Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
7. TÜRKİYE GP - 07.06.2009

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Formula 1 >> 7. TÜRKİYE GP - 07.06.2009 Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
[Poll]

7. TÜRKİYE GP - 07.06.2009

Jenson Button
  34% (12)
Rubens Barrichello
  0% (0)
Sebastian Vettel
  14% (5)
Mark Webber
  0% (0)
Jarno Trulli
  0% (0)
Timo Glock
  0% (0)
Fernando Alonso
  5% (2)
Kimi Raikkonen
  22% (8)
Lewis Hamilton
  5% (2)
Felipe Massa
  17% (6)

Toplam oy : 35

(en son oy tarihi : 7 Haziran 2009; 15:15:39) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fasilgibi

30 Mayıs 2009, 21:33:08  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet üst konu gecikti maalesef yavuz arkadaşımızın cenazesi var. Tekrar başı sağolsun diyorum.
Bu sene bizim yarışla ilgili hiç bir hareketlilik ve heyacan yok. Sanki sıra bizde değil gibi. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırız.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hokagé

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2009, 21:41:17  

Yağmur ,mekanik arıza vs olmazsa sıkıcı olacağı kesin gibi.o kadar yaygara koparıldı geçişe müsait falan ama geçen 4 senede hiç bir aksiyon olmadı.Her ne kadar ferrariler toparlamaya başladı gibi görünselerde Brown Gp duble yapar gibi geliyor .

drexler22

31 Mayıs 2009, 10:20:25  

gerçekten bu sene yarışla ilgili hiç bir aksiyon yok.. ilk seneler ilk heyecan medya ilgiliydi ama seneler geçtikçe ilgi azaldı.. bu sene kaç tane biletli kişi izleyecek merak ediyorum.. 20bin kişi olsa yeter derim..
pistimiz kers'e uygun bir pist ama henüz kers'ler istenen seviyede değil.. monaco yarışına bakarak ferrari birşeyler apabilir diyebiliriz ama brawn'lar mutlak favori

shedo
fasilgibi

31 Mayıs 2009, 11:43:46  

Redbull çift difüzörle yarışacak gerçi monacoda da vardı ama orada aerodinamik etken fazla değil. Zaten reddbull brawna yakındı bence. Vettel veya button alır yarışı. Favorim vettel.

speedman

1 Haziran 2009, 19:02:45  

Massa podyuma çıkar mı acaba?

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
etusch

1 Haziran 2009, 20:25:05  

Ben bu yarışta Redbul Zaferi bekliyorum ve açıkcası F1 izlemeye devam etmemin tek yolu bu. Monaco yarışını bitmeden terkettim. Türkiyede de eğer yine Button kazanacak gibi olursa bırakacağım ve bu sezon bir daha yarış izlemeyeceğim.
Önceki seneler de kural değişiklikleri oldu, bazı takımlar geriye düştü ama hep en az iki takım mücadele edebildi ve birincilik yarışı izledik. Bu sene iki bunak yüzünden tek takımın dominesini izliyoruz. Beni asıl sinir edense bunun hileli bir kural yorumu ve uygulaması ile olması. 2004'de de Ferrari domine etti ama hileli bir kural yorumu ve kullanımı olmadığından sadece ferrarinin kazanmasına ve ferrari kadar iyi olamayan takımlara kızdık. Oysa şimdi resmen üç kağıtla düzenlenmiş bir sezon var ve daha fazla izleyebileceğimi sanmıyorum.

Ey kabrimin başında durup ibretle bakan adam
Dünkü ziyaretçi bugün buraya defn olunmuştur.
fasilgibi

1 Haziran 2009, 23:53:39  

Hile yok boşluk var.

galganus12

2 Haziran 2009, 5:42:46  

Gönül ister ama Massa podyuma zor çıkar gibime geliyor.Brawn harici Redbull araçları da çok hızlı olacaklar gibime geliyor ama Brawn dubleyi bırakmaz eğer kaza falan olmazsa.

the_cantan

2 Haziran 2009, 16:13:33  

Hileli kural yorumuna katılmamak elde değil. ve de ingilizleride suçluyordum bu konuda.
diğer yandan şöylede düşündüm Honda sürünüyordu. sürünürken Barrichello ve Button a edilmedik laf yoktu. sonra iyi oldular. Phoenix kuşu gibi. ama difüzor sadece bir takım kullanmıyor 3 takımda kullanıyor.onlar doğru düzgün mücadele edemediler.toyota çuvallamak üzere. difüzör yasallaşınca diğerleride kullanmaya başladı ama ne fayda. Şu FIA denen kurumun ileriye göre planlar edip Brawn olacağını bilip Honda ya gizli işler çevirmiş olmasınlar.kafamı kurcalar durur.

