Şimdi Ara

Sims 3 Çıktı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea games'in Beklenen oyunu sonunda iphone platformunda. Kişiler arasında sosyal statüler oluşturabildiğimiz oyunun iphone versiyonu 64mb ve 10 dolardan appstoredaki yerini aldı..

Sims 3 Çıktı !!

Sims 3 Çıktı !!

Video
    http://www.youtube.com/watch?v=o3TeX4OCfLc&feature=related

Appstore link
    http://store.apple.com/us/browse/campaigns/sims

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Haziran 2009; 8:58:36 >

• Beklediğimiz oyun nihayet çıktı, bilgi için teşekkürler
  • Cok guzel haber. Simdi soyle bir sorun var, benim kredi karti bilgilerim amerikada ve suan orada olmadigim icin, oradaki hesabimi kullanmak istemiyorum. Bu iphone icin gift card lar satiliyormus. Ve oradaki krediyi kullanabiliyormusuz oyun veya diger programlar icin. bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?
  • PC platformu için de resmi olarak bugün çıkmıştı sanırım, iPhone-iPod Touch için çıkması da güzel oldu, hemen deneyelim...

Teşekkürler.
  • Beklediğim oyunlardandı indiriyorum hemen.

Teşekkürler...
  • Oyundan aldığım birkaç görüntü:

Sims 3 Çıktı !!

Sims 3 Çıktı !!

Sims 3 Çıktı !!

Sims 3 Çıktı !!

Sims 3 Çıktı !!

• Oyuna girdim karakter yaratırken 2 kere oyundan attı.En sonunda karakter yaratmayı başardım.Oynamaya başlarken yine atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    18 yıl önce açıldı
    Prototype 2 (ÇIKTI)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bir kere Tutorial isteyip istemediğimi sorduğunda bir kere de evin dışında gezinirken; toplam 2 kere oyundan attı.
  • safemode da açın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Oyuna girdim karakter yaratırken 2 kere oyundan attı.En sonunda karakter yaratmayı başardım.Oynamaya başlarken yine atıyor.

Sen Noob'sun diye atmıştır.

SB Settings'den Safe Mode'da aç, açamam dersen de gözüme gözükme.
  • Atmayanı yok mu bunun ya? 2-3 kez attı deli etti beni
  • Hocam aynı sorun Brother in Arms'da da mevcuttu. Safe Mode'da bir kere açın, ondan sonra sorunsuzca normal modda oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Hocam aynı sorun Brother in Arms'da da mevcuttu. Safe Mode'da bir kere açın, ondan sonra sorunsuzca normal modda oynayabilirsiniz.
    Öyle yapayım bir
  • Abi iPhone'nun işlemcisi iPod Touch'tan daha mı zayıf yoksa arkada hep bir phone.app çalıştığı için mi böyle? iPod'a göre uygulamalar biraz daha yavaş çalışıyor, iPod'da sorun yaratmayanlar iPhone'da çöküyor. Bilemedim nedir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Abi iPhone'nun işlemcisi iPod Touch'tan daha mı zayıf yoksa arkada hep bir phone.app çalıştığı için mi böyle? iPod'a göre uygulamalar biraz daha yavaş çalışıyor, iPod'da sorun yaratmayanlar iPhone'da çöküyor. Bilemedim nedir??
    İşlemci farkından olabilir.
  • quote:

Abi iPhone'nun işlemcisi iPod Touch'tan daha mı zayıf yoksa arkada hep bir phone.app çalıştığı için mi böyle? iPod'a göre uygulamalar biraz daha yavaş çalışıyor, iPod'da sorun yaratmayanlar iPhone'da çöküyor. Bilemedim nedir??

aşağıdaki test soruya cevap olacaktır nispeten

http://www.youtube.com/watch?v=X-TpHxYjrpQ

#1. iPod Touch 2nd Generation
    #2. iPhone 3G
    #3. iPhone (original)
    #4. iPod Touch 1st Generation

aşağıdaki bilgi alıntı

that the second-generation iPod touch’s processor runs at 532 MHz, while the iPhone 3G’s processor runs at 412 MHz.

yani 2.gen touch iphone 3gden daha hızlı ama hızlı olmanın bu oyunun dışarı atmasıyla alakası yok onuda alt bilgi ekleyelim,

kaynak
    http://telephonyindia.com/2008/11/2g-ipod-touch-processor-clocked-higher-than-iphone’s-benchmarks/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Haziran 2009; 22:48:41 >

• quote:

İşlemci çalışma hızları:
    iPod Touch 2G - 533 MHz
    iPhone 2G - 412 MHz
    iPhone 3G - 412 MHz
    iPod Touch 1G - 400 MHz -> 412 MHz

Fakat bu oyundaki sorun iPod Touch'ta da, iPhone'da da oluyor tıpkı Brothers In Arms'ta olduğu gibi. İşlemci farkından kaynaklanmıyor.

Düzenleme: @Technics benden önce, videolu bir şekilde açıklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 5 Haziran 2009; 2:33:09 >

• Oyun 9.99doları hakediyor mu ? Sizin yorumlarınıza göre alıp almamaya karar vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Oyun 9.99doları hakediyor mu ? Sizin yorumlarınıza göre alıp almamaya karar vereceğim

10 dolar bir oyuna verilirmi hocam jb yapsanıza
  • ben simse 10 dolar vermem şahsen, bayıldığım bir oyun değil..zor geliyo hatta tam tersine oynaması zaten bir hayatı yönetmek zor 2.ye ne gerek var
    quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Oyun 9.99doları hakediyor mu ? Sizin yorumlarınıza göre alıp almamaya karar vereceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.