Şimdi Ara

Fuma Webcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde böyle bi webcam var ama internetin böylew bi webcam den haberi yok google dan baktım neredeyse hiç bi bilgi yok bu camera da yeni değil. bi kaç kişi gördüm diriverini arayan. bende arıyorum bilgisi olan varmı hangi driverla çalışır

görünüş olarak alttaki resimin aynısı ama piranha yerşne fuma yazıyor.
     Fuma Webcam

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

• piranhanın driverları ile denedin mi çalışmıyormu?
  • piranha nın bu modeli resimde de görüldüğü gibi 10 mp diyor. adı da PIRANHA TARANTULA Z TYPE. ama driver aramaya gelince heryerde 6 mp diyor. bendeki fuma da 10mp. bi driver denemiştim o da sadece vistaymış. bu mp farkı kafamı karıştırdıgı için pek piranha driveri aramamıştım tekrar bakıyorum şimdi.

• ok sonucu bekliyorum

• sana şimdi xp mi vista driveri mi lazım

xp lazımmış şimdi farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 3 Haziran 2009; 19:42:01 >

rar şifresi: amacimyok.blogcu.com

buu bulabildim ama bi dene bakalım işe yarıcak mı?
    Daha Fazla Göster
  • yok be hocam olmadı tşkler yinede. nasıl bi kameraymıs nette bile yok.

• günler sonra up olsun.

• Bunun için Everest Free Edition programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Everest Ultimate programını indirin. Kamera takılı iken programı çalıştırın.
    Sol taraftan Aygıtlar -- Windows Aygıtları
    Sağ taraftan Görüntü aygıtlarına tıklayın. Çıkan kamera tıkladığınızda aşağıda kamera bilgileri görünecek oradaki donanım kimliğinin karşısındaki yazanlar önemli.
     Fuma Webcam

Yada Sol taraftan Aygıtlar -- USB aygıtlarından aktif olana basın aşağıda kamera bilgileri görünecek. Oradaki Aygıt Kimliği, Üretici yazan yerler önemli, bu bilgiler; driverini bulmamıza yardımcı olacak bilgilerdir.

Fuma Webcam

Bulduğunuz bilgileri bu sayfada araştırın, bulduğunuz imalatcı kodu ve tanımını ve veya donanım kimliğinde yazanları google amcaya yazın, bişeyler bulur. Bulamazsanız bu bilgileri buraya yazın, ben yada başka arkadaşlar yardımcı olur.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• kurulum exe dosyası.
    http://rapidshar?e.com/files/252909910/FM0211_Setup.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 7 Temmuz 2009; 16:42:26 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.