Giriş
4 Temmuz 2009, 1:38:40
▓ W902 5MP WALKMAN TELEFON ▓ ◄► YEŞİL--BİRİM FİYAT : 530 TL ◄►PAZARLIKSIZ CİHAZ KAYITLIDIR. SIFIRDAN FARKSIZDIR. SADECE 20 GÜN KULLANILMIŞTIR. APARATLARI VE ORJİNAL MEMORY STİCK YUVALI USB APARATI DA BULUNMAKTADIR. TAKAS DÜŞÜNÜLEBİLİR FAKAT YENİ MODELLERLE. TEKLİFLERİNİZ İÇİN : barisozer83@hotmail.com 0543 539 04 09 DAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ. FİYATLAR YORUMA KAPALIDIR. TEKLİFLER PMDEN. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisozer83 -- 14 Temmuz 2009; 11:55:45 >
______________________________Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
_____________________________Alışveriş yaptıklarım(Referanslarım): Myung (İST),İzzet(İST),ibrkr(İST), SARSAN(ANK.),katibim(AMASYA),nevzatplt(ANK.),Arda Türkmen(İST),digitaldelisi (AFYON) ,pininfarina (İST), Noxco(ANK.),Fetih (ANTALYA) ,Sugarboy (MARAŞ),Şahin Abi (İST), m35 (İST) ,efee09 , Badcrow, athloon ,swes ve hatırlayamadıklarım.. Asla alışveriş yapmayın: ugur** (ayrıntılar pmden)
30 Mayıs 2009, 19:48:29
_____________________________ Alışverişlerimden bazıları:02AN (Motorola rokr E8 aldım(, olasılıksız(w302 sattım),kendinibil(4gb m2 kart aldım),ahmetahmet35(ipod touch sattım), vogast(8800 arte replika aldım),m35(lg ku990-u600 takası yaptık),zizy(ps3 oyunları aldım),asdef(philips cep telefonu sattım),hadusum(xbox360-8800 takas yaptık),matrix22 (motorola e6-lgku990 takası yaptık),ka-sa-tu-ra(ipod touch aldım),sertay_a (fifa aldım grid sattım),ecozer(8gb memory stick aldım),s.s.s(psp slim aldım),Cose turche(psp fat ve xbox360 aldım),haliTR3(littlebigplanet aldım),darkraider(darkknight bluray film aldım,ps3 oyun sattım),anubis2005(kendisiyle epey çok alışverişimiz oldu :) ps3 oyunları aldım sattım,hdmi-dvi dönüştürücü aldım) Henüz olumsuz bir alışverişim olmadı umarım hep böyle olur.
30 Mayıs 2009, 20:15:04
_____________________________Alışveriş yaptıklarım(Referanslarım): Myung (İST),İzzet(İST),ibrkr(İST), SARSAN(ANK.),katibim(AMASYA),nevzatplt(ANK.),Arda Türkmen(İST),digitaldelisi (AFYON) ,pininfarina (İST), Noxco(ANK.),Fetih (ANTALYA) ,Sugarboy (MARAŞ),Şahin Abi (İST), m35 (İST) ,efee09 , Badcrow, athloon ,swes ve hatırlayamadıklarım.. Asla alışveriş yapmayın: ugur** (ayrıntılar pmden)
1 Haziran 2009, 12:18:47
Hocam K850i'ye karşılık PSP ile takas düşünüyor musunuz? (Üste +para tabiiki)
_____________________________Sorunsuz alışveriş yaptıklarım: fateeh33 , Chryin , mboyaci , momal , GSMist , SinPac Tavsiye etmediklerim: Cem_OZEL , TwlsSs
1 Haziran 2009, 10:03:45
pm
_____________________________ alişverişlerim şimdilik:@Révølvér(k790 alındı)--@araknafobie(creative mp4 alındı)--@Bjk@@N(k750 alındı)--@burak9006(k750 alındı)--@taskin58(e250 satıldı)--@tuğra_--@thedarkside--(3kere)@Ercan0666(n80 satıldı t650 ve n95 8gb alındı)--3kere@Noxco(n95 alındı)(k790 alındı(k750 alındı)--@ hidrojenperoksit-- @m35(2 adet cx75 satıldı)--@seamadankara(n95 satıldı 6500 alındı)--@olivier_kahm(w810i satıldı)--@tocak(n95 8 gb alındı n82 satıldı)--@firstbuddy78(d780 alındı)--(3kere)@garuda(2kere n95 8gb satıldı n79 alındı--@trkkrsy(n95 alındı n79 satıldı) (biz öyle her ilana bos bos msj yazıpta derece arttıranlardan degiliz her alısveriş yaptıgım kısıye sorun hepsı kefıl olur bugune kadar kımsye yamuk yapmadım )
2 Haziran 2009, 12:26:27
quote: Orjinalden alıntı: Katze Hocam K850i'ye karşılık PSP ile takas düşünüyor musunuz? (Üste +para tabiiki) yok hocam sağolasın psp slim var bende.