RedBull Monaco da o kadar kötü değildi.araçları iyi yarış çıkardı. Vettel in lastiği ve kazasını saymazsak. webber oldukça iyiydi.İstanbul da yavaş olmalarını beklemek hayal olur. Ferrari mi Yoksa Redbull 2. takım görünümüne gelecek belli olur.Monaco dan önce Ferrari 3. takımdı. Monaco da 2.takım havası verdi ama İstanbul 1. takım olmamaları için sebep yok.umarız.

KING
system failure...
MMX 166

2 Haziran 2009, 17:10:33  

sanırım brawn gp ye haksızlık yapıyoruz,ozellıklede ross brawn a.

honda gecen sene hatırlarsanız sezonun yarısını gecmemısken bu sezonkı otomobılı olusturmaya baslamıslardı.bu anlamda brawn bana kalırsa kural dahılınde.
ama cıft katmanlı dıfuzor olayı bıraz alengırlı o konuda

neuro

Sisteme Gözat

2 Haziran 2009, 19:09:39  

quote:

Orjinalden alıntı: etusch

Ben bu yarışta Redbul Zaferi bekliyorum ve açıkcası F1 izlemeye devam etmemin tek yolu bu. Monaco yarışını bitmeden terkettim. Türkiyede de eğer yine Button kazanacak gibi olursa bırakacağım ve bu sezon bir daha yarış izlemeyeceğim.
Önceki seneler de kural değişiklikleri oldu, bazı takımlar geriye düştü ama hep en az iki takım mücadele edebildi ve birincilik yarışı izledik. Bu sene iki bunak yüzünden tek takımın dominesini izliyoruz. Beni asıl sinir edense bunun hileli bir kural yorumu ve uygulaması ile olması. 2004'de de Ferrari domine etti ama hileli bir kural yorumu ve kullanımı olmadığından sadece ferrarinin kazanmasına ve ferrari kadar iyi olamayan takımlara kızdık. Oysa şimdi resmen üç kağıtla düzenlenmiş bir sezon var ve daha fazla izleyebileceğimi sanmıyorum.

Bernie ve Mosleyin çok ciddi hatalar yaptığına katılıyorum ama şu anki tablonun oluşmasında asıl pay sahibi onlar değil, Brawn GP'nin ta kendisi.

Öncelikle tebrik etmeyi öğrenmek gerekiyor bence. Adamlar kaç aylık çalışmanın sonucunu alıyor. Kendi işlerine bakıyorlar en azından başka takımların patronları gibi ona buna laf atıp durmuyorlar.

Sadece bir difüzor kuralıyla bunca çalışmaya emeğe gölge düşürmekte ben doğru bir yer göremiyorum. Böyle bir farkın sadece kurallardaki esneklikten yararlanarak yaratıldığını da sanmıyorum. Sonuçta bize oturup tebrik etmek düşer.

Kaldı ki tu tablonun oluşmasını ne Bernie ne de Mosley istemiştir. Bu kadar paranın döndüğü bir organizasyonda dengelerin bu kadar alüst olmasını BGP takımındakilerden başka kimse istemez.

Button ile Bari'yi de günahım kadar sevmem belirtiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 2 Haziran 2009; 19:10:49 >

fasilgibi

2 Haziran 2009, 21:30:32  

Senenin başından beri dedim sırf difüzöre bağlamayın adamlar geçen sene geliştirmeye başladılar. Yok ille de difüzör dedi bir çok kimse. Tamam difüzör önemli ama williams neden gerilerde?

fasilgibi

2 Haziran 2009, 23:55:47  

Formula 1 yorumcusu olmak zor gerçekten.

