Şimdi Ara

DH Left 4 Dead Sunucuları Açıldı! Ayrıntılı bilgi içerde!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Left 4 Dead bölümümüzü açtıktan sonra sunucu da açacağımızı belirtmiştim. Bu gece sunucu işini de çözüme kavuşturduk.
    KingOfCs firmasından Onur arkadaşımın destekleriyle 2 adet oyun sunucusu şu an aktif durumda.

Sabahın 5inde sunucuları halletti sağolsun, kendisi L4D bölümümüzün sponsorudur.

DH L4D sunucularında 20-25ms gibi çok düşük pinglerle oynayabileceksiniz. Yurtdışı sunucularda genelde 120ms gibi pinglerde oynuyorduk, düşük ping süresi bizim için çok iyi olacak.

DH L4D sunucularında oynamak için 4 farklı yol var, herhangi birini yapmanız yeterli.Ben 4. yöntemi öneriyorum kolaylık açısından.

1) Lobi lideri oyunu başlatmadan önce, lobideyken konsola "sv_search_key dhkingofcs" yazıp oyunu başlatmalı. Kısa bir süre içinde sunucumuzu bulup yönlendirecektir steam sistemi.

2) Lobi lideri oyunu başlatmadan önce, lobideyken konsola "ms_force_dedicated_server 85.153.15.93:27015" şeklinde server ip adresini girmelidir, diğer sunucu ip adresi olan 85.153.15.94:27015 de girilebilir.

3)Aşağıdaki steam grubumuza üye olduğunuzda sunucularımız oyun ana menüsünde ve steam grup serverları kısmında çıkacak, ordan da direkt lobisine bağlanabilirsiniz sunucumuzun.

Steam grup linki : http://steamcommunity.com/groups/dhkt

4) [En basit ve kestirme yol bu]
    Aşağıdaki CFG dosyasını Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg klasörü içine atın.
    Lobi lideri iken F10 tuşuyla 1. serveri, F11 tuşuyla 2. serveri, F12 tuşuyla da herhangi birini hedef server olarak seçmiş olacaksınız.
    Lobi lideri konumunda iken F10-F11-F12 tuşlarından herhangi birine basmanız yeterlidir.
    Daha sonra oyunu başlat komutunu verdiğiniz an bizim serverdasınız. Konsoldan komut yazmanıza gerek kalmadan kolayca halledersiniz.

Rapid linki trafficshare linkidir, bekleme yapmadan doğrudan indirebilirsiniz.
    http://www.rapidshare.com/files/239055613/autoexec.cfg veya
    http://www.dh-kt.com/autoexec.cfg

DH L4D oyuncuları için ayrı bir grup açacaktım ama vakit olmadı, sunucu ayarlarına grup bilgilerini girmemiz gerekiyordu yetiştiremedim.
    Önümüzdeki zaman içinde istek olursa sadece L4D için grup açabiliriz.

Her türlü istek, öneri veya şikayetleriniz için xtreme@dh-kt.com msn adresimden bana ulaşabilirsiniz.
    L4D ve Steam hakkında teknik bilgi almak için bölümümüze konu açmanız yeterlidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu lobi mobi merak ettirdi beni, sonunda aldıracaksınız bana oyunu o olcak
  • Konsola "openserverbrowser" komutunu girerek sunucu arama motorunu açabilirsiniz.Buradan da server eklenilebilir diye düşünüyorum.
  • Hayırlısı olsun, birlikte daha iyisini yapacağız.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
    Ümit çabaların için ayrıca minnettarız
  • Hayrlı olsun, bi invite ye bakar
  • zurrani ve ümiti alayım bir iki zombi öldüreyim kendime geleyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Şu lobi mobi merak ettirdi beni, sonunda aldıracaksınız bana oyunu o olcak

Al da kurtulalım sen de kurtul biz de.

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim
    Konsola "openserverbrowser" komutunu girerek sunucu arama motorunu açabilirsiniz.Buradan da server eklenilebilir diye düşünüyorum.

Deniycem hocam, teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: turkcodec*oA
    Hayırlısı olsun, birlikte daha iyisini yapacağız.

Tekrar sağol hacım.

quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Ümit çabaların için ayrıca minnettarız

Rica ederiz, birlikte oynarız artık bol bol.

@qwerty
    Qwerty'i invite edecem de oyuna gelmiycek...Hele...

@Osmaniac
    Doğru yolu buldun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gelimmi len
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Gelimmi len

Steam L4D varsa gel tabi oynarız, gatheri bırak da biraz başka şeylerle uğraş.
  • Steam'siz olmuyormu ya. L4D steam çok pahalı.
  • Hayırlı ugurlu olsun yeni sistem gelicen gelirim artık servera
  • Serverlara Steam L4D olmadan girmeniz mümkün değil, non-steam yapmayı da düşünmüyoruz.
  • dedi ve yaptı

hadi hayırlı olsun bakalım.
  • Ümit bende bugün gittim cd aldım.Non-steam l4d başladım.Az oynadım bayağı eğlenceli ama bu online oynama konusunda hiçbir fikrim yok.Bide non-steam internetten indiriliyormuydu boşamı para verdim.

Bu arada serverlar hayırlı olsun.L4D bölümü açlımasıda çok iyi olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

Ümit bende bugün gittim cd aldım.Non-steam l4d başladım.Az oynadım bayağı eğlenceli ama bu online oynama konusunda hiçbir fikrim yok.Bide non-steam internetten indiriliyormuydu boşamı para verdim.

Bu arada serverlar hayırlı olsun.L4D bölümü açlımasıda çok iyi olmuş.

boşa para vermişsin

online takıldığın oyunları orjinal olarak almak çok avantajlı oluyor.

• cs zaten steam de l4d de çok sardı alacak para yok ama
  • Left 4 Dead, Steam olmazsa tadı çıkmaz, kendi arkadaşlarınla davet edip, davet edilip oynamak çok zevkli. Bi de işi achievement yarışına dökersek tamam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Left 4 Dead, Steam olmazsa tadı çıkmaz, kendi arkadaşlarınla davet edip, davet edilip oynamak çok zevkli. Bi de işi achievement yarışına dökersek tamam artık

sen dökmüşsün zaten
    peşinden geliom merak etme şu survivalleri bitireyim.
    coop kascaz sonra 2haftaya hepsi full

• Ümit adamlar 16 kişilik server kurmuş versus ta.

of of of düşünsenize ekşın ı

dur hemen bitanesine gireyimde nasıl oluyor anlayalım

en üstteki server a bak mesela.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.