'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 31684 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
selam arkadaslar bende bu linkteki sarkıyı arıyorum.inanırmısınız sabahın 5.30 un da kaydettım bu sarkıyı yardımcı olursanız cok sevınırım http://ul.to/8fxuvw
selam arkadaslar bende bu linkteki sarkıyı arıyorum.inanırmısınız sabahın 5.30 un da kaydettım bu sarkıyı yardımcı olursanız cok sevınırım http://ul.to/8fxuvw
Akcent - My Passion
Orijinalden alıntı: castraelectro arkadaşlar ş şarkıyada bir bakın lütfen 2ya da3sene önce dinledim şarkı 2008yapımı yanılmıyorsam klip ve nakarat aklımda "adam bir arabada elleri ve ağzı bağlı araba gidiyor siyah bir araba sonra araba birine çarpıyordu herlde ve sonrada bir adama en sonunda polisler etrafını sarıp silah doğrıltuyorlar adam sonunda iplerini çözüp ağlıyarak bağırıyor söyleyen kişi erkek genç değil blues şarkıcısı sting gibi benziyo yani sesi .Nakaratta "ron,ron" diyor
şarkı slow dostlar yardım edin number 1 da izlemişdim klibi aklıma takıldım yardım lütfen şarkıda rooon rooon diye kalın sesli bir adam nakaratı söylüyor
klipgece çekilmiş bide . Delireceğimemmiii kavuşturun şu şarkıyla beni kesin biliyorsunuzdur
dırırın dırırın roon yavaş bi şekilde söylüyor va_rosh bilir aslında conjure ninde bildiğini sanıyorum
arkadaşlar şu şarkıyı bilen yokmu ya :-(
birde adamın yüzünde maske vardı arkadaşlar elimden bukadar geliyor yardım edebilirmisiniz lütfen
|| HIMYM || CHUCK || TBBT || THE WALKING DEAD || GAME OF THRONES || BREAKING BAD || LOST || BLUE MOUNTAIN STATE || TWO AND A HALF MEN || FRIENDS || DEXTER || FRINGE || SHAMELESS || SHERLOCK ||
arkadaşlar bir haftadır bu parçayı arıyorum-yabancı sitelerde bile aradım ama sonuç yok.... tekumudum burası kaldı belki biriniz duymuş yada biliyorsunuzdur parçanın adını... http://rapidshare.com/files/450544335/1.mp3
S.a arkadaşlar ben bu foruma daha yeni üye oldum bide benm radyo 1 kac kez radyo fenomende rasgelıdıgım ama bır turlu bulamadım sarkı war pek yararı olmasada su sozlerı anlaya bıldım :( (logici sex dior orayı anlaya bıldım xD) bilenwarsa bı yardımcı olsun pls simdiden saolun
Far East Movement - Like A G6 budur büyük bir ihtimalle.
Timbalandın yeni bir şarkısı varmı ? İçinde " get it come on " geçen radyoda dinledim. Number one de remix ti galiba bbir kadınla söylüyor. Nette aradım bulamadım. Bir yardımcı olursanız sevinirim.
S.a arkadaşlar ben bu foruma daha yeni üye oldum bide benm radyo 1 kac kez radyo fenomende rasgelıdıgım ama bır turlu bulamadım sarkı war pek yararı olmasada su sozlerı anlaya bıldım :( (logici sex dior orayı anlaya bıldım xD) bilenwarsa bı yardımcı olsun pls simdiden saolun
_______________________________________________________________________________________________________________ saol bılader cokkkk saol bu ıste bu xD cokkkk saolll
S.a arkadaşlar ben bu foruma daha yeni üye oldum bide benm radyo 1 kac kez radyo fenomende rasgelıdıgım ama bır turlu bulamadım sarkı war pek yararı olmasada su
_______________________________________________________________________________________________________________ saol bılader cokkkk saol bu ıste bu xD cokkkk saolll
Jay-Z & Alicia Keys- Empire State of Mind budur dostum.
Teşekkürler Hidden
Rica ederim.
Rica ederim dostum.
Bir bayan söylüyor şarkı fransızca gibi yada kadın peltekimsimiydi bilemiyorum sadece başlangıcını hatırlıyorum o da ilk önce uuuu sorada diridamdamda dam dam falan diyodu:)Arkadaşlar biraz saçma oldu ama belki anımsayanınız olabilir:)Diğer şarkılarda aşağıda:
Arkadaşlar 3 tane parçam var ikisini kayıt ettim birini kaydedemedim.Kayıt ettiklerim aşağıda.Diğerinide aklımda kalan şöyleydi:
Bir bayan söylüyor şarkı fransızca gibi yada kadın peltekimsimiydi bilemiyorum sadece başlangıcını hatırlıyorum o da ilk önce uuuu sorada diridamdamda dam dam falan diyodu:)Arkadaşlar biraz saçma oldu ama belki anımsayanınız olabilir:)Diğer şarkılarda aşağıda:
Timbalandın yeni bir şarkısı varmı ? İçinde " get it come on " geçen radyoda dinledim. Number one de remix ti galiba bbir kadınla söylüyor. Nette aradım bulamadım. Bir yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 3 tane parçam var ikisini kayıt ettim birini kaydedemedim.Kayıt ettiklerim aşağıda.Diğerinide aklımda kalan şöyleydi:
Orijinalden alıntı: emrtgb Sethlans ve va_rosh arkadaşlarım çok çok teşekkür ediyorum sizlere çok mutlu oldum sağolun:):):)
arkadaşlar sizden rica etsem 2011model güzel şarkılardan top 10listesi yapıp yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler club remix tarzı olursa genelde çok sevinirim her tarzdan yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
Orijinalden alıntı: castraelectro arkadaşlar sizden rica etsem 2011model güzel şarkılardan top 10listesi yapıp yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler club remix tarzı olursa genelde çok sevinirim her tarzdan yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
aklıma geldiği kadar yazmaya çalıştım, umarım beğenirsin. keyifle dinle ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi va_rosh -- 4 Mart 2011; 19:57:09 >
Orijinalden alıntı: castraelectro arkadaşlar sizden rica etsem 2011model güzel şarkılardan top 10listesi yapıp yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler club remix tarzı olursa genelde çok sevinirim her tarzdan yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
dostum belki inanmıyacaksın ama 2şarkı hariç hepsi var bende bunların çoğu 2010 my passion akcent david deejay so bizzara yinede teşekkür ederim saolasın =)
do you like ka maden ,,,do you like ka sugar suga suga suga'' Diye sözleri olan Şu sıralar fenomende çalan number one Tv dede klibi Çıkan şarkının adını birtürlü Bulamıyorum yardım eDİn .........................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 4 Mart 2011; 20:33:08 >
Orijinalden alıntı: lewel123 do you like ka maden ,,,do you like ka sugar suga suga suga'' Diye sözleri olan Şu sıralar fenomende çalan number one Tv dede klibi Çıkan şarkının adını birtürlü Bulamıyorum yardım eDİn .........................
Bugün fenomende 16.10 ile 16.20 arası bir şarkı dinledim.Şarkıda bir adam oh shit diyordu ve ardından kadın bası sözcükler söylüyordu.Adam söylüyor kadın söylüyor ardından hep öyleydi.Adını bilen yazsın lütfen?
dostum belki inanmıyacaksın ama 2şarkı hariç hepsi var bende bunların çoğu 2010 my passion akcent david deejay so bizzara yinede teşekkür ederim saolasın =)
arkadaşlar radyo fenomende çalıyor bi şarkı . İngilizce değil şarkı neyce anlıyıyamadım ispanyolcamıdır italyancamıdır nedir bilemedim sözlerinde '' tango , tangolara misa pera ..'' falan filan bişiler diyodu bulabilirseniz sevinirim şimdiden çok çok teşekkürler.
ıcan gen it off ı can gen it of higher higher higher diye bir şarkı var
Taio Cruz - Higher olabilir mi?
Telefon ile ses kaydı aldım. şarkının sözleri anlaşılamıyor pek ama melodisi hoşuma gitti. arabada dinlemek çok keyifli. kayıtta 1:35 de giren melodi hangi parçaya aittir bulabilirseniz teşekkür ederim :)
Telefon ile ses kaydı aldım. şarkının sözleri anlaşılamıyor pek ama melodisi hoşuma gitti. arabada dinlemek çok keyifli. kayıtta 1:35 de giren melodi hangi parçaya aittir bulabilirseniz teşekkür ederim :)
arkadaşlar şu şarkıyada bakabilirmisiniz şarkı bob sinclar-love generation ın ıslıklı bölümüne benziyor 40yaşların daki bi adam ıslıktan sonra oh oh love gibi bişey diyor çok duyulduk bir şarkı bulursanız sevinirim.
Arkadaşlar geçen gün bir şarkı dinledim.Söyleyen kişi kesha yada cascada olabilir amaemin değilim.İçinde dj turn me out gibi kelimeler geçiyordu.Ve arada bir söylediği kelimelerin son 2-3 harfi takılıyordu.Bide içinde sexy far gibi kelime geçiyordu.