Sadri Şener canlı yayına bağlandı,bugüne kadar hiç bir şeye karışmayan insanlar teknik direktöre neden karışıyorlar baktım bu iş olmayacak olağanüstü kongreye gitme kararı aldım,Trabzonspor için hayırlısı olsun dedi
Kardeş öyle diyorsun da başkan da bırakma kararı almış,bence Trabzonspor adına büyük bir kayıp adam da sitemlerinde haklı bana göre zor zamanda yönetime destek çıkmayan adamlar hoca tercihinde hemen uzman kesilirler,ha Samet Aybaba bence de sizin takıma yakışan bir hoca değil ama başkanın bu kadar emeğine bence yazık oldu,neyse hayırlısı olsun.
Kardeş öyle diyorsun da başkan da bırakma kararı almış,bence Trabzonspor adına büyük bir kayıp adam da sitemlerinde haklı bana göre zor zamanda yönetime destek çıkmayan adamlar hoca tercihinde hemen uzman kesilirler,ha Samet Aybaba bence de sizin takıma yakışan bir hoca değil ama başkanın bu kadar emeğine bence yazık oldu,neyse hayırlısı olsun.
Bırakma mı :S Anlamamıştım buun ciddimisin ya . Sebebini anlayamadım yine
yeter ya, bir rahat gün geçiremeyecek miyiz, biz de bıktık artık!! sezon boyu son hafalar hariç bütün maçları kelle koltukta izledik, şimdi de her gün yüreğimizi ağzımıza getiren haberler. .
"Yaşanılan olağanüstü şartlarda öncelikle camiamızı sükunete, değerli başkanımızı da, bir daha düşünmeye çağırıyoruz. Umut verdiğiniz taraftarları yarı yolda bırakmayacağınıza inanıyoruz!"
Kalearkasi.net de yer alan duyuruda, ''Taraftarlarımızı, bordo mavi için tek vücut olmaya, şehrimizin her kademesindeki her bir bireyini Trabzonspor için daha duyarlı davranmaya çağırmaya, göreve geldiği günden bu yana camiamıza yaşattığı heyecanla hepimizin gurur kaynağı olan Sadri Şener başkanımızın yanında olduğumuzu göstermeye davet ediyoruz'' denildi.
Bordo-mavi.net adlı taraftar sitesinde ise ''Yaşadığımız olağanüstü şartlarda öncelikle taraftarlarımızı sükunete, değerli başkanımızı bir daha düşünmeye çağırıyoruz. Umut verdiğiniz taraftarları, yarı yolda bırakmayacağımıza inanıyoruz'' ifadelerine yer verildi.
ya anlayamıyorum neden yabancı iyi bir teknik direktör getiremiyoruz daum için yanılmıyorsam 3 milyon doları gözden çıkarmışdık o paralan iyi bir teknik direktör gelir bence lige alışmak gibi bazı korkuları var ama risk almadan bu zamanda hangi takım mutlu sona ulaşmışdır benced ahmet özeni bırakmayıp başarılara ulaşmış bir yabancı teknik direktör gelse yönetim falan bütün sorunlar düzelir ayrıca bu takımda karar organı sezon başında hangi yönetimse şimdide o olmalı öle herkez boş boş takıma zarar verecek ve prestijini sarsacak açıklamalar yapmamalı (muammer sakanın açıklamaları gibi)
ya anlayamıyorum neden yabancı iyi bir teknik direktör getiremiyoruz daum için yanılmıyorsam 3 milyon doları gözden çıkarmışdık o paralan iyi bir teknik direktör gelir bence lige alışmak gibi bazı korkuları var ama risk almadan bu zamanda hangi takım mutlu sona ulaşmışdır benced ahmet özeni bırakmayıp başarılara ulaşmış bir yabancı teknik direktör gelse yönetim falan bütün sorunlar düzelir ayrıca bu takımda karar organı sezon başında hangi yönetimse şimdide o olmalı öle herkez boş boş takıma zarar verecek ve prestijini sarsacak açıklamalar yapmamalı (muammer sakanın açıklamaları gibi)
Sadri şener daumu almak istedik ama bazıları bizim gelir kaynaklarımıza balta vurmak istiyor diyor. bi t.d e 3 milyon vermek için hem maddi açıdan hem de maneci açıdan destek almak gerekiyor diyor ama birileri buna köstek oluyor diyor.
Başkan sms olayı yüzünden kongreye gitme kararı aldı gibi gözüküyor ama aslında Trabzonspora köstek olanları teşhir etmek için böyle bir karar aldı. Artık belediyeden de yönetimden de bazı kişilerin destek yerine köstek olduğunu herkez biliyor. bunu da meyvelerini yönetinden 2 kişinin istifasyla aldık. başkana sms le tepki gösterecek kadar düşen insan istifa etti.
Sadri başkan samet hocayla anlaşması çok büyük hataydı.İkinci büyük hatası ise taraftara küsüp kongre kararı alması.Başkana yakışır hareket degil bu.Getir kaliteli yabancı hoca kur takımını sonra al alkışları.Başkanın işi bu.
Ne zaman kongre olsa trabzonda hep trabzonspor geri planda kalıyor.Şimdi kongre telaşındadır başkan ve Teknik direktör bulmaya vakti yoktur.Zaten 50 gün olmuş hala teknik direktör bulamamışız.Hector cuper bu aralar baya kayıplarda ,aslında gidip teklif etmek lazım belki trabzonsporda yeni bir başlangıç yapabilir.
FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.
şenol gelene kadarda dükkanı kapayalım o zaman. ayrıca şenol gelecek dertler bitecek diye bir şey yok. şenolu şimdilik unutup yeni bir hocayla başlamak lazım.