Hirotaro

Sisteme Gözat

3 Haziran 2009, 2:42:35  

Cuma ve Cumartesi antremanları ve sıralama turları Ferrari'nin konumunu bence verecektir.
Monaco'da en hızlı otomobil Kimiye aitti.Ama İstanbul ile Monaco arasında a.dinamik anlamda ciddi fark var.Ama Ferrari'nin bariz hızlandığı belli.Görecez

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
MMX 166

3 Haziran 2009, 8:17:10  

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Sadece difüzör ile alakası yok bu başarının,adam sürekli söylüyor kaç aydır aracı geliştirdiklerini...

fakat bu dıfuzor katkı saglamıyor demek degıldır.tabııkı adamlar kac ay ruzgar tunelınden cıkmamıslar.dıger takımlar sampıyonluk mucadelesı verırken ross brawn gelecek sezonun sasısını tasarlamaya baslamıstı bıle.

bırde bır sansları oldu oda mercedes motoru.ross da belırtmıstımercedes motoru honda motoruna oranla daha az hava sogıtma ıle de yoluna devam edebılıyor.buda sasıdekı yarıkların ufaltılması demek.

the_cantan

3 Haziran 2009, 11:15:46  

Barrichello harika bir ikinci pilot değil mi?yoksa bana mı öyle geliyor.

KING
system failure...
MMX 166

3 Haziran 2009, 11:24:24  

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan
Barrichello harika bir ikinci pilot değil mi?yoksa bana mı öyle geliyor.

haklısın barıchello gercektende cok ıyı bır 2. pılot.ozellıklede ferrarı deyken yaptıkları ortada

the_cantan

3 Haziran 2009, 11:44:49  

haklısın valla .aynısı Brawn da yapıyor. yoksa bana mı öyle geliyor demekten kendimi alamıyordum. Brawn da bar ı tanıyor ya stratejilerde işi daha bi kolay oluyordur belki.ama Button zorlayamamasını aklım almıyor.gerçi Button un iyi olduğunu bilirdim de geçen senede ona göre savundum. akabinde Bar, Ferrari de gördüğü ikinci pilotluktan ötürü ileri geri konuşması kıl ediyor insanı.zati rubens Ferrari de duruken ya da ayrılırken eğreti civciv gibi duruyordu.şımarıyordu çünkü.şimdi yine ikinci pilot. hani Ferrari de takım emri vs.-gerekliydi çoğu zaman- oluyordu da toplasan kaç tane takım emri vardı ki? Rubens aldığı birincilikleri bile daha fazla. Brawn takım emri çok çok ön planda değil.yok gibi.gören duyan varsa yazsın sevinirim. ee diye soruyor insan kendine.

KING
system failure...
fasilgibi

3 Haziran 2009, 19:10:20  

Oyum vettele. Redbull un çift difüzörü burada işe yarar bence zaten difüzörsüzde hızlıydı. Ayrıca vettelde çok hızlı.

etusch

3 Haziran 2009, 20:59:47  

Bu hafta antrenmanları da verecekler galiba

speedman

4 Haziran 2009, 9:32:47  

TRT1'de yarışlar artık şifresiz yayınlanacak

Sezon başında TRT1 ekranlarında yaşanan ve 6 yarış boyunca devam eden şifreli yayın krizi Türkiye Grand Prix'si ile son buluyor.
Formula1 yayın haklarını ülkemizde 3 yıllığına alan TRT sezon başında yarışları Türksat uydusundan yapılan anlaşma gereğince şifreli yayınlamak zorunda kalmıştı. Formula1 severleri oldukça üzen bu durum TRT'nin yoğun çabaları ile artık son buluyor.

TurkiyeF1.Com'a açıklamalarda bulunan TRT yetkilisi, FOM ile yaşanan pürüzün artık aşıldığı ve Türkiye Grand Prix'si ile birlikte Formula1 ve GP2 yarışlarının şifrelenmeyeceğini söyledi.

TurkiyeF1.Com
ÖZEL HABER

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
MMX 166

4 Haziran 2009, 10:02:02  

antremnan seansı trt tarafından verecekmı acaba?

yada bır kanal lınk verın hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 4 Haziran 2009; 10:02:08 >

speedman

4 Haziran 2009, 10:17:12  

Dünkü maçta spiker antremnan seansları dahil herşeyi yayınlayacağız bizden ayrılmayın dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 4 Haziran 2009; 10:19:10 >

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
bianconera

4 Haziran 2009, 11:02:27  

Bizim pisti pek sevmiyorum.Start düzlüğünü neden kısa yapmışlar anlamıyorum.Öyle geçişe de çok izin veren de bir pist değil.Halbu ki yapım aşamasında yok şöyle yok böyle Tilke yaptı mı kralını yapar felan hava civa çıktı.
Bu hafta favori Brawn plase Massa

Otomobilin Geleceği
etusch

4 Haziran 2009, 13:12:29  

Pat Symonds İstanbulpark'ın virajlarının renault'a uygun olduğunu söylemişti. RBR de hızlı virajlarda daha iyi. Bence burada Vettel'in şansı var. Dolayısı ile benim de var. Eğer yine Buttplug kazanırsa izlemiyeceğim geri kalan yarışları.

etusch

4 Haziran 2009, 17:54:01  

Jacques Villeneuve, Formula 1'in yeni jenerasyonundaki favorilerini sıraladı.

