Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.591
Cevap
209
Favori
2.016.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orijinalden alıntı: muallim_25

Beyler ben bugun jump ve style versiyonlari inceledim...Aklima jump in resmini cekmek gelmedi:).. iki tane vardi biri siyah biri mavi... Sis farlarinin olmasi benimdr dikkatimi cekti.. Ben enson 39500 fiyat aldim 1.2 style için...

siyahı nerde gördünüz ve renk uyumu sizce nasıldı aracı daha ufakmış gibi gösteriyormuydu yoksa led kaşlar daha mı belirginleşiyordu nasıldı sizce siyah renk yeni i20 de?

Üstad siyah renk jump versiyonuydu ben style ile ilgilendiğim için çok dikkat etmedim.... Ama siyahta aracın hatlarını çok fark edemedim... Hafta sonu başka bir yere bakacağım orada denk gelirsem ayrıntılı incelerim...

• arkadaşlar i20 1.2 mpı style panoramik cam tavanlı (benzin) lansman rengi aldım gibi, aralığı beklemediğim için umarım hata etmemişimdir. hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar i20 1.2 mpı style panoramik cam tavanlı (benzin) lansman rengi aldım gibi, aralığı beklemediğim için umarım hata etmemişimdir. hayırlısı bakalım.

Üstad bende aynısından alacağım... Ne kadara aldığınız belirte bilir misiniz....
  • quote:

arkadaşlar i20 1.2 mpı style panoramik cam tavanlı (benzin) lansman rengi aldım gibi, aralığı beklemediğim için umarım hata etmemişimdir. hayırlısı bakalım.

ne kadar fiyat aldınız?
  • bayi direk 42.250 teklif verdi trafik sigortası hariç , ben ya sigorta sizden yada 42 düz diye diye direttim, henüz net değil ama aramızda 250 lira var :)
  • quote:

bayi direk 42.250 teklif verdi trafik sigortası hariç , ben ya sigorta sizden yada 42 düz diye diye direttim, henüz net değil ama aramızda 250 lira var :)

hocam bana 39.5 1.2 style teklif verdi... cam tavan liste fiyatı 2.5 görünüyor... yani toplam 42 yapıyor.. Size kesin indirim yapmaları gerekiyor... Birde bana sigortanın yarısını karşılarız dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim_25 -- 14 Kasım 2014; 13:46:10 >
  • quote:

quote:

bayi direk 42.250 teklif verdi trafik sigortası hariç , ben ya sigorta sizden yada 42 düz diye diye direttim, henüz net değil ama aramızda 250 lira var :)

hocam bana 39.5 1.2 style teklif verdi... cam tavan liste fiyatı 2.5 görünüyor... yani toplam 42 yapıyor.. Size kesin indirim yapmaları gerekiyor... Birde bana sigortanın yarısını karşılarız dediler...

evet bende öyle düşünüyorum, zaten araç haftaya geleceği için pazarlığı renk kesinleşsin öyle yapalım dedim. şuan sadece renk belirsiz beyaz çıkarsa haftaya ay sonunu bekliyeceğiz kaşmir kahve için ama büyük ihtimal lansman rengi kahve çıkacak. panaromik cam tavan alınca arka karartılmış camlar beraberinde geliyormuş oda iyi oldu.

• Anahtarsız çalıştırma ve dijital klimalı hali
  • 1.2 Style ve elite arasındaki farka değer mi arkadaşlar sanırım 3.500 TL fark var. Ben inceledim ama 7" ekran harici çok önemli bir detay göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Beyler ben bugun jump ve style versiyonlari inceledim...Aklima jump in resmini cekmek gelmedi:).. iki tane vardi biri siyah biri mavi... Sis farlarinin olmasi benimdr dikkatimi cekti.. Ben enson 39500 fiyat aldim 1.2 style için...

siyahı nerde gördünüz ve renk uyumu sizce nasıldı aracı daha ufakmış gibi gösteriyormuydu yoksa led kaşlar daha mı belirginleşiyordu nasıldı sizce siyah renk yeni i20 de?

Üstad siyah renk jump versiyonuydu ben style ile ilgilendiğim için çok dikkat etmedim.... Ama siyahta aracın hatlarını çok fark edemedim... Hafta sonu başka bir yere bakacağım orada denk gelirsem ayrıntılı incelerim...

sağolun hocam cevapladığınız için bende siyahın aracın hatlarını kapattığını düşünüyordum ama siyahını ne fotoda ne canlısnı göremedim. showrooma gittiğinizde siyahına denk gelirde resim çekerseniz merak eden diğer kullanıcılar için de faydalı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aracın içi şuan kullanmış olduğum i20 ye göre dar geldi. Yada öyle görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimyapı

Arkadaşlar aracın içi şuan kullanmış olduğum i20 ye göre dar geldi. Yada öyle görünüyor.