3 Haziran 2009, 24:46:54
bu k850 dursun burda :)) ellemeyin onu ben alıcam param olunca
barış abi her ilanda damping yapmıssın hayırdır sevinçli bi günün falanmı...
_____________________________Sorunlu alış-verişler: JPM06 , ugur294( btaryası bitik tel yolladı) , serdarmacit-güney tan (çamur atmayı seven sorunlu bir kişilik sahibidir), termo6556 ( anlaşamayınca msn.de küfür ediyor ) bana birdaha prensibim şu bu demeyin önden cihazını yollamayana kuruş vermem...
3 Haziran 2009, 24:51:10
quote: Orjinalden alıntı: m35 bu k850 dursun burda :)) ellemeyin onu ben alıcam param olunca barış abi her ilanda damping yapmıssın hayırdır sevinçli bi günün falanmı... merak etme kardeş daha çok durur burda bu cihazlar. forumda bi ölü toprağı var biraz canlandırmak için yaptım ama tık yok hala du bakalım hayırlısı
reis_06
İkinci el mesajı:33
Referansları
(0) Katılım zamanı: 16 Mart 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
3 Haziran 2009, 13:59:31
1 adet özel mesaj yolladım.
_____________________________ Sorunsuz Alışverişlerim ; TurboSK (IPOD NANO), zad1986 (Logitech VX NANO) EASTWOOD1981 (SONY MDR-EX082)
3 Haziran 2009, 14:06:43
quote: Orjinalden alıntı: reis_06 1 adet özel mesaj yolladım. cevaplandı. öncelik satıştadır.
4 Haziran 2009, 12:34:06
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m35 -- 4 Haziran 2009; 0:38:30 >
_____________________________Sorunlu alış-verişler: JPM06 , ugur294( btaryası bitik tel yolladı) , serdarmacit-güney tan (çamur atmayı seven sorunlu bir kişilik sahibidir), termo6556 ( anlaşamayınca msn.de küfür ediyor ) bana birdaha prensibim şu bu demeyin önden cihazını yollamayana kuruş vermem...
6 Haziran 2009, 17:09:41
k850i ve t700 satılmıştır .
6 Haziran 2009, 21:10:40
hadi gözün aydın :P
_____________________________Dh'ın en güvenilir üyesi... Mesaj sayısı: 10220 | İkinci El Mesajı: 7557 | Toplam = 17777 | Referans Sayısı = 153 (25.10.2009)
6 Haziran 2009, 22:14:51
quote: Orjinalden alıntı: sugarboy hadi gözün aydın :P sağolasın hacı.
taskin57
İkinci el mesajı:563
Referansları
(0) Durum: Forumda değil
9 Haziran 2009, 14:53:43
Müzik sever birisi olarak sahibi olabileceğim
en iyi müzik telefonu diyebilirim. Üstelik çok iyi de kamerası var. Param olsa kaçırmazdım ancak benim için çok pahalı. Asla pişman kalınmayacak bir telefon...