Gride tekrar dönme şansı olsa değerlendireceğini söyleyen 1997 şampiyonu, "Formula'deki problem artık savaşçıların olmaması. Alonso bir savaşçı ama başka kim var? Bugünlerde hiç kimse patronlarından izin çıkmadıkça bir şey söylemiyor. Artık mücadeleler yok." dedi.

"Geçen yıl, Massa Hamilton'la şampiyonluk mücadelesi verirken bunu fark ettim. Bu adamlar birbirlerinden nefret edecek kadar kazanmak istemiyorlar. Benimle Michael Schumacher ya da Eddie Irvine arasındaki böyle değildi."

Villeneuve, tıpkı Fernando Alonso gibi Sebastian Vettel'i de seviyor ve "Onu kişisel olarak tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla seviyorum çünkü o farklı. Röportajlarda farklı yanıtlar veriyor, hızlı ve çok güçlü grünüyor."

"Bana göre yaptığınız her işte olduğunuz gibi olmalısınız ama tüm pilotların şu anda böyle yaptıklarını sanmıyorum."

"1992'de F3 serisinde Japonya'da yarıştığımı hatırlıyorum. Indy serisine geçmek için bir teklif almıştım. Bana sponsor nedeniyle kaskımın rengini değiştirmem gerekeceğini söylediler. Ben de 'Unutun bunu. Burada kalıyorum' dedim. Çevremdeki insanlar bunu kabul edemediler ama umrumda değil. İki yıl sonra Indycar yarışlarına kendi kaskımla gittim!"

Villeneuve, BAR takımındaki uyumsuz birlikteliklerine rağmen Jenson Button'ın bu seneki performansından da etkilendiğini söyledi.

"Hiç hata yapmıyor. Lewis Hamilton şampiyon olduğunda hatalar yapmıştı. Jenson'ın zihnen baskıyla başa çıkma konusunda Lewis'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum."

"Onun için mutluyum ama takımı da geçmişimin olumsuz yanı olarak görüyorum. Kendi paramın büyük kısmının hâlâ orada olduğunu hissediyorum. 1999'da eski menajerim Craig Pollock, BAR takımını benim de desteğim ile kurdu. BAR'ın ardından Honda ve şimdi de Brawn oldular."
Vilnövü sevmesem de son kısımda italik olan bölüm haricindeki yorumlarına katılıyorum. Ama Lewis kesinlikle Button'dan daha iyi bir pilot. Button şu anda hata yapmıyor evet ama unutulan bi nokta var. Button'ın aracı rakipsiz. Ham ise her iki sene de sıkı rakipleri oldu ve risk almak zorunda kaldı. Aynı zorluklarla Button karşılaşmıyor. Eminim karşılaşsa ya daha fazla hata yapardı ya da bir şampiyonluk iddası hissetmez ve geride kalmayı kabul ederdi.

fasilgibi

4 Haziran 2009, 21:00:09  

Yarın trt kesin veriyormu antremanları?

speedman

4 Haziran 2009, 23:30:20  

1-Ant. 09:45 İstanbul Park Antrenman Turları TRT-2
2-Ant. 14:00 İstanbul Park Antrenman Turları ??????

3-Ant. 11:00 İstanbul Park Antrenman Turları TRT-3

Sıralamalar 13:55 F1 Türkiye Sıralama Turları TRT-1

Yarış 14:55 F1 Türkiye Grand Prix TRT-1

http://www.trt.net.tr/TV/TvAkis.aspx?gunler=0&kanal=1&akistur=1&tdgun=3&control=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 4 Haziran 2009; 23:31:19 >

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
Hokagé

Sisteme Gözat

5 Haziran 2009, 11:28:44  

Okay Karacan'ın yanındaki vatandaşa birileri antreman seansında olduğunu hatırlatsın

fasilgibi

5 Haziran 2009, 11:51:40  

Okay da yanında ki adamda bence formula 1 bilgisi yetersiz. Hemen mclareni geri döndürdüler Eminim ben ikisinden de daha iyi sunarım. Bırakın cuma antremanlarını cumartesi antremanları bile tam ifade etmez performansları.

speedman

5 Haziran 2009, 14:53:45  

2-Ant. 14:00 İstanbul Park Antrenman Turları ??????

