Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMAK...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
170.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen milletten duyma seylere inanma kardesim amator sporculari kandiriyolar. Eger sen steroidleri dogru kullanirsan yemeni icmeni ihmal etmezsen ve duzenli sporunu yaparsan hic bisey olmaz. Kisir kalma ihtimalide su sekilde olur eger kür bitiminde hormon dengeleyici ilac kullanmazsan kisir kalirsin pregnyl 5000 var arastir bak fiyati okadsr pahali degil 10 lira falan eger bunu kullanirsan ve spora devam edersen ne sönme olur nede herhangi bi sorun cikar bilene sor bilmeyen milletten duyma laflarla gelir bilmislik taslar
  • aklından bile geçirme, gördüğün yere bir daha uğrama, adını duyunca dön arkanı kaç...
  • Şu formda her şey hakkında bilgi bulmak mümkün ister doğru bilgi ister yanlış bilgi hepsi mevcut. Ama bizleri yanlış yönlendirenler yanlış bilgilenmemize sebep olanlara sesleniyorum bilmediğiniz şey hakkında konuşmayın.

    Streoid dediğiniz şey vücut'a dışarıdan yapay testesteron alınmasıdır. Bu testesteron A markası da B markası da ola bilir. Hepsi aynı işi görür kasların büyümesini sağlar. Sadece testesteron kendi başına kasları büyütemez çünkü kaslarında büyümesi için temel yapı taşı olan proteine ihtiyacı vardır. İnsanlar yedikleri yiyeceklerden içeceklerden belli oranda protein sentezler gerisini dışarı atar. Bu dışarı atımı en aza indirmek içinde testesteron ile birlikte başka ilaçlarda alınır. Bu ilaçlar birbirini destekler nitelikte olup kullanan kişide gözle görülür bir fark yaratır. Alınan streoid lerin genel süresi kür bitiminden sonra 6 ila 8 ay arası geçerlilik sağlar sonra etkisini yitirir. Bu süre içinde düzenli antreman yapıp belli bir kütle kazanılması halinde kür sonunda en az bu kazanılan kütlenin yarısından fazlası vücutta kalır gerisi su olduğu için kayıp edilir. Streoid kullanmadan kas olarak profesyonel bir sporcu maksimum 5 kg kas kütlesi alır ki buda sıkı bir diyet ve antreman gerektirir. Streoid kullanan arkadaşların dikkat etmesi gereken durumlar vardır bunlar kısaca kür döneminde bol su içilmesidir sebebi ise böbrekte biriken toksinleri böbreğe zarar vermeden dışarı atmaktır. Karaciğer için vitaminler alınması gerekir. En önemli nokta düzenli ve diyetli beslenmektir. Günlük protein ihtiyacınızı karşılamanız gerekmektedir'ki aldığınız streoid ile kaslarınız büyürken kasları destekleye bilesiniz eğer gerekli protein almazsanız kaslarınız büyümez küçülür buda kas yakımına sebep olur buda ileride kasları büyütmekte zorluk çekmeniz demektir.

    STREOİD'LERİN YARARLARI

    - Kısa zamanda daha fazla kütle kazanımı.
    - Kısa zamanda daha fazla yağ yakımı.
    - Ağır antremanlarda daha fazla güç ve direnç.

    STREOİD'LERİN ZARARLARI

    - Kür sonu tedavisi yapılmaz ise meme büyümesine (jinekomasti) sebep olur. Meme büyümesi (jinekomasti) küçük bir ameliyat ile tedavisi mümkündür.
    - Kür sonu tedavisi yapılmaz ise KISIRLIK sebep olur.
    - Kür sonu tedavisi yapılmaz ve diyete dikkat edilmez ise Karaciğer yağlanmasına ve böbrek yetmezliğine sebep olur.
    - Bilinçsiz bir kür ile kalp büyümesine yol açabilirsiniz. Kalp büyümesi ileri dönemlerde kalp yetmezliği demektir.

    Kür sonu tedavilerini yaparsanız bu sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz çok düşüktür. Kür uygularken memelerde büyüme gözlemlerin kürün etkisi geçtikçe tedavisi ile memelerinizin tekrar sertleştiğini göreceksiniz.

    Benim tavsiyem arkadaşlar yeni başlayan bir kişi kesinlikle streoid kullanmasın en az 1 sene düzenli spor dan sonra kullanılmasını tavsiye ederim. İlk yapılacak kür kesinlikle profesyonel sporcu kürleri olmamalıdır. Benim tavsiyem ilk kür spor salonlarında uyarıcı kür veya çıtır kür olarak bilinen PRİMABALON - SUSTANON kürürdür. Zararları tedavisi yapılırsa kullandığınız bir cep telefonu kadar bile yoktur.

