Şimdi Ara

nissan xtrail nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
32.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • güzel araç babam da suv istiyor sonra bizde alabiliriz
  • slm arkadaşlar nissan xtrail 2004 model nasıldır bilgi verirmisiniz. şimdiden teşekkürler



  • gosterge panelinin on konsolun ortasinda olmasi disinda iyi bir aractir. Kisisel olarak o tarz on konsollari sevmiyorum.
    Ici gercekten genis bu arada, dizeli oldukca cevik ve tuketimi de makul. Benzinlisini bilemiyorum
  • valla kardeş benzinli 2.0motor full 110.000 kmdeymiş işte 27 milyar istiyo nasıl sizce
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Benim 2003 xtrail ım var. Gayet keyifli bir araç, şehir trafiğinde 10-11 lt/100 km, uzun yolda 7-8 lt/100 km gibi yakıt tüketiyor. Bende ilk aldığımda göstergeler ortada, acaba sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm ama hiçbir fark yok.. Bir şekilde 10 dk da alışıyor insan.
    Daha önce Freelander (benzinli 1.8 lt manuel) aracım vardı, ciddi şekilde xtrail ondan daha zevkli.
    Burada tabii otomatik olması, 2 ve 4 çeker ayarlarının içeriden ayarlanabilmesi, 2.0 lt v 140 BG olmasıda önemli farklar.
    Açıkcası tavsiye ederim, hoş, sağlam ve hafif arazide hiç sıkıntı çıkartmayan bir araç.
    Sormak istediğiniz birşey olursa, yardımcı olmak isterim..

    Saygılar,
  • herkese merhaba.2004 model xtrail aldım ve 3 aydır kullanıyorum.genel olarak araçtan bahsetmek gerekirse konforlu,geniş ve kullanımı rahat bir araç. aracım lpg li.uzun ve dik yokuşlar haricinde performansı iyi.ama dik yokuşda hele yol uzunsa lpg de araç baya hantallaşıyor.benzindeyken durumlar daha iyi. bide bu tarz bi arçtan aslında hız beklemek çok mantıklı değil:)sonuçta hafif arazi aracı.arazide de kullandım.4x4 performansı hakkında sağlıklı yorum yapamayacağım.bence arazide iyi sayılır.yakıt konusunda cüssesine göre lpg de çok yakmıyor bence.şehir içi rakamlar ortalama km başına 300-320 kuruş.bende brc sıralı sistrem var.ama şehirler arası yolda bu rakam çok düşmüyor.nerdeyse aynı değerde.nedenini bilemiyorum.benim dışımda bir çok arkadaşım kullandı .onlarda iç mekanı,konforunu ve sürüşünü beğendiler.(düz vites tutkunları dahil:)arka koltuklar yattığında gerçekten büyük bi bagaj hacmi oluşuyo.bagajı zaten yeterince büyük .tabi lpg de simit tank varsa:)virajlarda gerçekten güvenilir bi araç.
    özetle 2000 benzinli motorun benzinde performansı idare eder.keşke dizel olsaydı o model için:)otomatik şanzımanın 4 ileri olması büyük eksiklik.ışıkta kalkışı bana göre baya hızlı.sonrasındaki hızlanmalar için aynı şeyleri söyleyemeceğim.pek piyasası olduğu söylenemez.ben bunu bilerek aldım.şahsen arazide kullanmak için tercih ettim bu aracı.ülkemizin doğal güzellikleri gezmek inşallah hepimize nasip olur:)




  • marconi ve golfGT ye sorum olacak, bende bugünlerde Nissan X-trail bakıyorum.. aracı beğeniyorum ama bilgim yok bu konuda.. polo classic aracımı satıp alacağım.. 27-28 bin tl fiyatla... sizce değermi, ankara dışına pek çıkmayan biri zamanla sıkılırmı sizce... konuyla ilgili tecrübelerşnşze ihtiyacım var... saygılar
  • Merhalar,
    2003 model luxury 160000 km de 28.000tl 2007 Mitsubishi lancer im var 79000km de.takasta en fazla ne kadar fark verilmeli. Bir de 2007 modelden 2003 e düşmeye değer mi? Kararsızım, tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukkoc -- 20 Mayıs 2013; 1:35:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilverBlue

    gosterge panelinin on konsolun ortasinda olmasi disinda iyi bir aractir. Kisisel olarak o tarz on konsollari sevmiyorum.
    Ici gercekten genis bu arada, dizeli oldukca cevik ve tuketimi de makul. Benzinlisini bilemiyorum

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukkoc

    Merhalar,
    2003 model luxury 160000 km de 28.000tl 2007 Mitsubishi lancer im var 79000km de.takasta en fazla ne kadar fark verilmeli. Bir de 2007 modelden 2003 e düşmeye değer mi? Kararsızım, tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Merhaba,
    2005 modeline sahibim. 2005 makyajli kasa olan ve elegance modelini tercih edin. Elektrikli isitmali deri koltuk mutlaka olsun. Yok fiyatta o kadar yukari cikamam derseniz alacaginiz aracin kesinlikle en fulunu alin. 2004 model en fulunu sadece 1 parca degisen olan 160 bin kmde olan bir araci arkadasima 29 bine pazarligini yapmistik. Sizin arac full mu?
  • Geçenlerde sanayide biri krank mili kırmış.. 6.000 TL masrafı vardı. Genelde olumlu bakılır bu araca...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greencher

    Geçenlerde sanayide biri krank mili kırmış.. 6.000 TL masrafı vardı. Genelde olumlu bakılır bu araca...

    Parcalar pahali ancak bence bu tipte bir arac icin cok normal.
  • merhaba,

    deri koltuk, sunroof, dijital klima, park sensörü vs. fakat koltuklar ısıtmalı değil. Bir de lpg takılı,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.