'ını arıyorum arkadaslar nasıl bulabırım
  • birden kendimi 80 lerde hissettim.
    Sinemadan çıkınca birbirimize karete yaparken ki halimiz geldi gözüme Tatlı özelliklede aynı duyguları paylaşan toplulukla seyredilince dahada tatlı olan bi film
    kısacası izledikten sonra IP hocamız oldu bizim
    sakın kaçırmayın IP hocanın filmini....
  • Dün gece izledim filmi türü çok sevmeyişime rağmen (bu kadar çok övüldüğü için izledim).Filmde oyunculuk aslında çok da iyi değil ama değişik birşey var çözemediğim ki film kendine çekiyor insanı.Ama sanırım intikam duygusu beni bağlayan.Sonuç olarak güzel filmdi, türü seven sevmeyen herkese tavsiye.
  • Müzikleriyle,dövüş sahneleriyle,konusuyla,oyunculuğuyla MÜKEMMEL bir film.Fearless filminden sonra izlediğim en iyi uzakdoğu dövüş filmiydi.2. sinin çeklilmesi çok iyi bir haber.Mreakla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

Müzikleriyle,dövüş sahneleriyle,konusuyla,oyunculuğuyla MÜKEMMEL bir film.Fearless filminden sonra izlediğim en iyi uzakdoğu dövüş filmiydi.2. sinin çeklilmesi çok iyi bir haber.Mreakla bekliyorum.

Bu 2. filmin çıkacağı kesin mi? Sadece İMDB de var böyle birşey galiba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: (EmRe)

quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

Müzikleriyle,dövüş sahneleriyle,konusuyla,oyunculuğuyla MÜKEMMEL bir film.Fearless filminden sonra izlediğim en iyi uzakdoğu dövüş filmiydi.2. sinin çeklilmesi çok iyi bir haber.Mreakla bekliyorum.

Bu 2. filmin çıkacağı kesin mi? Sadece İMDB de var böyle birşey galiba?

Imdb'de varsa kesindir zaten
  • 2.film büyük bomba olabilir, en çok beklediğim filmlerin başında geliyor çünkü Bruce Lee ile yollarının kesişmesi işlencek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullet06 -- 26 Haziran 2009; 11:26:17 >
  • Konu aşağıya düşmüş
    Harika filmdi. Çok etkilendim gerçekten. Yalnız istisna olan noktalar var; birkaç kişini bahsettiği işçileri eğitme sahnesi çok kötüydü. Bir de bizim esas oğlanun oyunculuğuna 10 üzerinden 6 verebilirim ancak(diyaloglar vs.) ama dövüşü harika.

Kısacası izlemezseniz çok şey kaybedersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bullet06

2.film büyük bomba olabilir, en çok beklediğim filmlerin başında geliyor çünkü Bruce Lee ile yollarının kesişmesi işlencek...

Umarım doğrudur bu.
  • Filmi az önce izledim. Gerçekten çok güzel bir filmdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: bullet06

2.film büyük bomba olabilir, en çok beklediğim filmlerin başında geliyor çünkü Bruce Lee ile yollarının kesişmesi işlencek...

Umarım doğrudur bu.

olacak kesin
  • Daha izleyemedim ama teknik Wing Chun'muş

Mükemmel bir film olmuş tek kelimeyle. Az önce izledim Bende ufak bir farkla alt dalını oluşturan Wing Tsun öğreniyorum çok kötü gaza geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 18 Ağustos 2009; 20:00:52 >
  • DonnieYen (ıpman)karakterini harika canlandırmış,kutluyorum
  • Seriyi yeni izledim mükemmel bir film . 3 filmide arda arda izledim gerçekten olaylar mükemmel aktarılmış japonların işgali çinin o anki durumu bir babanın ailesini korumak için yapmadığı işleri yapması ve en önemliside o dövüş sahneleri tek kelimeyle bir şaheser olmuş ...:) Unutulmazlarım arasına girdi ...
  • Bu filmin neden halen daha orjinal dvd si çıkmaz gerçekten anlamış değilim.Filmciye ne zaman gitsem korsanını veriyor sinirlenip almadan çıkıyorum.İnatla orjinalini beklemeye devam edeceğim.Millet 2.sini izlemiş,biz halen daha 1.yi izleyeceğiz.
  • 4. film çekilirmi acaba
  • 10/10 her türlü. Çok fena bi film helal olsun valla tebrik ediyorum adamları generali dövdüğü sahne çok felaketti.Japonları hiç sevmem zaten.
  • Ben de az önce izledim, gerçekten güzel bir filmdi. Şu uzak doğuluların diline her ne kadar tahammül edemesem de film kendini izlettirdi. Dövüşün yanı sıra felsefe de var işin için de. Birazdan 2. filmi de izleyeceğim.

7,5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

Hayatımı değiştiren film.

ne gibi değiştirdi hayatını?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.