    Primabalon ve Sustanon eczanelerde bulabileceginiz hem hesaplı hem güvenli bir kür. Merdiven altı kürler ile içinde ne olduğunu bilmediğiniz ilaçlar almazsınız.

    Primabalon hastahanelerde ağır hastalıklı hastalarda ve ağır ameliyat geçirmiş hastalarda kendini daha çabuk toplaması için uygulanır. Vücutta yaptığı işlem karaciğerin daha fazla protein sentezlemesini sağlamaktır bu yüzden ağır hastalarda ve ameliyatlarda kullanılır.
    Sustanon küçük yaştaki çocuklarda kullanılır genel olarak hormonel dengeyi sağlamak ve gelişimini düzenlemek için.
  • aşıyorum sınırımı ne yapacaksın ? ex kullanıyorum diyorsun steroid kullanıyorum diyorsun bunlar güzelmiş gibi anlatıyorsun toplumu özendiriyorsun bu söylediklerinin hepsinin kullanımı ve satımı yasaktır !!! birde türkiyeyi aşağılıyor adama bak yok türkiyedekiler cahil felan yazmış yok herkes aptal mış.bak adam kaç yıllık sporcu almanyada yaşıyor ne demiş video da dinle öğren adam diyorki buralarda pek kimse kullanmıyor avrupada steoid dendimi akla türkiye tayland afganistan hindistan gibi 2.dünya ülkeleri gelir zararlı diyorhttps://www.youtube.com/watch?v=1jAQzGx4ss8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:40:54 >
  • Zararları tarşılmaz bile aldığın doza ve süreye göre insanlıktan ve erkeklikten çıkabilirsin 100 kg nonoşta olabilirsin.İlla kullanmak isteyen doktor ve uzman kontrolünde doz aşımı yapmadan kullansın eczanelerde bulunan primebalon gibi iğnelerden uzak durun yapıcaksanız kür yapın iyi kötü kür sonu tedavisini ihmal etmeyin.Herkeste aynı kötü etkileri yapmıyor biraz şans belki dna ile ilgili.Su toplatanlar hariç deca kürü gibi kürler balon değildir kg x 3 gr protein ile 8 hafta sürer alınan kas kütlesi ömür boyu kalıcıdır taş gibi gezersiniz.İğneler kası şişirmez vucuttaki protein atımını engeller sentezini yükseltir karaciğere fazla yük bindirir.Normalde karaciğer gerekli olan amino zincirlerini proteini parçalayarak kana gönderir tekrar birleştirir fazla yorulunca idrar yoluyla dışarı atar bütün st. temel etkisi bu dışarı atımı engeller kabaca anlatıyorum.Sonuçta riskini göze alan yapar doğru şekilde yaparsa iyibir beslenme ve idmanla gömleklere sığmayan yarma olur çıkar balon değil harbi kütle yapar.
  • Erkeği karı, karıyı erkek yapar yetmez mi??
  • Kür işi sakat iş biyerden patlamasa biyerden kesin patlıyor.Böbreğe vurur kan işersin,kafaya vurur kel olursun,göğüse vurur jinokomasti olursun,kalbe vurur kriz geçirirsin yukardaki gibi.Hiç birşey olmazsa en kötü sperm sayısı azalır.Ne gerek var? Natural,besin desteğiyle yapmak varken kolaya kaçmaya,kalıcı iç organlara zarar vermeye hiç gerek yok.
  • vücut geliştirme başlığını görünce fakültede üroloji stajı geldi aklıma. paylaşayım da ibretlik olsun.

    efenim beşinci sınıfta üroloji stajı alıyoruz. sabah derslerden sonra pratik uygulamalar için polikliniklere dağıldık. üç arkadaş doçent bir hocamızın odasında hasta bekliyoruz. hasta muayene odasına girdi, dalyan gibi boy pos endam kas o biçim. kısa bir anamnez sonrası hoca muayene yapmak üzere ayağa kalktı. (hastanın anamnezinde yaklaşık 10 yıldır vücut geliştirme yaptığı ve de spora başladığının üçüncü yılında steroid kullanımı mevcuttu. adamcaz kimseye de söyleyememiş utanmış ama steroid kullanımı sonucu testislerden biri atrofiye uğramış çükü de kalkmaz olmuş. geliş nedeni de ereksiyon olamaması)

    hoca muayenesini yaptı, sonra bize de yaptırdı. bildiğin bi' testis yok. çükü de minnacık. bi' adama bakıyorum bi' çüküne. güler misin ağlar mısın lan.

    neyse hafızlar siz siz olun öyle bilip bilmeden hap map cart curt kullanmayın. sonra son pişmanlık para etmez lan.

    he ama sen adam gibi ağırlık kaldır, düzenli sporunu yap, öyle iğneydi oydu buydu bulaşma o işlere saygı duyalım kompela sana. o ayrı tabi.

    http://www.itusozluk.com/goster.php/v%FCcut+geli%FEtirme/@9504977
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cançevik

    Konu dışı ama;

    Michael Phelps bunun boynu gibi bir boyuna sahip olmak imkansız, hatta vücut geliştirme sporunun bu konuda aciz kaldığı bir bölge.