_____________________________ *** TÜRKÜM, DOĞRUYUM, DÜRÜSTÜM, ANKARA'DAYIM ***
9 Haziran 2009, 22:45:17
quote: Orjinalden alıntı: taskin57 Müzik sever birisi olarak sahibi olabileceğim en iyi müzik telefonu diyebilirim. Üstelik çok iyi de kamerası var. Param olsa kaçırmazdım ancak benim için çok pahalı. Asla pişman kalınmayacak bir telefon... teşekkürler. gerçekten de mükemmel bir telefondur dediğiniz gibi.
12 Haziran 2009, 11:43:44
güzel telefon güzel fiyat
_____________________________SATILIK DEV FİLM ARŞİVİ.İLETİŞİM P.M Armatö® (i550w alındı) mankurt76 (i550w satıldı)elophidae (8500GT satıldı)_H@Z@R_ (ACER 22" FULL HD alındı)_H@Z@R_ (4gb MUSHKIN ram alındı)righteous (Q6600 alındı)constantine1982 (X38 DS4 alındı)_H@Z@R_ (P35 DS3L satıldı)_H@Z@R_ (2GB Crucial Ballistix 800 alındı)VISION (HD3870 alındı)EmRe-Gs (4 Adet Rapid Premium alındı)geforcemx (İntel E4400 CPU satıldı)hiperalp (HDD kutusu satıldı)Bianconero (FSP EPSILON 80+ 700W alındı) valenciaendoor (Thermaltake ARMOR alındı) s!nan (640 GB HDD satıldı)
12 Haziran 2009, 24:27:17
quote: Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ güzel telefon güzel fiyat teşekkürler.
17 Haziran 2009, 13:28:18
1 maıl attım.
_____________________________Alışverişler :Dargmen,MODDA,Cepix,ozankaraduman,tirannosaurus,atauysal,SHEVYLENAX(x7),Yolcux,Garuda,x3x,Tsume,Noxco(x2),kara_eylül,bruce66,infrared, casberg,ozgboy,sky__walker,desouza,cukleski,kürşadd,sanat7,ozgur_erdogan,onderos,mj_pelit,futan5500,desiya,vur,boramir1903,SolidRock,HighVoltage, muratalagoz,Mr.Extrem,__VaSsiLi__,darkraider,celikhalit8(2x),10ur_aga,firstbuddy78,Judurass,gokselgok,ulashh1907,wotn,orkan_pp.1,bukalemuns,Ghosthost,technolocig,AKINLASINN,army6rr,X-Slim,ulasasmadili.... SORUNLULAR : kazim.erdemli, Jöntürkler,songoku35 Detayları pmden sorabılırsınız.
17 Haziran 2009, 13:30:54
quote: Orjinalden alıntı: Olasılıksız 1 maıl attım. cevaplandı.takasta çok eski model düşünmüyorum arkadaşlar. teşekkürler.
23 Haziran 2009, 16:16:25
arkadaşlar pm gitmiyor ve gelmiyor gibi (layneth seninki geldi ). barisozer83@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz (msn &mail)
25 Haziran 2009, 17:29:10
şu an kullandıgım telefon kesınlıkle mukemmel ayrıca barıs hocamada kefılım,ıyı satıslar
_____________________________ Forumdan Alısverıs Yaptıgım Kişiler: yilmaz196/G-dOG/cömert/mhdemir/Master KENOBI/serhataysen/sensizimgonulcelen/Fatihli52/Poibra/ryan cohen/midnight99/aRşİmET/Mayako/kill1033/gergozen/fth_21/alikuşcu/ChnGT/GTS/buyuksoy39/ ve GittiGidiyor.com dan 40 kişi %100 olumlu yorum ;)
25 Haziran 2009, 20:24:13
quote: Orjinalden alıntı: jackhammer şu an kullandıgım telefon kesınlıkle mukemmel ayrıca barıs hocamada kefılım,ıyı satıslar teşekkür ederim hocam
26 Haziran 2009, 17:49:02
arkadaşlar barisozer83'ü tanımam etmem, şöyle telefonu bir araştırayım dedim, özellikleri mükemmel. gelelim fiyatına. yurtdışı fiyatı 800$ yani yaklaşık 1200 lira. fiyat mükemmel, cihaz mükemmel. daha ne olsun???
