İlk oyunun çıkışının üzerinden çok geçmemişken 2. sinin haberi geldi. 2. oyunda zombilerimiz New Orleans ı işgal etmişler. Video az önce e3 de gösterildi.Pc ve xbox 360 için çıkacak.
Beşiktaş aşktır, ruhtur, heyecandır. Beşiktaş tektir ve en iyidir. Kazanacağımdan emin olduğum iddiayı Beşiktaş'ın rahat ve bol gollü galibiyeti ile kaybettim. En büyük Beşiktaş !
pcyede cıkıcak sanırım. Tamamen insanları sömürmek amaclı birşey daha 1. seriye doğru düzgün harita silah eklemesi yapılmadan 2.seriyi çıkartıyorlar gene bunun içinde 50 dolar isterler
Açıkçası Valve bir çok kişiyi ters köşeye yatırdı,ben Team Fortress 2 gibi oyun uzun süre güncellenir diye umut ediyordum ama tek bir güncelleme ile yetinip yenisi çıkardılar.Daha 1 sene dolmadan eğer bu oyunuda gidip 50$'dan satışa koyarlar ise Valve'ye olan güven bayağı bir azalacak.Umarım ilk oyuna sahip olanlar için bir güzellik düşünürler.
Yeni oyun içi videolar geldi. İlk yorum olarak hayal kırıklığı yarattı bende. Kasıma kadar biraz daha geliştirirler umarım. En azından Dlc olarak çıkıp uygun bir fiyata satılmasını beklerdim. Bu haliyle ilk oyundan pek bir farkı yok çünkü.
yayinlanan oyun içi videolara aldanmayin hemen, daha çok var çıkmasına daha çok geliştirilecektir. İlk l4d cıkmadan önceki resimleri falan hatirlayin oyun cıktıgında hepsi degismişti buda öyle olacaktir, ne yalan söyleyim l4d daha uzun süre götürürdü yani çok erken oldu bu,çok kötü bir pazarlama stratejisi malesef, hayal kırıklıgına ugrattin beni valve.Daha ep3 hakkında bir şey yokken l4d 2 derdine dusmusler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 2 Haziran 2009; 0:42:11 >
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
dlc olarak çıkmazsa ya da ilk oyuna sahip olanlara uygun bir fiyattan satmazlarsa, valve kendi tekerine çomak sokar... aynen katılıyorum, episode 3 çıksın önce... ancak sanıyorum ki ep3 ile l4d'in geliştiricileri ayrı olsa gerek. tabi bu valvenin l4d'e daha fazla ilgi yoğunlaştırdığı gerçeğini değiştirmiyor.
Game play videolarına baktım ? bence hiç bir farklılık olmayacaktır adım gibi eminim...bu oyun çıktığında orjinal alanın aklına ben.........bu ne ya berbat ya grafikleri hiçmi geliştirmediniz iğrenç
Bazı arkadaşlar demişki beta ile full arasında çok fark var ? Left 4 Dead BETA videosuna baktım Full videosu ile karşılaştırın hiç bir fark yok ? Left 4 Dead 2 tam bir hüsran...o ne ya oyunun içine etmişler valla alay geçiyor insanlar ile VALVE diyorlardır isimden satarız koyun nasıl olsa bu millet OYUNDA HALEN SİLAHLARI SAĞ TIK İLE YAKINLAŞTIRMAK YOK ?
Bu oyunun anti fan clubünü bile kurasım var Öldük bizi valve e3 bekleye bekleye, 2 senedir 1 tane bile haber yok daha 1 senelik oyunun 2.sini piyasaya sürüyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 3 Haziran 2009; 14:17:23 >
Peki bu oyunu kutulu alanlar ne olacak hadi biz hallettik aldık Steam'den,kredi kartı olmadığından kutulu alanlar var.Onlarada bir çözüm getirmeleri dileğiyle.
Ne alakası var bende kutulu aldım ama steam game list'de oyunu removelasam bile gozukuyor kutulu alınca 1 kere remove yapma hakkın var 2. yükledigin accountda o oyun kalıyor gitmiyor artık.
INTEL Core i5 750 2.66GHz @3612 MHz (200.66 * 18) Günlük (Stok Fan) l ASUS P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l HI-LEVEL 4GB DDR3 1600MHz Dual Kit (2X2GB) l PALIT GTX275(448Bit) 896MB GDDR3 l SEAGATE ST3500418AS 500GB 16MB NCQ SATA2 7200 l FSP BLUE STROM 2 500W l SAMSUNG SH-S223B 48xCDRW 22xDVDRW SATA SİYAH l Gigabyte SETTO ATX Tower
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
Steam forumunda herkes kızgın. Valve yanlış yaptı. Umarım büyük bir boykota maruz kalır "Left 4 Dead 2".
