Şimdi Ara

Dell yeni dizüstü bilgisayar modeli Studio 14z'yi satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son çeyrek finansal sonuçları çift haneli kaybı işaret eden Dell, yeni model duyurularına hız kesmeden devam ediyor. Firma yaptığı açıklama ile Studio 14z isimli yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. Segmentinde rekabetçi olması beklenen yeni mobil sistem, tercihe göre 1366x720 veya 1600x900 piksel çözünürlüğünü destekleyen 14-inç LED backlit ekran ile geliyor. 8 hücreli opsiyon olmakla birlikte standart olarak 6 hücreli pil ile gelen Studio 14z'nin ağırlığı ise 1.95 Kg olarak açıklandı.


    Intel platformunu kullanan ve bütçeye/tecihe göre Core 2 Duo veya çift çekirdekli Pentium işlemcilerle donatılan (2.66GHz'e kadar) Studio 14z, 3GB DDR3-1066MHz bellek ile geliyor ve bellek kapasitesi 5GB'a kadar güncellenebiliyor. Nvidia'nın MCP79 serisi yonga setini kullanan ve GeForce 9400 entegre grafik işlem birimiyle gelen dizüstü bilgisayar bu sayede DirectX 10 desteği sunabildiği gibi PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videoları da hızlandırabiliyor.


    Bağlantı özellikleriyle de dikkat çeken Dell Studio 14z üzerinde HDMI ve DisplayPort gibi en yeni görüntü ara birimlerine yer verilmiş. Diğer özellikler arasında 1.3MP kamera, 34mm ExpressCard slotu, WiFi ve eSATA portu ve opsiyonel olarak Bluetooth gibi detayların yer aldığı dizüstü bilgisayar Amerika pazarında 649$ başlayan fiyatla kullanıma sunuldu.









  • Süpermiş ya
  • bu fiyata türkiyeye gelmedikten sonra ne yapayım.ABD'dekilere hayırlı olsun.tabi bu krizde alabilen varsa
  • Tam aradığım özelliklere sahip , portatif bir alet duyurmuşlar. Tabii tr'ye 2 katı fiyatlarla anca gelir, bari şu kdv indirimi bitmeden geleydi, ar-ge departmanı elini biraz çabuk tutsaymış keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.