    Michael phelps küçüklüğünden beri gh kullandığından dolayı vücudun ve yüzün anotomisi bozuk, o bozuk şekilde gelişen suratı ve boynunu örnek alıyorsun, ilginç valla.

    Trapez kaslarını çalıştır. Boyun kası onlardır.
  • compengineer : bilinçli kullanırsan 50 yaşına gelmeden kalp krizinden ölürsün.
    bilinsiz kullanırsan: birkaç yılda kalp krizinden ölürsün.

    bilgili arkadaşlar çok güzel uzun uzun yazmışlar, ayrıca ingilizce biliyorsan bu konularda pek çok belgesel var,

    kısaca yazmak gerekirse :steroid çok zararlıdır, asla asla asla kullanma.

    ferhat 3 : sen eğer Serdar Aktolga 'yı yarışmada yenebilecek seviyedeysen steroid kullan ama onu yenemeyeceksen, intihar ettiğine değmez, hemen bırakmalısın stereoidleri, ilerde başını duvarlara çok vuracaksın, söylemedi deme: steroid intihardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: userneym

    compengineer : bilinçli kullanırsan 50 yaşına gelmeden kalp krizinden ölürsün.
    bilinsiz kullanırsan: birkaç yılda kalp krizinden ölürsün.

    bilgili arkadaşlar çok güzel uzun uzun yazmışlar, ayrıca ingilizce biliyorsan bu konularda pek çok belgesel var,

    kısaca yazmak gerekirse :steroid çok zararlıdır, asla asla asla kullanma.

    ferhat 3 : sen eğer Serdar Aktolga 'yı yarışmada yenebilecek seviyedeysen steroid kullan ama onu yenemeyeceksen, intihar ettiğine değmez, hemen bırakmalısın stereoidleri, ilerde başını duvarlara çok vuracaksın, söylemedi deme: steroid intihardır.

    valla helal olsun hocam size bizim mahalledeki üflemeci hoca bile kaç yaşında ölebilceğimizi çıkartamıyor ama siz çıkarttınız biri sürü dünya şampiyonu sporcu tanıyorum adam hayatı boyunca 15 20 kür yapmış çoğuda 65 75 yaş aralığında öldü ben serdar aktolgayı geçmeye meraklı değilim amacım shobi olarak vucut geliştirme bunu daha hızlı yapabilmek için steroid kullanıyorum steroid intihar demekse o zmn ab ve abd deki kullanan bir ton insan salak ve düşüncesiz işte türk insanı bu kadar mantıksız ve düşünceiz olduğu iççin ne birşey üretebiliyoz nede icar edebiliyoz en basit örnek bizin dedelerimiz 1900 larda eşşek arabalarıyla tarla sürerken elin almanları uçak üretiyordu ama o zmnda sorsan dedelerimize türkiyeden iyisi yok derdi şimdiki gibi
  • oha yoruma gel adam hobi olarak kas geliştirip hobi olarak steroid kullanıyormuş :D birader senin o dünya şampiyonlarıda kullanıyor dediğin adamlar bu kadar zararlı olan steroidin o riskini göze alıyor çünkü milyon dolarlık sözleşmelerin altında imzası var sende şarapçı kenana kaslarını göstermek için mi steroid basıyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Mart 2015; 23:23:15 >
  • birader senin kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacın var tam anlamıyla yanlış yoldasın hayata yanlış bir pencereden bakıyorsun sokakda gördüğün insanlara bakarken ben bunu döver miyim aceba diye mi bakıyorsun ? ayrıca bunun için çok yanlış bir spor dalını seçmişsin phill heath dahi bizim türkiyedeki sokakdaki herhangi birisinden dayak yiyebilir bu yaptığın spor dövüş-savunma sporu değil bunu ilk önce kavra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:26:50 >
  • abicim senle daha fazla tartışmayacağım bildiğin kara cahilsin ülkemizde reçetesiz aspirin bile artık eczanelerde satılmaz iken sen gitde şu diyaliz merkezlerinden eczanelerden bi steroid iste hadi bunlar yaşlı kişilere kaslarda çok sıkıntı yaşayanlara bazen kas güçlendirmek için senin aldığın dozun binde biri olarak yazılıyor yasal olmayan yollardan alırsın ancak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:46:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

