Şimdi Ara

HERO OF SPARTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle god of war sevenlerin kesinlikle indirmesi gereken bir uygulama oyunun pspde oynadiginiz god of wardan pek bir farkı yok ve hemen bitmiyor kesinlikle öneriyorum ayricada oyunun free versiyonuyla parali versiyonunun alakasi bile yok parasina deger app storedan $5.99 a yukleyebilirsiniz..

Download Linki=http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=299093633&mt=8

HERO OF SPARTA

HERO OF SPARTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfX -- 5 Haziran 2009; 21:51:19 >

• güzeldi bu oyunun grafikleri
  • İphone'daki güzel ve eski oyunlardan biri.Grafik,oyun,ses her bakımdan tatmin eden bir oyun...
  • evt bende oynadım çok zevkliydi
  • God of War çakması
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

God of War çakması

+1945

• İlk bölümleri çok sıkıcı ama daha sonra aldığın itemleri upgrade edebilmen ve itemlerle yapabileceğin kombo hareketler muhteşem keyif veriyor. Diablo 1 Haggar karışımı bir oyun. 2 nci bölümden sonra muhteşem keyifleniyor oyun. Kime gösterdiysem elinden zor aldım iphone mi :D. Şiddetle, darbeyle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War III Bug
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • app store daki screenshotlarını beğenmedim ama dediğinize göre güzel bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fugitive

God of War çakması

Of'u bile tutuyor zaten
  • oyunu oynadım aşırı dandik.. god of war ile karşılaştırmayın kratos çarpar adamı
  • arkadaşlar iyi güzelde bunları 4,99 verip parayla indiriyomusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron
    arkadaşlar iyi güzelde bunları 4,99 verip parayla indiriyomusunuz ?

Ben Jailbreak yaptım. Ücretsiz yüklüyorum.
  • 5$ miş deneyim bi, şaka yaptım jb var
  • 2si cıkmış onu indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

2si cıkmış onu indiriyorum

ya 2. oyunda şu mısıra uçan atla geldikten sonraki kısımda bi yerde takıldım . oynayan varsa yardım edebilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.