neden maruz kalsın? ea her yıl para için sırf satmak için oyun çıkartırken ve güzel oyunların içini boşaltırken,cod 4 bile hala fahiş fiyata satilirken ve cıkan 2-3 tane harita paketini parayla satarken sesiniz çıkmıyorda,valve'a mı cıkıyor sesiniz adamlar yıllardır oyunlarına ücretsiz haritalar,güncellemeler cıkardi ve halada cıkarmaya devam ediyor bence l4d2 parasini hak eden bir oyun olacak sonuna kadar güveniyorum ve çıktıgı zamanda satın alırım gözümü kırpmadan valve hiç şu ana kadar kötü denebilecek oyun çıkarmadi ve çıkarmayacagina inanıyorum saten oyunun cıkmasına daha çok var 17 kasıma kadar iyice şekillenir oyun
Steam forumunda herkes kızgın. Valve yanlış yaptı. Umarım büyük bir boykota maruz kalır "Left 4 Dead 2".
neden maruz kalsın? ea her yıl para için sırf satmak için oyun çıkartırken ve güzel oyunların içini boşaltırken,cod 4 bile hala fahiş fiyata satilirken ve cıkan 2-3 tane harita paketini parayla satarken sesiniz çıkmıyorda,valve'a mı cıkıyor sesiniz adamlar yıllardır oyunlarına ücretsiz haritalar,güncellemeler cıkardi ve halada cıkarmaya devam ediyor bence l4d2 parasini hak eden bir oyun olacak sonuna kadar güveniyorum ve çıktıgı zamanda satın alırım gözümü kırpmadan valve hiç şu ana kadar kötü denebilecek oyun çıkarmadi ve çıkarmayacagina inanıyorum saten oyunun cıkmasına daha çok var 17 kasıma kadar iyice şekillenir oyun
Emin ol bir çok kişinin Valve(Team Fortress, CS, L4D) oyunu alırken, en büyük alış sebeplerinden biri senin dediğin gibi her zaman oyunun arkasında durması, yıllarca ücretsiz eklentiler çıkarması ve her zaman oyunu geliştirmesi idi. Ve Left 4 Dead için de aynı şey olacaktı ki zaten Valve'de bu yönde açıklama yapmıştı hep. Left 4 Dead'i alan herkes(veya birçok kişi) oyunun uzun süre geliştireleceğini düşünerek almıştı. Electronic Arts'ın saçma politikasını izlemeyen Valve vardı her zaman. Herkes de Valve'den bunu bekliyordu hala.
Emin ol bir çok kişinin Valve(Team Fortress, CS, L4D) oyunu alırken, en büyük alış sebeplerinden biri senin dediğin gibi her zaman oyunun arkasında durması, yıllarca ücretsiz eklentiler çıkarması ve her zaman oyunu geliştirmesi idi. Ve Left 4 Dead için de aynı şey olacaktı ki zaten Valve'de bu yönde açıklama yapmıştı hep. Left 4 Dead'i alan herkes(veya birçok kişi) oyunun uzun süre geliştireleceğini düşünerek almıştı. Electronic Arts'ın saçma politikasını izlemeyen Valve vardı her zaman. Herkes de Valve'den bunu bekliyordu hala.
l4d 2 çıksa bile hala güncellemelere devam edecektir valve
l4d 2 çıksa bile hala güncellemelere devam edecektir valve
Peki "growing left 4 dead community" iddiasına ne demeli . Bu şekilde topluluğun çok büyüyeceğini sanmıyorum
Tabi ki bu durumda herkesin kızgınlığı oyun sahibi olanlara indirim verilmesi ile geçecektir. Bu da bi gerçek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonu -- 3 Haziran 2009; 20:28:31 >
left 4 dead 2 çıksa bile hala ilk oyuna destek verecekler mutlaka ve valve kendi oyuncularını dinleyen bir kuruluş mesela survival mod fikri comunity den çıkmıştı ve oyuncuların istedigini yerine getirdi mesela tf2 ye gelen random drop sistemide oyuncuların şikayet etmesi üzerine tekrar kaldırıldı bunun gibi ve cok daha fazla örneği var valve'in oyuncularını dinleyen bir şirket olduguna dair.Oyuncuların bu kızgınlıgıda valve'ın l4d 2 yi çok kısa bir sürede duyurmuş olması yani insanlar valve'in ücretsiz dlc,harita paketleri ve yeni oyun modları vermesine alışık oldugu için l4d 2 nin para ile satılmasına bu kadar kızıyorlar fakat bence l4d 2 çok iyi bir yapım olacaktir çünkü valve'in hata yapmasina imkan vermiyorum sonuçta comunity'i yakından takip eden bir firma şu an oyun kasım 17 de çıkacak o zamana kadar daha çok var oyun hakkında yanılgıya düşmek için henüz çok erken hatta hatirlarsaniz ilk oyun cıkmadan çok önce duyuruldugu zaman yayınlanan resimlere falan bakarak forumdaki insanlar "çöp oyun" diye tabir ediyorlardi ve vasat olacagini düşünüyordu ama oyun cıkınca herkez hiç te öyle olmadıgını anladılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 3 Haziran 2009; 20:29:32 >
Bida masraf çıktı off ki ne of. Bu yeniliklerin çoğunu zaten büyük güncellemelerle getirirlerdi Zaten optimize iyi ,grafik güzel, 2. oyununda grafikleri aynı bi kaç yenilik için 2. oyun çıkması cidden çok saçma
Boykot grubuna katıldım. Paramızla rezil ediyorlar bizi. Sanki single player oyunda , 1 yıl geçiyor 2. si geliyor. Bari kaydeğer bi değişilik olsa 2. oyuna 1. nin aynısı. Harita değişmiş bi kaç karakter ve silah eklemişler o kadar. Bunları zaten güncellemelerle yapabiliyorlar.
