TRT yetkililerinden alınan bilgiye göre TRT ile FOM arasındaki anlaşmazlık çözüldü ve bu hafta sonu yapılacak Türkiye Grand Prix'sinden itibaren Formula 1 yarışları uydudan şifresiz yayınlanacak. Ayrıca TRT 3'te yayınlanan GP2 yarışları da şifresiz olacak.
TRT ile yayınlar her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Umarım ülkemizde F1'e olan ilginin artmasını da sağlar bu gelişme.
F1; Türkiye'de ama antrenman turlarını vermiyorlar mı?
Bu arada dün akşamki maç çok zevkliydi. Faulsüz, tamamen sportmence çok güzel bir maçtı. Ayrıca Rıdvan ve Şifo da Maşallah'lık oynadılar. Tugay da çok iyiydi de onun yakın bir tarihte bırakmanın getirdiği bir avantajı vardı zaten.
Bu arada dün akşamki maç çok zevkliydi. Faulsüz, tamamen sportmence çok güzel bir maçtı. Ayrıca Rıdvan ve Şifo da Maşallah'lık oynadılar. Tugay da çok iyiydi de onun yakın bir tarihte bırakmanın getirdiği bir avantajı vardı zaten.
1. antrenman turları TRT 2'de. Diğerleri yayın akışında görünmüyor ama büyük ihtimalle onları da TRT 2'den verirler. GP2 sıralamalar ve yarış da TRT 3'te olacak.
cnnturk te fena değildi... ancak trt1 daha çok vakit ayrıyor f1 e, ve her zamanki gibi istanbul park ı serhan acar spikerimiz görevli olup olmadığı için düzgün bir anlatım alamadık.. gerçekten serhan acar çok başarılı gerek teknik bilgiler gerekse anlatım detaylarının doğruluğu, anlatım hataları çok oldu trt 1 de ismi oktay abiydi galiba virajı düz geçiyor araç spin attı diyor.. nelson pistten çıkıyor alonso diyor.. :S