Bir yanlışlık olmasın sınıfının en geniş iç hacmi olarak görünüyor şu an.
  • Selamlar, Ekim ayi sonunda i 20 aldim. Bazi tanıdıklar muhakkak boya koruma yaptirt dediler arac yeniyken daha ucuz olur dediler. Ne dersiniz, 0 arac alip da boya koruma yaptirtan var mi, tavsiye eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel811 -- 15 Kasım 2014; 13:44:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Orijinalden alıntı: mimyapı

Arkadaşlar aracın içi şuan kullanmış olduğum i20 ye göre dar geldi. Yada öyle görünüyor.

Bir yanlışlık olmasın sınıfının en geniş iç hacmi olarak görünüyor şu an.

Şu an i20 1.2 troy kullanıyorum. Benim araçtan inip yeni i20 ye bindiğim zaman bana dar gibi geldi. Belki göz alışkanlığıdır.

• jjjoookkkeeerrr J kullanıcısına yanıt
    Üstat bende 2,5 senedir 1,2 sense modelini kullanıyorum aracım şu an 21000 km de Trabzon'da yaşıyorum ve malum yokuşlu bir yer olsa da şehir içi 7 litreyi çok geçtiğimi hatırlamıyorum.. ortalamam 6,2-6,7 arası çok fazla agresif kullanan birisi değilim... uzun yolda zaten diğer arkadaşlarda belirtmişler 5-5,5 litre yakıyor araç... Aracımdan çok memnunum özellikle donanım ve rahatlığından... arada bir lpg ye aklım kaymıyor değil ama senede ortalama yaptığım km ye bakarak gerek olmadığını düşünüyorum... Ama lpg de şehir içi 22-25 kuruş yaktığını iyi biliyorum ve buda bence çok iyi bir değer...

Gel gelelim clio 4'e üstat kesinlikle yaklaşmanı önermem ben bu arabayı almadan önce clio 4 ve i20 arasında çok gidip geldim... bence i20 her yönüyle clio 4 ten üstün bir otomobil (istisnaları saymazsak)... bikere i20 deki iç konforu kesinlikle ve kesinlikle clio 4 te bulamazssın... sebebine gelince clio 4 arka koltuk diz mesafesi çok dar i20 ye göre, bagajı az bir farkta olsa daha küçük ve tavan mesafesi çok düşük... Tabi tercih yine sizin ama benim izlenimlerim böyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Bu tarz boyanın onarımı çok basit oluyor diye mutlaka seçen olacaktır. Eski opaklar daha parlaktı, mesela Serkan'ın araç opak ama 5 yıldır pırıl pırıl.
    Renkler ve zevkler tartışılmaz

Evet Samet eski opaklar metalik gibi parlaktı opak beyazda dahil.
    Araç gerçekten sınıfının en iyisi olmuş durumda
  • kaliteli5 K kullanıcısına yanıt
    merhabalar;

Bizde arkadaşımla birikte 2 adet i20 mpı elite blue almayı düşünüyoruz. Birlikte hareket edersek filo indriminden yararlanıp ucuza alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscaper

Üstat bende 2,5 senedir 1,2 sense modelini kullanıyorum aracım şu an 21000 km de Trabzon'da yaşıyorum ve malum yokuşlu bir yer olsa da şehir içi 7 litreyi çok geçtiğimi hatırlamıyorum.. ortalamam 6,2-6,7 arası çok fazla agresif kullanan birisi değilim... uzun yolda zaten diğer arkadaşlarda belirtmişler 5-5,5 litre yakıyor araç... Aracımdan çok memnunum özellikle donanım ve rahatlığından... arada bir lpg ye aklım kaymıyor değil ama senede ortalama yaptığım km ye bakarak gerek olmadığını düşünüyorum... Ama lpg de şehir içi 22-25 kuruş yaktığını iyi biliyorum ve buda bence çok iyi bir değer...

Gel gelelim clio 4'e üstat kesinlikle yaklaşmanı önermem ben bu arabayı almadan önce clio 4 ve i20 arasında çok gidip geldim... bence i20 her yönüyle clio 4 ten üstün bir otomobil (istisnaları saymazsak)... bikere i20 deki iç konforu kesinlikle ve kesinlikle clio 4 te bulamazssın... sebebine gelince clio 4 arka koltuk diz mesafesi çok dar i20 ye göre, bagajı az bir farkta olsa daha küçük ve tavan mesafesi çok düşük... Tabi tercih yine sizin ama benim izlenimlerim böyle...

En önemlisi clio 4 1.2 75 hp 105 tork i20 1.2 84 hp 121 tork

• +1

• 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.