Blackfire, Valve'yi savunuyorsunuz, biz de savunduk ama bu yapılan davranış hakaretten öte bişey değil.
Team Fortress 2'nin fiyatı 20 dolar. Çıkan update sayısız... L4D fiyatı 50 dolar[şimdi 40 oldu]. Çıkan update sayısı 1.
Sen gel oyunu yaparken de ki, "Biz bu L4D projesine önem veriyoruz, peşini bırakmıycaz, birsürü updateler yapıcaz, SDKsını verecez herkes oynayacak", oyun çıktıktan 8 ay sonra da gel "L4D-2 çıkarıyoruz, tahmini fiyat 49.99$"
Sinirlenmekte haksız mıyız? 3000 tane boykot eden adam var haksızlar mı?
Bi de yeni çıkan oyun ciddi anlamda farklı olsa kabul edicem. Ama L4D-1 ile L4D-2 arasında ciddi anlamda teknik bir fark yok. L4D-1'in üzerinde oynanıp L4D-2 diye satılıyor resmen SSlerden ve oynanış videolarından gayet iyi anlarsınız.
Yeni campaign, yeni oyuncu, yeni silah, yeni zombi eklemeyle "yeni oyun" oluyorsa tamam yeni oyun, ama L4D-2 olsa olsa L4D-1.5 olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiabloXT -- 4 Haziran 2009; 4:54:23 >
AMD Phenom II X3 720 @X4 @3300MHz | Gigabyte MA790GP-DS4H 790GX | Sapphire 512MB HD4850 Vapor-X | 2x 2GB Patriot Viper 800MHz 4-4-4-12 Tagan 2ForceII 800W | 2x 250GB Seagate RAID0 + 500GB WD Caviar Black | Thermaltake Armor+ MX | Samsung 943NX 19" LCD Steelseries 5H v2 USB | Razer Deathadder 3G Blue | Razer Mantis Speed Pad | Microsoft Digital Media Klavye Steam / xFire ID : diabloxtu
o kadar önem veriolarsa ve peşini bırakmayacaklarsa EP3 ü hiç çıkarmasınlar daha ii aradan 2 yıl geçti haber yok L4D ye gelince hemen 2. sini duyur. oh ne ala oyuncular ep3 beklio ep3 l4d2 diil ztn bu haber duyurulunca herkes şaşkına döndü daha 1 sene bile dolmadı ztn herşey aynı 2 yi çıkaracağınıza diğer güncellemelerin hatalarını giderin yada hemen ep3 çıkarın ztn bekle bekle sıktı biz ep3 istioruz l4d 2 yide 2011 de çıkarsınlar.
Tamam iyi L4D serisi süper bir seri ama bırakın kardeşim şimdi 2. sini falan , nerede bizim EP3'ümüz demezler mi adama? Valve dikkati dağıtmaya mı çalışıyor , yoksa EP3'ü hiç yapmayı düşünmüyor mu anlamış değilim.
DAha 1 almadan 2. çıkıyor.Artık 2.yi alırız.Ama 1 daha nerdeyse yeni çıktı.2.yi çıkarmaları saçma.Millet isyan ediyor ve bu konuda bence haklılar verdikleri paraya yazık
Tamam iyi L4D serisi süper bir seri ama bırakın kardeşim şimdi 2. sini falan , nerede bizim EP3'ümüz demezler mi adama? Valve dikkati dağıtmaya mı çalışıyor , yoksa EP3'ü hiç yapmayı düşünmüyor mu anlamış değilim.
