trabzonsporun önümüzdeki sezon için transfer haberlerini bu konuda paylaşalım ve tartışalım. 09-10 sezonu şimdiden hepimize hayrılı olsun(tayyip tonlamasıyla).
Bizim Belçika liginde galiba bir futbolcumuz vardı. Bu senenin sonunda gelecekti. O da katkı yapar inşallah takıma bu sezon.
brüls orta saha oyuncusu. süratli her iki ayağını kullanan yetenekli bir oyuncu...bir de kaleci vardı... inşallah alanzinhoyu satmazlar. ama bence yattarayla ayrılık vakti artık geldi. zaten bu yıl şu veya bu sebeple kendisinden doğru dürüst faydalanamadık. songun yerine de biraz daha genç tecrübeli bir stoper alınabilir. isaac de bence gönderilmeli... slyvia, cale, brüls, colman, alanzinho, perisic, hutchinson, yabancı stoper (stepanov geri gelse)
Trabzon kimleri istiyor? Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avrupa'ya gidecekleri için mutlu olduğunu söylerken teknik direktör arayışlarına devam ettiklerini ve Şenol Güneş'in ay sonunda kulübü ile görüşeceğini ifade etti. 2 yabancı ile 2 yerli futbolcu alacaklarını belirten Şener, basında yer alan bazı isimleri doğruladı..
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezon başında belirlerdikleri Avrupa Kupası hedefini gerçekleştirdiklerini ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarının kendileri için çok daha iyi olacağını söyledi.
Şener, yaptığı açıklamada, matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının sürdüğünü ancak bunun gerçekleşmesinin zor olduğunu belirterek, ''Sezon başında söylediğimiz Avrupa Kupalarına katılma hedefimizi gerçekleştirdik. Ama Şampiyonlar Ligi'nde oynarsak kulüp için her açıdan iyi olacak'' dedi.
Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için sahalarında Fenerbahçe'yi yenip Sivasspor'un Galatasaray deplasmanında puan yitirmesini bekleyeceklerini ifade eden Şener, ''Galatasaray'ın da Avrupa Kupalarına katılabilmesi için bu maçı kazanması gerekiyor. Biz de Fenerbahçe'yi son hafta yenmek zorundayız. Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımızı yüksek görüyoruz'' diye konuştu.
-GÜNEŞ, AY SONUNDA BELLİ OLUYOR- Şener, Güney Kore'nin FC Seul takımını çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş'in, bordo-mavili takıma gelip gelmeme durumunun bu ay sonunda netleşeceğini söyledi.
Güneş'in de Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığını ifade eden Şener, ''Güneş'in Güney Kore takımıyla sözleşmesi sürüyor. Bu nedenle menajeri Adnan Demir, Güney Kore'de. Bu ay sonunda kulübüyle görüşmeler netleşecek. Ondan sonra da el sıkışmak istiyoruz'' dedi.
-4 OYUNCU TRANSFERİ- Şener, transferde 2 yabancı, 2 yerli oyuncu olmak üzere 4 oyuncuyu kadrolarına dahil etmek istediklerini belirtti.
Bu sezon Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen ön libero oyuncusu Kanadalı Atiba Hutchinso ile Fransa'nın Sochaux takımında oynayan 20 yaşındaki oyun kurucu Hırvat futbolcu Ivan Perisic'in transfer listesinde olduklarını doğrulayan Şener, bu oyunculardan en az birini kadrolarına dahil etmeyi planladıklarını kaydetti.
Şener, 2 yabancı, 2 yerli oyuncuyu kadrolarına katacaklarını dile getirerek, ''Bunları kamp öncesi gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni teknik heyet de belirlendikten sonra hızla transferi noktalayacağız'' diye konuştu.
Yattarayı yollamak HATA olur. Bu adam her atağımızın başlangıcını yapıyor oynadığı maçlarda.
Oynar ya bir yolunu bulup oynatırlar. Yazın halleder bu yönetim o işi diye düşünüyorum. Song ve Isaac gönderilir diye düşünüyorum ben. Bu yolla 2 kişilik kontenjan açılıyor. Faty'ide kiralarlar bir takıma 3 kişilik kontenjan. 2 yabancı alacağız diyor başkan 1'de Brüls geldi mi eder 3. Yattara'yı Türk yapabilirsek 1 tanede boş kontenjanımız kalıyor.
FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.
Senol günes symkowiaki transfer ettirmisti trabzonspora hatirladigim kadaruyla,degilmi?onun gibi bir bir transfer ve kuvvetli ortasaha oyuncusu lazim.Sol kanat lazim.Forvet lazim.Fatih tekke demeyin o bir daha kolay kolay gelmez(keske gelse diyecem ama olmaz). Brüls ortasaha ama ne kadar iyidir acaba?
şuan takımın başında belli bir td yok. gelecek senenin transferlerini yöneticiler kendi kafalarına göre yapıyorlar. belkide bu adı geçen oyuncuları istemeyecektir yeni gelecek td. ersun yanal sezona başladığı için takımı o kurmuş ve gayette başarılı olmuştuk. şu ana kadar takımı yöneticiler kuruyor.
şuan takımın başında belli bir td yok. gelecek senenin transferlerini yöneticiler kendi kafalarına göre yapıyorlar. belkide bu adı geçen oyuncuları istemeyecektir yeni gelecek td. ersun yanal sezona başladığı için takımı o kurmuş ve gayette başarılı olmuştuk. şu ana kadar takımı yöneticiler kuruyor.
