Şimdi Ara

Asus P5b Usb2 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde sp3 yükledim ama benim kasanın önde bulunan usb girişleri usb 2 hızında çalıştırmıyor.
    Taktığım flash diskleri çok yavaş çalıştırıyor.
    Kendi sitesine de baktım ama yok bir türlü sp3 usb2 driver bulamadım.Bulabilecek yada alternatif olarak bana tavsiyede bulunacak varsa yazarsa sevinirim.
    Arka Girişlerde Usb 1 gibi çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desing -- 30 Mayıs 2009; 12:03:50 >

• Ben Asus'un p5q modelini kullanıyorum ve bilgisayarımda xp sp3 yüklü. Ön paneldeki usb girişlerini hatalı taktığım için birkaç tane flash diski bozdum. Bios ve kontrolörler için sürücüler güncelse sp3'te sorun çıkaracağını sanmıyorum, başka bir sorun olmalı diye düşünüyorum. USB cihazları takarken takma açıma göre tanıma ve tanımama sorunu yaşamıştım. Tanıdığında USB 1.0 olarak tanımıştı ki bunu sistray üzerinde gösteriyordu zaten. Sana ilgisiz gibi gelebilir bu ama bence konu sp3 sürücüleri ile ilgili değil.
  • sp3 ile tabi ki de alakası usb device güncellemesi veya en güncel usb driverı temin edip yükleme yapıp kontrol edebilirsin aynı zamanda flash belleğiniz arka da normal mi çalışıyor da öne gelince yavaşlıyor acaba ? sp3 ile ilgisi olmamakla beraber aradaki performans farkını ölçmek içinde flash bellek testi yapmanız gerekmekte
     Asus P5b  Usb2 Problemi
  • Biosu güncelleme sorunu çözecek diyorsunuz yani.
    Ayrıca Kontrolür dediğin ne anlamadım.
    Ben bu sorunu çözmek için neyi güncellemem gerek ?
  • Bios ve chipset güncellemeleri yeterli olacaktır. (Aslında tüm güncellemeleri yüklemen daha mantıklı.)
  • Tamam Şimdi tek tek indirip yükleyeyim....
  • Biosu Güncellerken hata verdi devamlı,
    Sonra chip seti update ettim,bilgisayarı yeniden başlattım,
    Ekrana usb menüsü açıldı,sonra otomatik olarak kendini update etti usb 2 olarak çalışmaya başladı...
    Bilginize...
    Sorun Chip setini güncellememle çözüldü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desing -- 30 Mayıs 2009; 14:21:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing

Biosu Güncellerken hata verdi devamlı,
    Ekrana usb menüsü açıldı,sonra otomatik olarak kendini update etti usb 2 olarak çalışmaya başladı...
    Bilginize...

aynı sorun bendede vardı sayende aşmış olduk teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing

Biosu Güncellerken hata verdi devamlı,
    Bilginize...

Sonunda yaptım Biosdan 2.0 açılcakmış sonunda buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 30 Mayıs 2009; 23:39:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.