    Bence asırı şimeyin beyler yeterlı görunumu saglayın yeter yag oranı cok dusuk olsun karın kaslaırnız belırgın olsun nerde ne var ortaya cıksın sısmeye gerek yok askıne kızlar tarafından ıtıcı göründğü de yabana atılcak bı durum degıl

    Yağ oranını düşürmek kolay mı sanıyorsun sen? Ben ne yaptıysam vücudumdaki yağlardan bir türlü kullanamadım. Kilo versen de vücut hep yağlı oluyor. Skinny Fat diye tabir edilen insana dönüşüyorsun. 67 kiloyum ama zıplayınca karnımdaki yağlar sallanıyor. Yağlıyım ve yağlardan kurtulamıyorum. Öyle bir konuşmuşun ki sanki ilaçsız vücut geliştirince pat diye hemen yağsız bir vücudun oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 16 Haziran 2016; 18:37:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brundle

    Merhaba herkese,
    adım Murat ve şu anda 40 yaşındayım, 2 yıldır bu sporu büyük bir azim ve disiplinle yapıyorum. 1-2 defa hasta olmam dışında antrenmanları hiç aksatmadım. Başlangıçta haftada 3 gün, 1 yıl civarında 4 gün, 1,5 yıldan sonra 4-5 gün yapmaya başladım. İlk bir sene her sabah 4 yumurta, sonra 6 yumurta, 1 yıldan sonra da 8 yumurta yemeye başladım (hiç ama hiç aksatmadan). Yumurta yiyemem ben falan diyenler çok oluyor genelde ama bu iş yemeden olmaz. Ondan vazgeçemem, şunu yiyemem diyorsanız fazla gelişim beklemeyin.

    İlk bir sene ben de çok bilgisizdim ama youtube ve forumlar sağolsun, hele bir de ingilizceniz varsa öğrenemeyeceğiniz şey yok. Sürekli araştırın, sorun, okuyun, izleyin. Düzenli olarak kullandığım supplementlere gelirsek, başlarda ben de gaza gelip en iyisi olsun diye Weider marka whey protein ve aminoasit kullandım. Sonra içeriklerine bakarak ve fiyat-performans kıyaslaması yaparak kullanmaya başladım. Sürekli kullandığım Optimum Nutrition Gold Standard Whey protein ve Kreatin Monohidrat oldu (kreatin'e ilk bir yıldan sonra başladım).

    Şimdi ilk zamanlara göre daha bilinçliyim haliyle. Size beslenme şeklimi bulk ve definisyonda ayrı olduğu için miktarlarını yazmadan sadece ne aldığımı öğreneceğiniz şeklinde belirteyim.
    Sabah 7 gibi yulaf ezmesi ve bir ölçek whey proteini suyla karıştırıp içiyorum (yulafı Rondo'da toz haline getirip içebilirsiniz, çok kolay oluyor), saat 9-9,30 gibi 8 haşlanmış yumurta ya da omlet ve yanında Halk Ekmek tam buğday ekmeğine sürülmüş Gold fıstık ezmesi (paketlerine bakarsanız %100 tam buğday unu ile yapılan tek ekmek İstanbul Halk Ekmek), saat 12'de tavuk ğöğüs, pilav, salata (bazen ton balıklı salata), saat 3-4 arası yine benzer bir öğün, aralarda kuru kayısı, çiğ badem, çiğ fındık, kuru üzüm, leblebi vs... akşam 7'de antrenman, spor dönüşü bir ölçek whey protein ve kısa bir süre sonra pilav, bulgur, kepekli makarna vs...eğer acıkmışsam ya da günlük protein alımı için eksik kalmışsa biraz tavuk ve yanında salata, mutlaka yarım yağlı yoğurt. Her yemeğimde mutlaka acı pul biber kullanırım. Kekik gibi baharatları severim. Her gün 4-5 litre suyu mutlaka içerim. Sabahları yeşil çay tavsiye ederim.
    Sabah işe geldiğimde ya da spordan önce 1 fincan sade filtre kahve içerim ki kahveyi hiç sevmeyen biri olarak faydalarını öğrendikten sonra içmeye başladığımı söyleyebilirim.

