Şimdi Ara

:::ESRA EROL'UN MAAŞI SİZCE NEKADAR::: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Prince*


    quote:

    Orjinalden alıntı: .mRcan.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Prince*

    Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış..

    Sizde okuyun kazanın bu kadar basit.


    Sanki bir PS3 oyunu için para bulamamak benimde hoşuma gidiyor sanıyorsunzu ama ne yapalım annelerimiz babalarımızın elinden bu geliyor..Bizler okuruz idaellerimizi gerçekleştiririz.



    aga bak şuan ps3ü olanlar zengin sayılıyo doğruya doğru ve ps3ü olanlar da oyun alamamaktan şikayetçi bu kadın mahalle ağzı yapıyo 2-3 saat adamlar kadını savunuyo.

    savunanlara diyorum:
    Lan asgari maaş alan adam günde 10 saat güneş altında çalışıyo o kadın gibi yok onun altına yatayım muhabbeti yok adamın orasından ter akıyo çalışırken bi de diyolar o ne zorluklar çekti görüyoz kimin zorluk çektiğini.

    Dostum sana ne diyecem,o kadını izleyen milletimiz utansın o kadın o kadar izlenmese nasıl kazanılacak o kadar para? Kadın işini yapıyor ve parasını alıyor.Gene suç bizim milletimizde :)


    Yaw abi insanlara bi iyiliği dokunsa bişey demeyecem bi doktor olsa şöyle yapın forma girin böbrek hastalığı şu şekilde geçer dese veya bi öğretmen olup össye girenlere tavsiye veren insan olsa neyse alsın abi dersin de yaptığı şey 70 milyon kişi karşısında pe*evenkllik bunu bende yaparım




  • Seda sayanı sevmeyen varmı burda benim gibi ? ( nefret derecesinde + Boş biri olarak gören )
  • Ne zorluğu çekmiş yaa. Gelsin bizim dükkana da zorluk göstereyim. 12 saat çalış üç kuruşu zor kazan.
  • Kusura bakmasınlar ama bundan 3 gün önce olmalıydı canlı yayında Murat diye biri vardı adını sordu adama Murat yanıtını alınca kadından şu cevap geldi. "Soyadı turat" bir de pişkinlikle kameraya bakıp gülüyordu.
  • kusura bakmayın ama suç bizim anamızda ve dedelerimizde bu kadını bizimkiler izlemesse kim ona para verecek dedem karı peşinde annem olay bende bilgisayar peşindeyim paralarıda bu kadın giibler götürüyor öyleki kızın keni anası babası bile kızlarının programını izlemiyor yaa var mı böyle bir şey şu murat turat olayını duymadım ama şahsen adım murat değil lakin böyle bir şey veya benzeri bana yapılsa ne canlı yayın nede kadın dinlerim heralde bende manga gibi dünyanın sonunda doğmuşum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.