Şimdi Ara

Lenovo'dan Intel CULV tabanlı yeni dizüstü bilgisayar; IdeaPad U350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Çin merkezli Lenovo yeni model duyurularına hız kesmeden devam ediyor. Nvidia'nın ION platformunu temel alan ilk netbook modelini tanıtarak dikkatleri üzerine çeken Lenovo, Intel tarafından AMD'nin Yukon platformuna rakip olarak geliştirilen ve netbook'lardan daha güçlü ancak standart dizüstü bilgisayarlardan daha hafif ve kompakt sistemlerin hazırlanabilmesi için geliştirilen CULV (consumer ultra-low voltage) platformunu temel alan yeni bir dizüstü bilgisayar hazırladı.


    Firmanın IdeaPad serisi dahilinde hazırladığı IdeaPad U350 isimli yeni mobil sistemi, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 13.3-inç LED Backlit LCD ekrana sahip. 4 hücreli pil kullandığı ayrıca opsiyonel olarak 8 hücreli pil ile de alınabileceği belirtilen IdeaPad U350'nin 1.6 Kg ağırlığında olduğu belirtiliyor. 1.4GHz Core 2 Solo SU3500, 1.3GHz Pentium SU2700 veya 1.2GHz Celeron 723 işlemcilerinden herhangi birisiyle konfigüre edilebileceği belirtilen dizüstü bilgisayar 8GB'a kadar bellek desteği sunuyor.


    Depolama için 500GB'a kadar sabit seçenekleriyle konfigüre edilebileceği belirtilen IdeaPad U350'nin grafik yükünü ise tercihe göre Intel'in DirectX 10 destekli GMA X4500 veya GMA X4500 HD çözümleri üstleniyor. 1.3MP kamera, WiFi ve Bluetooth gibi detaylarla donatılan dizüstü bilgisayara işletim sistemi olaraksa Windows Vista Home Basic/Home Premium eşlik ediyor. Lenovo tarafından Temmuz ayında satışa sunulması beklenen IdeaPad U350'nin fiyatı ise henüz açıklanmadı.








  • uygun bir takım elbiseyle baya bi güzel görüntü olur
  • Seçenek hadilindeki işlemciler Atom kadar yeteneksiz işlemciler bence. Ekran kartı da zaten kuzey köprüsünde... Sadece ofis yazılımları kullanacak olanlar için uygun diye düşünüyorum.
  • oyun oynanmaz bu laptopda. Monster gibi canavar bir laptop yok
  • su GMA larla Sims3 bile zor çalışıyo cinnet geçirr adama!
  • ince ve çok şık bir tasarıma sahip hoşuma gitti.
  • bana acer timeline ı hatırlattı
  • bencede çok şık biraz acele ettik mi acaba diye düşünüyorum biraz daha bekleyip daha şık bir pc alabilirdik
  • fiyatı 5000eyro dan aşağı olursa almam
  • Arkadaşlar U350 ile ilgili bir inceleme buldumhttp://www.teknodonanim.com/forum/lenovo-ibm-186/10015-lenovo-ideapad-u350-mukemmel-gelecek.html tavsiye ediyorum özellikler,resim ve yorumları incelemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner_1 -- 28 Aralık 2009; 12:05:56 >
  • SU serisi işlemciler yanlış bilimiyorsam 10 watt enerji tüketimine sahip.GMA X4500 HD ekran kartlarıda HD video , film oynatabilecek kapasitede.Yüksek kapasiteli batarya şık bir görüntü ve hafif bir notebook.

    Y550 modelleri dururken bu notebookla oyun oynamayı aklından geçiren arkadaşlar var sanırım yanlış anlamışlar , amaç hafif ve yetenekli bir ofis bilgisayarı üretmek.
  • Bence harika bir makine bu makinede office, internet ve bir çok anlamda kullabilirsiniz. Bunu belirim ayriyetten harddisk kilitleme avantajınızda var
    ve makinenin pili çok iyi bunuda söylim :D alanlara hayırlı olsnnnn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurkanE

    oyun oynanmaz bu laptopda. Monster gibi canavar bir laptop yok

    İyide kimse ''bu oyun bilgisayarıdır dememiş ki''Dikkatinizi çekerim,bu performans cihazı değil,bu cihaz,uzun pil süresi ve özellikleri itibariyle standart kullanıcı kitlesine hitap ediyor.
    tasarımı çok hoş olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.