Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Trabzonspor olağanüstü kongreye gidiyor !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> Trabzonspor olağanüstü kongreye gidiyor ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gianfranco

4 Haziran 2009, 21:07:59  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samet Aybabadan vazgeçildi başkan Sadri Şener olağanüstü kongreye gitme karararı aldı..

Kaynak : Lig Tv

#19 Harry Kewell

PSN:wamlaw ll GT:wamlaw06
shadowz61

4 Haziran 2009, 21:13:06  

Oh kardeş rahatlattın beni

Gianfranco

4 Haziran 2009, 21:15:47  

Sadri Şener canlı yayına bağlandı,bugüne kadar hiç bir şeye karışmayan insanlar teknik direktöre neden karışıyorlar baktım bu iş olmayacak olağanüstü kongreye gitme kararı aldım,Trabzonspor için hayırlısı olsun dedi

#19 Harry Kewell

Gianfranco

4 Haziran 2009, 21:22:07  

quote:

Orjinalden alıntı: shadowz61

Kardeş öyle diyorsun da başkan da bırakma kararı almış,bence Trabzonspor adına büyük bir kayıp adam da sitemlerinde haklı bana göre zor zamanda yönetime destek çıkmayan adamlar hoca tercihinde hemen uzman kesilirler,ha Samet Aybaba bence de sizin takıma yakışan bir hoca değil ama başkanın bu kadar emeğine bence yazık oldu,neyse hayırlısı olsun.

#19 Harry Kewell

shadowz61

4 Haziran 2009, 21:23:52  

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: shadowz61

Kardeş öyle diyorsun da başkan da bırakma kararı almış,bence Trabzonspor adına büyük bir kayıp adam da sitemlerinde haklı bana göre zor zamanda yönetime destek çıkmayan adamlar hoca tercihinde hemen uzman kesilirler,ha Samet Aybaba bence de sizin takıma yakışan bir hoca değil ama başkanın bu kadar emeğine bence yazık oldu,neyse hayırlısı olsun.

Bırakma mı :S Anlamamıştım buun ciddimisin ya . Sebebini anlayamadım yine

cilingir.s

4 Haziran 2009, 21:31:45  

neden asımLa yoLa devam etmeyi düşünmüyorLar ?

=> LovEbru <= since 01,09,08
tatlisi

4 Haziran 2009, 21:48:07  

şenerin bırakması kötü oldu inşallah ikna ederlerde kararından geri döner..
pasa61

5 Haziran 2009, 9:49:05  

yeter ya, bir rahat gün geçiremeyecek miyiz, biz de bıktık artık!! sezon boyu son hafalar hariç bütün maçları kelle koltukta izledik, şimdi de her gün yüreğimizi ağzımıza getiren haberler. .

Scotti0061

5 Haziran 2009, 11:36:44  

"Yaşanılan olağanüstü şartlarda öncelikle camiamızı sükunete, değerli başkanımızı da, bir daha düşünmeye çağırıyoruz. Umut verdiğiniz taraftarları yarı yolda bırakmayacağınıza inanıyoruz!"

FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır.
Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar.
Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.

DRAGON_61

5 Haziran 2009, 14:23:39  

TARAFTARLARDAN ŞENER'E DESTEK
Bu arada bordo-mavili taraftarlar, genel kurulda görevi bırakacağını açıklayan kulüp başkanı Sadri Şener'e destek verdiler.

Trabzonspor'un taraftar gruplarından kalearkasi.net, Şener'in göreve devam etmesi için 8 Haziran Pazartesi günü Trabzon Belediyesi önünde toplanma kararı aldı.

Kalearkasi.net de yer alan duyuruda, ''Taraftarlarımızı, bordo mavi için tek vücut olmaya, şehrimizin her kademesindeki her bir bireyini Trabzonspor için daha duyarlı davranmaya çağırmaya, göreve geldiği günden bu yana camiamıza yaşattığı heyecanla hepimizin gurur kaynağı olan Sadri Şener başkanımızın yanında olduğumuzu göstermeye davet ediyoruz'' denildi.

Bordo-mavi.net adlı taraftar sitesinde ise ''Yaşadığımız olağanüstü şartlarda öncelikle taraftarlarımızı sükunete, değerli başkanımızı bir daha düşünmeye çağırıyoruz. Umut verdiğiniz taraftarları, yarı yolda bırakmayacağımıza inanıyoruz'' ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ 2-0 Trabzonspor
En Büyük Beşiktaş

