Metal Gear Solid: Rising, Xbox 360 için duyuruldu. Oynanabilir karakter olarak Raiden'ın yer alacağı oyun hakkında kısa bir trailerda yayınlandı. İlerleyen günlerde oyun hakkında daha fazla detayın açıklanması bekleniyor.
Kojima'nın bu süprizi hiç şüphe yok ki, en çok Sony cephesinde soğuk duş etkisi yaratacaktır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kolpa Dendi Çakma Dendi Yalan Haber Dendi Xbox MGS Yi Kaldırmaz Bile Dendi.
İşte BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
Yav bilen bilir mgs 4'te yakalanınca dırıng diye bir ses çıkıyor alarm sesi gibi.
O sesi duyunca zaten şoke oldum ben bir açtım sayfayı ana kojima heryer yemyeşil aha dedim xbox 360'a geliyor mgs diyerekten ağladım
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Yav bilen bilir mgs 4'te yakalanınca dırıng diye bir ses çıkıyor alarm sesi gibi.
O sesi duyunca zaten şoke oldum ben bir açtım sayfayı ana kojima heryer yemyeşil aha dedim xbox 360'a geliyor mgs diyerekten ağladım
Eet hocam ya bende duydum o sesi aha dedim mgs geliyor, sonra alakasız bir haber geldi, ama ben umudumu kesmedim veeeee kojima geldi, çok samimiyim gözümden bir yaş szüldü o an.
MGS filan iyi güzelde adamlar oyun karakteriyle konuşarak anlaşatığımız teknolojiyi getirdiler. MGS, Alan Wake, MW2 hepsi hikaye şu anda gözümde.
ya resimde ps3 ibaresi yok ps3 e başka bi oyun olarakmı çıkacak :S
Bu ilk değil. MGS daha öncede xbox'a gelmişti.
Çıkacak olan oyun MGS4 Xbox edition falan değil. MGS Rising diye başka yeni bir oyun. Solid snake yerine Raiden'i yöneteceğimiz farklı bir senaryo farklı bir grafik motoru ve farklı bir disk kapasitesine sahip bir oyun.
Yok artık PELE!!
Ulan MS e bak
Şunu da gördük ya Allahım sana şükürler olsun
bu oyun xbox 360 exe akadaşlar bu arada sanısam
iki oyun çıkacak biri ps3 ex biri xbox360 ex. şimdi xbox'ı öğrendik sony konferansında da ps3'ü öğrenecez sanırım bu oyunlar birbiriyle bağlantılı olacak. xboxcılara ps3, ps3cülere xbox aldıracak hideo ibibiği..
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Şunu da gördük ya Allahım sana şükürler olsun
oyun tamamiyle xbox 360 ex...
time ex falanda değil direkt exlusive..
ps3 cüler bu oyunu bosuna beklemesin...mecburen xbox 360 alacaklar ...
bol bol ara videolar olsun..
Cidden Ex mi oyun?
konferansta oyun "only on xbox 360 " bolumunde tanıtıldı zaten..dikkat ederseniz...
oyuzden tamamiyle exlusive..
içiniz rahat olsun..
time falan yok....
Ex'mi
kojima benim gözümdede bitti yani 15 yıldır ps le artık yani kankayı geçtim kardeş gibi bişey oldular hala inanamıyorum şoktayım tam anlamıyla gerçi hoş xbox sahibi arkadaşlar sonunda mgs tadına varabilcekler fakat kojima baya büyük anti edincektir benden başlayabilir zaten çünkü raiden xbox 360 a geliyo baştan kaybetti yerini en sevdiğim karakterdi çünkü neyse şuanda tek umudumuz sonymizin sağlam bir cevap vermesi ağzımızı açık bırakması yoksa microsoft sony e büyük farklar atarak öne geçmiş olucak.
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Benim şahsi görüşüm.
Metal Gear Solid RISING, Xbox 360 a çıkacak sadece.
Yarında Metal Gear Solid başka bilmemne duyurlacak PS3 e...
Birinde Raiden diğerinde Snake ile oynayacağız diye düşnüüyorum.
Sony i bu kadar satması mümkün değil bence.
Xboxa MGS Rising derken yarın PS3 e MGS5 de tanıtılabilir..bu oyunun adı MGS5 diye geçmiyor çünkü dikkat.
Ben böyle düşünüyorum Kojima bugünkü lafları yarın bize yedirebilir yarını beklemeden konuşmayalım bence arkadaşlar.