LD2 yapmak bi kaç ay sürer maksimmum ama ep3 yapmak 1 yıldan fazla sürer. heralde valve kolaya kaçıp en kısa sürede para kazanmaya bakıyor. NOT: LD2 nin yapımının 1-2 ay süremesinin nedeni oyuna sadece ekstra olarak yeni harita ve bi kaç yeni karakter silahtan başka bişi gelmeyişidir. Adamlar 1 in üzerine olduğu gibi eklenti ve değişikler yapıyor. haliyle böyle de 2 yi çıkarma süresi kısalıyor oldukça
şu ana kadar valveyi hep destekledim orange boxundan tut l4d sini hepsini aldım orjinal oyun alınırmı diye alay ettiler benimle ama sonuna kadar hep hakkımı aldığıma inandım bu oyunla hakkımı alabilecekmiyim doktor bey... single play oyunmu buda 2. si gelsin doktor bey yeni motor yazdılar daha iyi grafik varda haberimizmi yok doktor bey... yeyolar yeyolar doyemeyolar doktor bey...
Çok komik açıklama var nette bize cok yorum geldi eleştiri geldi bizde oturduk baktık bunlar ekleme olamaz yeni oyun olur dedik yeni oyun cıkartıyoruz. Birde sunu sölüyorlar 20 silah 5 haritalık ek paketmi olurmus olsa olsa yeni oyun olurmuş. Bende ilk defa orjinal oyun aldım l4d ve acıkası birdahada almam.
Çok komik açıklama var nette bize cok yorum geldi eleştiri geldi bizde oturduk baktık bunlar ekleme olamaz yeni oyun olur dedik yeni oyun cıkartıyoruz. Birde sunu sölüyorlar 20 silah 5 haritalık ek paketmi olurmus olsa olsa yeni oyun olurmuş. Bende ilk defa orjinal oyun aldım l4d ve acıkası birdahada almam.
zuhahaha açıklamaya bak valve'ın da ea gibi kafası başka yerlerde o dediklerinize ne ek paketi dlc paketi bile yapıolar be.
valve genelde kullanıcı ve sistem dostu oyunlar yapmıştır bu zamana kadar. bu oyunun bu kadar çabuk çıkması valve in degiştiginin
yada degişmek zorunda kaldıgının kanıtı bence.kaybeden kendisi olur
@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ 2 SENE... @kcbilir---7 OCAK 2009--Q6600 KULLANICISI---Q6600 ÜN YÜZÜNE BAKMAZSIN DEDİ...TEST SONU:Q6600 Ü DEGİŞTİRDİGİM GÜN...
Arkdaşlar hatırlarmısnız bir haber varı Left 4 Dead yeni eklentiler genişleme paketleri versus için mapler parayla satılcak diye o olmadı ama L4D 2 oldu yine amacına ulastılar
INTEL Core i5 750 2.66GHz @3612 MHz (200.66 * 18) Günlük (Stok Fan) l ASUS P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l HI-LEVEL 4GB DDR3 1600MHz Dual Kit (2X2GB) l PALIT GTX275(448Bit) 896MB GDDR3 l SEAGATE ST3500418AS 500GB 16MB NCQ SATA2 7200 l FSP BLUE STROM 2 500W l SAMSUNG SH-S223B 48xCDRW 22xDVDRW SATA SİYAH l Gigabyte SETTO ATX Tower
Aslında bir açıdan yeni oyun olarak gelmesi iyi oldu çünkü şuan Team Fortress 2'ye gelen updateler iyi hoş güzel ama Team Fortess 2'nin updatesiz saf halini oynayan bir çok kişi TF2'nin updatelerden sonra rezalet hal aldığında hem fikir.
Belki bu yenilikleri Left 4 Dead'e ekleseler yine eski dinamikleri isteyip beğenmeyenler çıkacaktı.
Aslında bir açıdan yeni oyun olarak gelmesi iyi oldu çünkü şuan Team Fortress 2'ye gelen updateler iyi hoş güzel ama Team Fortess 2'nin updatesiz saf halini oynayan bir çok kişi TF2'nin updatelerden sonra rezalet hal aldığında hem fikir.
Belki bu yenilikleri Left 4 Dead'e ekleseler yine eski dinamikleri isteyip beğenmeyenler çıkacaktı.
Dediklerine aynen katılıyorum, bana göre de Team Fortress 2 gelen güncellemelerle birlikte yavaş yavaş dibe doğru yol almış vaziyette.Sürekli yamalarla birşeyleri düzeltmeye çalışıyorlar ama batıkça batıyor oyun ve gidişatı hiç iyi değil.İlk günkü gibi oynayana zevk vermiyor artık.
çinlilerle oynuyoruz non steam 16 kişilik vs yapmışlar l4d için
gün ışığıda iyi omuş ikinci oyun için
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
Arkadaşım parayı şimdiden hazırladı. Birde eğer demoyu oynamış iseniz oyunda size baseball sopası veriyorlarmış. Eğer oynamadan oyunu alırsanız, o sopa size gelmeyecekmiş
Bende CS:S - TF2 - L4D var valla L4D 2 ye şu anlık gerek duyamıyorum