2.antremanları vermeyecekler galiba.Saat 3 oldu ya

edit:Trt 1 veriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 5 Haziran 2009; 14:54:03 >

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
Hirotaro

Sisteme Gözat

5 Haziran 2009, 14:54:04  

ant. turlarının 2.ncisini 50 dk sını yediler,40 dk kala başladı canlı yayın TRT1 de

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
speedman

5 Haziran 2009, 15:03:11  

şuan İstanbul/Eyüpte yani burada hava güneşli ve gök gürüldüyor.Sağanak yağmur yağacak gibi.Kurtköyede yağar mı acaba?

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
the_cantan

5 Haziran 2009, 15:14:55  

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

şuan İstanbul/Eyüpte yani burada hava güneşli ve gök gürüldüyor.Sağanak yağmur yağacak gibi.Kurtköyede yağar mı acaba?

batsın valla.su içinde yüzsün.

KING
system failure...
fasilgibi

6 Haziran 2009, 1:02:03  

3. antremanlarını verecekmi trt ?

meta80

6 Haziran 2009, 6:39:49  

ülkemizde f1 yarışının yapılmasına çok sevinen kişilerden biriyim
ilk yarışı istanbula gidip izledim
sonrakilere gitme imkanı olmadı
inşallah iyi bir hafta sonu olur
Organizatör

Karaaliler köyü,
1935 Parcel, 9-10-11 Plots,
Tepeoren Road,
Akfırat, Tuzla
İSTANBUL,TÜRKİYE
Pist Uzunluğu:5.338 Km

Tur sayısı:58 (309.356 Km)

Viraj Sayısı:14 (sol:8) (sağ:6)

En yüksek hız:320 Km/h

Downforce:orta

Tur başına yakıt sarfiyatı:2.7 kg
Pist Rekoru

J-P. Montoya - 1'24''770 (2005, McLaren)

Pole Pozisyonu Rekoru

K. Raikkonen - 1'26''506 (2008, Ferrari)

2008 Pole Pozisyonu

F. Massa - 1'27''617 (Ferrari)

2008 Podyum

1. F. Massa 2. L. Hamilton 3. K. Raikkonen

Önceki Pole Pozisyon Sahipleri

2007 F Massa Ferrari 1:27.329
2006 F Massa Ferrari 1:26.907
2005 K Räikkönen McLaren 1:26.797

Pit Stop Aralıkları

1. pit stop turları 27-33
2. pit stop turları 12-15, 33-37
3. pit stop turları 6-12, 20-27, 37-45

navigasyon cihazı aldım
fasilgibi

6 Haziran 2009, 10:39:53  

Arkadaşlar 11 de trt 3, 3. antremanları verecek.

speedman

6 Haziran 2009, 11:01:52  

yayın şifreli

karasaldan izliyorum

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
fasilgibi

6 Haziran 2009, 24:07:06  

Ya bu sunucular yüzünden istanbul gp nin bir an önce bitmesini istiyorum. Adamlar antremanları öyle bir anlatıyorki sanki sıralama turu. Adı sütünde antreman geçen yarış en hızlı alonsoydu ne oldu sıralamada gerilere düştü.

etusch

6 Haziran 2009, 24:10:29  

Alonso bişey denedi tutmadı heral. Çünkü 2. Antrenmanlardaki derecesini yapamadı.

fasilgibi

6 Haziran 2009, 13:14:44  

Bence ilk sırayı vettel alacak 2 de massa olabilir.

Cedric King

Sisteme Gözat

6 Haziran 2009, 13:26:23  

Massa alır

Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
speedman

6 Haziran 2009, 14:08:43  

şu adamın oooOOOOOO demesi yok mu

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
ikista

Sisteme Gözat

6 Haziran 2009, 14:09:36  

internet yayınında ses yok. harika !!

Michael Jackson
1958 - ∞
meta80

6 Haziran 2009, 14:10:08  

sıralama sürekli değişiyor dedi
(ilk kez mi izliyor acaba)

navigasyon cihazı aldım
FReStoRM

Sisteme Gözat

6 Haziran 2009, 14:10:46  

Neye bu kadar heyecan yapıyor onu da anlamış değilim.. Daha Q1 yav sakin ol biraz.. Öff uyuz oldum..

Canon EOS REBEL XSi - Canon 100 mm f/2.8 Macro USM - Tamron 17-50 mm f/2.8 XR Dİ II LD
LowePro SlingShot 200 AW - Hoya Super HMC Uv(0) 58/67 mm
meta80

6 Haziran 2009, 14:20:50  

hamilton 16.
q2 ye kalamadı

navigasyon cihazı aldım
Wasted Years

6 Haziran 2009, 14:23:18  

bu nasıl bir olaydır ya diyecek bir şey bulamıyorum BMW bile geçti bizi.

|||Intel Core 2 Duo E6550 ||| Asus P5PL2-E ||| Kingston 2x1GB Ram ||| Ati Radeon HIS HD 4850 |||
|||HP w1907v 19"WS |||Samsung 500 GB Sata 2 HDD|||High Power + 500w|||
Why So Serious?
Eski Nick: Déaron
speedman

6 Haziran 2009, 14:29:58  

hamiltonun küt diye gideceğini bende beklemiyordum dedi

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
meta80

6 Haziran 2009, 14:33:48  

spiker takuma satoyu hatırlayıp güldü
kendisi nakajima gibi kullanabilir mi acaba

navigasyon cihazı aldım
speedman

6 Haziran 2009, 14:43:46  

at yarışı anlatır gibi anlatıyor sanki

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
drexler22

6 Haziran 2009, 14:44:34  

ulan okay karacan sadece bas bas bağırıyosun.. önce barrichello sonra da trulli'ye yavaş dedi adamlar 1. sırayı aldılar

shedo
drexler22

6 Haziran 2009, 14:48:29  

bu arada Q2 müthiş yakın geçti.. 4 ile 11 arasındaki 8 pilot 0.172 sn arasında.. rubens ve rosberg aynı dereceyi yaptı, webber ise sadece 0.002 sn hızlıydı bu ikiliden.. çift katmanlı difüzör bmw'ye çok yaramış.. macca beklendiği gibi feci zıçtı

shedo
fuatturkrap

6 Haziran 2009, 14:56:34  

Okay Karacan heyecanlı mı anlamadım. Çok bağırıyor.

"beyaz beyaz dibine dek beyaz,
rüyası insana yalan söyledi.
sadece önce şaşkın, dibine dek beyaz sonra.
iyi ki varsın iyi ki yokum..
gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgem"
meta80

6 Haziran 2009, 15:01:14  

poll vettel

navigasyon cihazı aldım
Malazgirt

6 Haziran 2009, 15:02:02  

Okay Karacan çoştu

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK

fuatturkrap

6 Haziran 2009, 15:02:02  

Oha adam kendini kaybetti. Kalpten gidecek.. Toyota iyi çalışmış. Brawn'lar için iyi bi gün oldu.

"beyaz beyaz dibine dek beyaz,
rüyası insana yalan söyledi.
sadece önce şaşkın, dibine dek beyaz sonra.
iyi ki varsın iyi ki yokum..
gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgem"
drexler22

6 Haziran 2009, 15:03:26  

açık ara sezonun en heyecanlı sıralama turuydu.. yarın da umarım böyle olur dicem de brawn'lar 2-3 ve muhtemelen hepsinden ağırdır.. yarın yine brawn dublesi görürüz muhhtemelen

shedo
Full#Throttle

6 Haziran 2009, 15:08:52  

Okay Karacan çoştu yahu.

When a men lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this i cannot bear to witness any longer
Cannot the kingdom of salvation take me home!
Cedric King

Sisteme Gözat

6 Haziran 2009, 15:11:50  

vettel götürdü

Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Sayfa:   [1] 2 3   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Formula 1 >> 7. TÜRKİYE GP - 07.06.2009 Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HD4770 Crossfire, GTX285'e Karşı!
Bakalım fiyat performans lideri HD4770 ile kurulacak Crossfire X düzeni GTX285'i geçebiliyor mu?
Monster, Performans Canavarı Dizüstü
Monster'ın GTX280M Ekran kartlı, QX9300'lü ve 256GB SSD'li dizüstüsü test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız