Şimdi Ara

OCZ'nin Nvidia ION tabanlı netbook ve nettop sistemler gün ışığına çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Acer ve Lenovo'dan sonra Nvidia ION platformunu temel alan nettop ve netbook'larını gösteren bir diğer üretici de OCZ oldu. Bir süre önce dizüstü bilgisayar pazarına adım atan bellek ve depolama çözümleri üreticisi OCZ, Neutrino serisi "Kendin Yap" sınıfı netbook ailesine Nvidia ION seçeneği de ekliyor. 10.1-inç ekrana sahip olacağı belirtilen yeni netbook'a Intel'in 1.6GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom N230 işlemcisinin güç verdiği belirtilirken, bellek kapasitesinin 1 veya 2GB olacağı belirtiliyor.


    Depolama için 160GB'lık sabit diskin kullanıldığı ION tabanlı yeni netbook, Nvidia'nın GeForce 9400 yonga seti sayesinde DirectX 10 pek çok oyunu belli ayar seviyerlerinde çalıştırabiliyor ayrıca yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.


    Netbook modeline ek olarak OCZ, yine Nvidia ION platformunu temel alan nettop da hazırladı. Atom 230 işlemcisine, 4GB'a kadar bellek desteğine,120GB kapasiteli SSD depolama birimine ve GeForce 9400 IGP'sine sahip olan sistemin özellikle oturma odalarında kullanılacağı düşünülüyor.









  • İşlemci biraz zayıf gibi dursa da diğer özellikleri yetiyor da artıyor. Pil ömrü hakkında da bilgi verseler harika olacakmış. OCZ olması da ayrı bir güzellik. Umarım bizim pazara da adım atarlar.
  • Alttaki kasa 1080p videoları oynatacak özelliktedir umarım. Zira bu saatten sonra tercih meselesi bu sorunsuz hd izleme olayı.
  • evet pil olayına bilerek değinmiyorlar galiba
  • 120 GD SSD ve oturma odaları... Türkiye için hayal, fakat avrupa için gerçekten güzel bir adım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.