'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 21193 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Cevap : PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)
yok ben bütçeye göre söylemedim aslında ,gerekirse sadece o center i alacağım arkalara almayacağım , frontlarıda 6 ay erteleyeceğim o center için ,beklediğim gibi ise elbette
ozaman bir dinleti yapmanız lazım gibi görünüyor centerin sesini biraz açtığımda frontları bastırıyor resmen. sanki ses sadece centerdan geliyormuş gibi hissettiriyor. bendeki cc390. 690 ı düşünemiyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyilmaz -- 27 Temmuz 2009; 21:15:09 >
CC-390 nın kutusunı taşımaya kalktım bel fıtığı olcaktım . Front diye satarsın kutu o boyutlarda idi
27 Temmuz 2009; 21:47:37
Ben de Frontların İlk Spike'larını takdığımda, kolonu dikmeye uğraşırken, Spike'ın biri bacağıma köküne kadar saplanmıştı. Vallaha bırakamadım da. 56 Kg. O kadar ara vermişiz. Dedi o an, bacak nasıl olsa iyileşir, dayan koçum. Vallaha bacağıma saplı halde, yüzümden terler aka aka diktim kolonu. Halen izi geçmedi. Heralde o şekilde kaldı delik izi.
27 Temmuz 2009; 21:50:59
Resimdeki Monster HTS 5100 Elektrik filtresi dikkatinizi çekti mi?
Gerçi Reference modeli Signature kadar iri olmasa da adamlar Paradigmde de kullanmışlar.
Yani ne marka model ses ve görüntü sistemi alırsanız alın. Mutlaka herhangi bir elektrik filtresi kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: hometheatre
Biraz da Monitor serisinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 27 Temmuz 2009; 22:13:26 >
27 Temmuz 2009; 21:57:00
Bu resimde de, arkada duran üzeri kumaş kaplı akustik süngerler dikkatinizden kaçmamıştır heralde.
İşte bu ufak detaylarla performans ve sahneyi arttırmak mümkün.
yani teknika sabrediyordum, kendimi tutuyordum ama galiba alacağım bu hts1000&2600 den birisini.
bu aralar tv de arada bir görüntü gidiyor. amfiyi ve tv yi kapatıyorum sonra da digiturk plus ın fişini çıkartıp tekrar yerine takıyorum. görüntü geliyor.
bu olay canımı sıkmaya başladı. geçenlerde çocuklar tv izlerken ekran yemyeşil oldu baba diye telefon açtılar. akşam eve gittim harbiden öyle. yarım saat uğraştım. sonra düzeldi. voltaj sorunumu var yoksa tv, digiturk yada amfide mi bir sorun var ne iş anlamadım.
digiturk plus amfiye hdmi kablo ile bağlı digiturk plus tv'ye altın uçlu scart ile bağlı (çocukların amfiyi sürekli kullanmamaları için) dvd player amfiye komponent kablo+optic kablo ile bağlı bilgisayar amfiye hdmi kablo + optic kablo ile bağlı
kanımca bağlantılar da doğru
help me please...
28 Temmuz 2009; 8:56:26
Bu bahsettiğiniz yeşilliğin, Voltajla ilgisi yok.
Muhtemelen Scart kablonuz tam temas etmiyor ya da fişi tam oturmamış olabilir. televizyonunuzun bazen kapanması veya yeşil renge dönmesi bu sebeple gibi gözüküyor.
Ama siz tabiki zaten HTS1000 gibi bir cihaz alın. Normalde de bulunması gereken bir ürün. Ayrıca hem görüntü, hem de ses açısından olumlu yönde ciddi iyileştirmeler sağlayacaktır.
Bu arada bu topic bu konunun yeri değil! Arkadaş sorduğu için yazdım. Bir de resimde HTS filtre gördüğüm için @Hometheatre.
peki teşekkürler. akşam gidince bağlantıları tekrar kontrol edeyim. heeee bak şimdi aklıma geldi, digiturk bağlamaya geldiklerinde geri zekalılar plazmayı indirirken fazla yukarı kaldırmışlar yada bir yerlere takmışlar, hdmi kablonun ucu biraz yamulmuştu. halada öyle. bu sebepten olabilir belki. hayret bişey yaa 90 tl para vermiştim kabloya yazık oldu ozaman. tühhh.
Dediğim gibi çok büyük bir ihtimalle ya kablodan ya da yuvasından. Dikkatli incele kablonun fişinin içi de bozulmuş veya yamulmuş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: aliyilmaz
peki teşekkürler. akşam gidince bağlantıları tekrar kontrol edeyim. heeee bak şimdi aklıma geldi, digiturk bağlamaya geldiklerinde geri zekalılar plazmayı indirirken fazla yukarı kaldırmışlar yada bir yerlere takmışlar, hdmi kablonun ucu biraz yamulmuştu. halada öyle. bu sebepten olabilir belki. hayret bişey yaa 90 tl para vermiştim kabloya yazık oldu ozaman. tühhh.
ÖNCEDEN AYIRTTIĞINIZ YADA VERECEĞİNİZ ÖN SİPARİŞLERDE kampanyalı fiyatlardan %3 İNDİRİM UYGULANACAKTIR (ürün bedelinin %50 si nakit , geri kalanı teslimat öncesi alınacaktır .Stoktaki ürünler için geçerli değildir)
resimler blacakberry ile çekildi çok kaliteli değil ama bunlarda benden olsun kolonlar duvara çok yakın falan demeyin sakın hepsini ölçtüm ve 21 cm hafta sonu teknosadan sonorus audio sehpası alacağım ve amfiyi yerde sürünmekten kurtaracağım. birde blue ray player aldımmı tamam olacak heralde. var mı ki başka eksiğim? hee birde hts1000 ve üzeri power center aldıkmı tamam oluyo.
center'ın boyutunu ben de düşündüm aslında, hatta ben 2-3 metre mesafeyle izliyorum televizyonu, ama onun vereceği genişlik gerçekten de diğerlerinden apayrı olur diye düşünüyorum. Düşünüyorum ama sadece henüz bilmiyorum.
bu arada gerçekten salonun düzeni harika olmuş sn. aliyılmaz, kablo falan hiç ortalıkta yok. Nasıl becerdiyseniz ayrıntılı olarak öğrenmem lazım benim de almadan önce.
Ama o saat gerçekten olmamış..
Tabağı da tuttum!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthnihilus -- 29 Temmuz 2009; 0:02:07 >