_____________________________ Alışveriş Yaptıklarım yada Referanslarım cemil35, lord_nemesis, BulutC, kara-kule, Ghett0C0wb0y, yzbey ....
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
26 Haziran 2009, 17:51:03
quote: Orjinalden alıntı: Bu-Rock-18 arkadaşlar barisozer83'ü tanımam etmem, şöyle telefonu bir araştırayım dedim, özellikleri mükemmel. gelelim fiyatına. yurtdışı fiyatı 800$ yani yaklaşık 1200 lira. fiyat mükemmel, cihaz mükemmel. daha ne olsun??? teşekkürler hocam cihaz mükemmel de alan yok :) vereyim sana
26 Haziran 2009, 18:06:53
üstad n78 i wer sen bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu-Rock-18 -- 26 Haziran 2009; 22:21:11 >
_____________________________ Alışveriş Yaptıklarım yada Referanslarım cemil35, lord_nemesis, BulutC, kara-kule, Ghett0C0wb0y, yzbey ....
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
28 Haziran 2009, 18:06:12
siyahında resimlerini koysan keşke
_____________________________ Referanslarım :meneme2002 ;barisözer83 ;m35 ;leotry Ey Allah'ım huzuruna kul hakkıyle gelmeyi nasip etme bizlere.. (amin)
28 Haziran 2009, 18:16:47
quote: Orjinalden alıntı: tr_karizma_54 siyahında resimlerini koysan keşke siyah olan ankarada şu an ordan gönderilecek. o yüzden foto koyamadım kardeş ama o da sıfır gibi hi. kimsenin şüphesi olmasın.
29 Haziran 2009, 18:16:50
bu telefonun bukadar pahalı piyasa fiyatının olmasını sağlayan ne özellik var bunda birtürlü anlamadım
yurtdşında 750 euro felanmış altın kaplamamı bu yoksa
_____________________________ Referanslarım :meneme2002 ;barisözer83 ;m35 ;leotry Ey Allah'ım huzuruna kul hakkıyle gelmeyi nasip etme bizlere.. (amin)
1 Temmuz 2009, 21:21:38
quote: Orjinalden alıntı: tr_karizma_54 bu telefonun bukadar pahalı piyasa fiyatının olmasını sağlayan ne özellik var bunda birtürlü anlamadım yurtdşında 750 euro felanmış altın kaplamamı bu yoksa yok yahu ne 750 yuro su daha ucuzu tr.de bile okadar pahalı olmaz bu yanlışın var...
500-550 lira arası yurt dışında...
380dolar gibi bişey yane...
birde lu var nesi varki demişsin wi-fi ve işletim sistemi hariç herşeyi var :))
gps bence cep telefonlarında gereksiz birşey...
ki sony.nin javalarınıda bilirsin çokta geri kalmıyorlar işletim sistemli tellerden...
4190fth
İkinci el mesajı:1
Referansları
(0) Durum: Forumda değil
2 Temmuz 2009, 13:57:45
Ben Arabistandan 520 ytl ye sıfır aldım telefonu.Çok memnunum alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim o kadar nokia kullandım hiçbiri tutmaz bunun yerini
3 Temmuz 2009, 14:22:44
quote: Orjinalden alıntı: 4190fth Ben Arabistandan 520 ytl ye sıfır aldım telefonu.Çok memnunum alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim o kadar nokia kullandım hiçbiri tutmaz bunun yerini teşekkür ederim dostum. nokia ile sonyericsson kıyaslanamaz bile.
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajsız kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil