Şimdi Ara

Kasam oyun oynarken donuyor-kitleniyor neden ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar..

    Hiç uzatmıyorum sistemim şöyle..

    4 çekirdek işlemcim var 2.66 , 2 GB ram ve 512 mb 8800 GTX ekran kartım var..

    Sistemime çok güvenmeme rağmen çok fazla sorun yaşıyorum.. Örneğin son olarak Sims 3 , Tom Clancy's EndWar ,Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 gibi oyunlarda oyun oynarken donma sorunu yaşıyorum.. Hatta Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 daha açılış ekranındayken dondu ve alt - tab , windows gibi bir kaç tuşa basarak masaüstüne dönebiliyorum ya da bazen dönemiyorum ve windows güvenli kipte açıldığında renkler gider ya aynı o şekilde renkler gidiyor ve bir hata kutusu geliyor. Hata şöyle (tam hatırlamıyorum biraz sonra tekrar oyuna girerek hatayı tam olarak bir yere not edip size iletirim) nvd.. sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu gibi bir hata..

    Bunun sebebi ne olabilir , nasıl çözebilirim ?


    1. Bilgisayar ısı değerleri
    2.Sistem özellikleri
    3.Ekran Kartı Özellikleri
    4.Diretx Bilgilerim

    Şimdiden teşekkür ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theradon -- 2 Haziran 2009; 3:48:23 >







  • Ekrankartınızın sürücüsünü ya tekrar kurup deneyin yada son version'unu, birde siz oyun oynarken kasanın bir tarafı açık kalsın bi arkadaşınız cpu fanının zaman zaman dengesiz yada durup yeniden çalışıp çalışmadığını kontrol etsin. ekran kartı ve cpu ısı degerleri biraz yüksek. kasada fan varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 2 Haziran 2009; 3:54:46 >
  • Kasada fan var ama yavaş mı çalışıyor anlamadım.. Fazla ısınıyor yani sorunum bu mu ? Ek olarak bir fan mı taksam acaba
  • Kasa fanı varsa 2. bir fana gerek yok, ısı degerleri ekran kartı ve cpu dedigim gibi işlem esnasında kontrol en mantıklı yol. bi arkadaşınız işlem esnasında bakarak kontrol etsin.
  • vista ? xp?
  • Xp bilgisayarım, 4 tane resim koydum zaten sistemim hakkında.. bilmiyorum ekran kartının kendi fan ı var mıdır yoksa kasadaki fan yeterli midir? Bilgisayarım teknik servise gitmişti geçen hafta geldiğinden beri var bu problem sanırım gerçi bu oyunları yeni oynamaya başladım oda var
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.