The_ProféssionaL iddiasıdır. Yine bekleriz
tulamistad

5 Haziran 2009, 14:32:03  

ya anlayamıyorum neden yabancı iyi bir teknik direktör getiremiyoruz daum için yanılmıyorsam 3 milyon doları gözden çıkarmışdık o paralan iyi bir teknik direktör gelir bence lige alışmak gibi bazı korkuları var ama risk almadan bu zamanda hangi takım mutlu sona ulaşmışdır benced ahmet özeni bırakmayıp başarılara ulaşmış bir yabancı teknik direktör gelse yönetim falan bütün sorunlar düzelir ayrıca bu takımda karar organı sezon başında hangi yönetimse şimdide o olmalı öle herkez boş boş takıma zarar verecek ve prestijini sarsacak açıklamalar yapmamalı (muammer sakanın açıklamaları gibi)

jaguar19

5 Haziran 2009, 14:48:45  

quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

ya anlayamıyorum neden yabancı iyi bir teknik direktör getiremiyoruz daum için yanılmıyorsam 3 milyon doları gözden çıkarmışdık o paralan iyi bir teknik direktör gelir bence lige alışmak gibi bazı korkuları var ama risk almadan bu zamanda hangi takım mutlu sona ulaşmışdır benced ahmet özeni bırakmayıp başarılara ulaşmış bir yabancı teknik direktör gelse yönetim falan bütün sorunlar düzelir ayrıca bu takımda karar organı sezon başında hangi yönetimse şimdide o olmalı öle herkez boş boş takıma zarar verecek ve prestijini sarsacak açıklamalar yapmamalı (muammer sakanın açıklamaları gibi)

Sadri şener daumu almak istedik ama bazıları bizim gelir kaynaklarımıza balta vurmak istiyor diyor.
bi t.d e 3 milyon vermek için hem maddi açıdan hem de maneci açıdan destek almak gerekiyor diyor ama birileri buna köstek oluyor diyor.

Başkan sms olayı yüzünden kongreye gitme kararı aldı gibi gözüküyor ama aslında Trabzonspora köstek olanları teşhir etmek için böyle bir karar aldı.
Artık belediyeden de yönetimden de bazı kişilerin destek yerine köstek olduğunu herkez biliyor.
bunu da meyvelerini yönetinden 2 kişinin istifasyla aldık.
başkana sms le tepki gösterecek kadar düşen insan istifa etti.

Endoplazmikredikulum

5 Haziran 2009, 15:46:08  

Trabzonu kurtaracak tek başkan Ahmet Ağaoğludur keşke gelse başkan olsa takıma

İntel~Q9550~2.8@4.0
ZeroTherm
|~Thermaltake Armor + VH6000BWS~|DFI~Lanparty jr |~~Ati4870~~|L.Z-5500~creative~XFİ~extreme|~Samsung 226BW~|320x2Samsung~Raid~2*2Adata|
loko

9 Haziran 2009, 9:29:53  

Sadri başkan samet hocayla anlaşması çok büyük hataydı.İkinci büyük hatası ise taraftara küsüp kongre kararı alması.Başkana yakışır hareket degil bu.Getir kaliteli yabancı hoca kur takımını sonra al alkışları.Başkanın işi bu.

Tek Tip düşünenler hayatta bir yere varamazlar.Her zaman düşüncelerini kabül ettirmekle meşgül olacaklar.Biraz demokrasiden haberleri olsa keşke.
loko

13 Haziran 2009, 16:04:51  

Ne zaman kongre olsa trabzonda hep trabzonspor geri planda kalıyor.Şimdi kongre telaşındadır başkan ve Teknik direktör bulmaya vakti yoktur.Zaten 50 gün olmuş hala teknik direktör bulamamışız.Hector cuper bu aralar baya kayıplarda ,aslında gidip teklif etmek lazım belki trabzonsporda yeni bir başlangıç yapabilir.

Tek Tip düşünenler hayatta bir yere varamazlar.Her zaman düşüncelerini kabül ettirmekle meşgül olacaklar.Biraz demokrasiden haberleri olsa keşke.
Scotti0061

13 Haziran 2009, 23:59:54  

Ben derimki ya 6 ay Şenol Güneş'i bekleyelim Ahmet özenle devam.
Yada Halilodzici getirelim.

FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır.
Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar.
Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.

muribbi

14 Haziran 2009, 17:10:46  

şenol gelene kadarda dükkanı kapayalım o zaman.
ayrıca şenol gelecek dertler bitecek diye bir şey yok. şenolu şimdilik unutup yeni bir hocayla başlamak lazım.

yapamam
loko

4 Temmuz 2009, 21:13:26  

Kongrede tekrar Sadri şener başkan olarak yerini saglamlaştırdı.Yeni yönetim ile daha başarılı olmamızı diliyorum.Hayırlı olsun.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> Trabzonspor olağanüstü kongreye gidiyor ! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Leadtek'den tek PCB'de GTX295
Nvidia'nın tek PCB GTX295 çözümü mercek altında!
Bigboy Flash SSD G-II 64GB
Bigboy'dan hız limitlerini zorlayan SSD G-II

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir