Şimdi Ara

Microsoft doğruladı; Zune HD, Sonbahar'da geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmond merkezli yazılım devi Microsoft tarafından Apple iPod'a rakip olarak geliştirilen taşınabilir medya oynatıcısı Zune için yeni bir model güncellemesi kapıda. Her ne kadar iPod'dadu koltuğundan edebilmiş olmasa da hatırı sayılır bir başarı elde eden Zune medya oynatıcısının Zune HD isimli yeni model sahip olduğu özellikleri ile öne çıkabilir. Bir süredir spekülasyonları kulaktan kulağa dolaşan Zune HD nihayet Microsoft tarafından doğrulandı ve olası özellikleri sonunda gün ışığına çıktı. Peki Microsoft'un segmentindeki yeni ve iddialı girişimi olması beklenen Zune HD ne zaman ve hangi özellikerle gelecek ?


    Açıklanan bilgilere göre Zune HD üzerinde 3.3-inç büyüklüğünde, dokunmatik kontrole olanak tanıyan AMOLED ekran bulunacak. 480 x 272 piksel çözünürlüğündeki AMOLED ekrana ek olarak entegre akseloremetre, HD radyo alıcısı, HDMI çıkışı ve WiFi gibi özelliklerle donatılan Zune HD'nin XBox Live servisini destekleyeceği de belirtiliyor. Microsoft tarafından Sonbahar aylarında satışa sunulması beklenen Zune HD için henüz herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.








  • onu bunu bilmem ama görüntü 10 numara
  • Mukemmel goruntu mukemmel iscilik ama o ekran cozunurlugu nedir oyle
  • böyle bir cihaza 800x450 ekran yakışırdı, çok şık duruyor ama microsofta guven olmaz, kesin birçok yaygın formatı desteklemez, insanları wmv kullanmaya zorlar
  • güzel bir şeye benziyor.. eskiden bütün elektronik cihazları küçültürlerdi şimdi ise büyümeye başladılar.. ekranın dışında kalan kasasını yok edebilseler aynı ekran ile biraz daha küçük bir cihaz orataya çıkarmış ama demek ki teknik olarak şimdilik mümkün değil..
  • ya bunlar hic gormuyomu ARCHOS ne yapiyo bunlar ne yapiyo resmen dalga geciyo tanitim filminde ARCHOS wifi baglantisi ile internete girme dokunmatik ekran dvr istasyonu gps ozelligi 320gb evet evet tam 320 gb hafiza sunuyo bunlar ipod la zune yaristirtiyo
  • ipod un adı var. ilk zune da harikaydı. ayrıca haberi duzgun okursan cihazda wifi oldugunu gorursun.
  • gerçekten güzele benziyor microsoft artık sadece yazılım yapmayı bıraktı küresel pazarda rekabet için elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.