    Ben de arada steroid kullananları kafama takıp gaza geliyorum ve forumları geziyorum, kötü yorumlar beni doğal ve uzun yoldan yapmaya ikna etmekte yardımcı oluyor. Zaten doktorlar kesinlikle kullanma diyor o tartışılmaz. Sabrınız varsa, spora vakit ayırıp yemeğinizi doğru yerseniz ve uyursanız oluyor. Benim başladığım spor salonundaki hocam bana hep doğal yap, zaten 4 senede istediğin olur demişti, ben haklı olduğuna eminim çünkü değişimi eski halinize baktığınızda görüyorsunuz. İşyerimizde bu işi steroid ile yapan bir arkadaşımız var ve şu anda 25 yaşında, yarışmalara katılmış biri ve gözünde katarakt oluşumu başlamış. Steroid yüzünden mi o da bilmiyor ama aklına gelen ilk şey o.

    Size kıyaslayabilmeniz için 2 yıllık değişimimi gösteren fotoğrafımı ekledim. Ben 38-40 yaş aralığında bunu yapabiliyorsam 20-25 yaşındakiler çok daha iyisini yapabilir. Bu arada motivasyon çok önemli, kendinizi motive edecek bir şey bulun.
    Beni motivasyonum 6 yaşındaki oğlum...bana özenmesini, benim gibi olmak istemesini görmek hoşuma gidiyor. Ayrıca etraftaki 40 yaşındakilere baktığımda ne kadar doğru yolda olduğumu daha iyi anlıyorum.
    Hepinize iyi sporlar.






    Mrb abi bu yaşta bu azmin ve başarın için tebrik ederim seni ama lakin sporun bilinmeyen acı gerçekleri var bunlardan birisi doğal yoldan bir yere kadar geliniyor bir yerden sonra vucut gelişimi ilerlemiyor örneğin kol pazusu 40 cm kadar cıkıyor ondan yukarı çıkamıyoz bu durumda yardımcı ananolik steroidlere yada peptidlere başvuruyoruz bende bu sporun içine gireli 5 yıl oldu bu 5 yılda ara vermek zorunda kaldığım zamanlar oldu 2 sene anca spor yapmışlığım olmuştur ben geçen yıl steroid kürüne girdim sonuçları inanılmaz mutlu etti beni ama bunun yan etkiside var tabiki mesela biraz saç dökülmesi yaptı bu çok morelimi bozdu ve bidaha kullanmadım bacakta kaşıntı yaptı kür sonunda morel bozukluğu benim gördüğüm yan etkiler bunlar şuan avrupada yaşıyorum ingilizceniz varsa avrupa. Forumlarında dolaştıysanız illaki görmüşsünüzdür burdaki çoğu sporcu steroidlerin yüzüne bakmıyo artık son 10 yıldır çoğunluk peptide yönelmiş ki bende şuan peptid kürüne girmeyi düşünüyorum hem pct tedaviside yok yan etkisi olmadığı için hem kalıcı bir kas ve hacim yapısı oluyo kür bitiminde pek kayıp olmuyo yani peptid steroide göre fiyatı iki katı olabilir bu yüzden türkiyede pek tercih edilemiyo ve bilinmiyorda benim size tavsiyem madem daha ileri seviyeye geçmek istiyorsunuz maddi durumumda bir sıkıntım yok diyorsanız peptid. Kürünü tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weirdo

    Hangi ürünleri kullanmaktasınız, bende iştah açıcı olarak ghrp6 almak istiyorum, steroid sipariş sitesi diye bir siteden zphc pharma ghrp 6 alacağım tavsiye edermisiniz.

    Ghrp 6 yı peptid kürümde kullanmıştım ama onun yerine dinabol kullanmanızı tavsiye ederim iştah açıcı olarak daha etkili bir ilaçtır
  • ARKADAŞLAR VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMANIN YARALARI VE ZARARLARI NELER BİLENİNİZ VARSA CEVAP YAZABİLİR Mİ YADA KULLANMIŞ OLANAR...



  • zararları saymakla bilmez bilinçsiz kullanımda

    bi kaç tane yazayım

    KISIRLIK (VÜCUDUN TESTOSTERON DÜZEYİ SIFIRA İNER )

    KALP KRİZİ ( KALP BÜYÜMESİNE BAĞLI OLARAK )

    MEME KANSERİ (JİNEKOMASTİ)

    BÖBREK YETMEZLİĞİ

    KARACİĞER İPTAL..

    vs vs... saymakla bitmez

    yararı bi kaç ay egonu tavan yaptirir vücudun istediğin forma girer.sonra aynı hızla eski halnie dönebilme ihtimalin vardır..
  • PEKİ BİLİNÇLİ KULLANIRSAN BU YAN ETKİLER NE KADAR AZALIR?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.