Basarili olsaydik sampiyon olmustuk coktan,basarili degildi. Takimi yöneticiler degil özkan sümer ve A.suat özyazici kuruyor.Ahmet özen henüz caylak.
Kalbim çıkmaz sokaklara bölünmüş sanki.. Dört bir yanı SİYAHKIRMIZI Her köşede adın yazılı Çıkmıyor sevgin Bitmiyor aşkın..
@jaguar gibi düşünüyorum. Sağ bek, forvet, ve oyunu çift yönlü oynayabilen bir orta saha.
FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.
Yönetim Song'u yollayacak gibi duruyor. Acaba Song'u yollayıp ne yapacaklar? Giray-Egemen montesi mi? Yoksa yerli kaliteli bir stoper mi yaparlar siz ne düşünüyorsunuz?
Daha teknik direktör belli olmadan futbolcu göndermek veya almak cok yanlis olur.Song ikinci yari iyi degildi belki ama ilk yarida iyiydi.Tecrübeside var zaten.Yedekte olsa degerlendirmek lazim.
yattara bence gönderilmeyecek. öyle bir devleştiki bu adam kimsenin gücü yetmez onu yollamaya. kendi oyununu oynadığı sürece sorun yok.
üzerine alınma seni suçlamak için demiyorum ama sorun biraz da burada işte. bütün taraftarlarımız ne zaman aslolan bu klübe duyduğumuz karşılıksız sevginin hiçbir futbolcunun gidişi veya gelişiyle değişmeyeceğini anlayacak? yattara, şenol güneş, ali kemal, dobi hasan, fatih, şota, hami, tolunay, ünal, iskender, orhan gibi trabzonsporun değerlerinden biridir ama aslolan trabzonspordur. ona duyduğumuz karşılıksız aşktır. bence yattarayla yollar artık ayrılmalı. hele bu sene gibi oynayacaksa barışın göksunun önünü kesmesini istemem....
Bu sene çok beğendim Trabzonspor'u bir Galatasaray'lı olarak. Birkaç takviyeyle şampiyonluk uzak değil. Hatta doğru adımlar atılırsa Avrupa'da ses getireceğini düşünüyorum.
Akşama hamsi buğlama yapacağız ama onun konuyla bi alakası yok arkadaşlar yanlış anlamayın
Şenol Güneş müthiş bir isim ayrıca, umarım gelir.
Hiç merak etmeyin yattaraya 8 milyon veya üstü teklif gelirse hemen satılacaktır bence. Koskaca 1 senede güzel oynadığı 2..3 maç vardır.gol sayısı belli asist sayısı belli.Bu sene yattara kötüydü bunu kimse inkar edemez.
Tabiki yattara iyi bir futbolcu ama 8 milyon euroya yattaradan daha istikrarlı daha sorunsuz 2 futbolcu alınabilir. İyi bir fiyat karşılında ben satılmasından yanayım.
Trabzonspor, ilk transferini sezon başında alamadığı Zafer Yelen’i alarak gerçekleştirirken, gurbetçi oyuncunun bu akşam 19.15’te Trabzon’a geleceği belirtildi.
Bordo-Mavililer, serbest kalan oyuncu ile bugün görüşeceği, anlaşma sağlanan V.Manisa'nın genç solbeki Ferhat Öztorun'un da yarın sabah Trabzon'da olacağı ifade edildi. İki oyuncu ile bugün görüşecek olan yönetim, yarın iki Ümit Milli oyuncuya imza attıracak.
---------------------------------------------------------------------------- Geçen sene takımı arıza çıkardığı için zafer almanyaya geri dönmüştü.bu sene serbest aldığı için alınacak galiba. Bu transferler inşallah kadroyu zenginleştirmek için yapılan transferlerdir.
yattara bence gönderilmeyecek. öyle bir devleştiki bu adam kimsenin gücü yetmez onu yollamaya. kendi oyununu oynadığı sürece sorun yok.
üzerine alınma seni suçlamak için demiyorum ama sorun biraz da burada işte. bütün taraftarlarımız ne zaman aslolan bu klübe duyduğumuz karşılıksız sevginin hiçbir futbolcunun gidişi veya gelişiyle değişmeyeceğini anlayacak? yattara, şenol güneş, ali kemal, dobi hasan, fatih, şota, hami, tolunay, ünal, iskender, orhan gibi trabzonsporun değerlerinden biridir ama aslolan trabzonspordur. ona duyduğumuz karşılıksız aşktır. bence yattarayla yollar artık ayrılmalı. hele bu sene gibi oynayacaksa barışın göksunun önünü kesmesini istemem....
haklısın elbette. ama onunda 2000lerdeki sönük trabzonspora ışık tuttuğunu göz ardı edemeyiz. belkide bu kadar ön planda olmamızın tek sebebi. yoksa kayserispordan farkımız kalmayacaktı.
Bir Yattara ile farkımız kalıyorsa kalmasın daha iyi.Yanlış düşünüyorsun.. Ayrıca Yattara bize her zaman lazım.En kötü maçında bile bizim takımdan kimsenin yapamadığı ortaları yapıyor..
Zafer Yelen ve Ferhat çok iyi transferler.Bizimkiler ne zaman yapacaklar bu sene bu tarz transferleri bilmiyorum
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
Bir Yattara ile farkımız kalıyorsa kalmasın daha iyi.Yanlış düşünüyorsun.. Ayrıca Yattara bize her zaman lazım.En kötü maçında bile bizim takımdan kimsenin yapamadığı ortaları yapıyor..
yattarayı takımdan çıkar ve düşün. o olmasaydı herhangi bir anadolu takımından farkımız kalır mıydı? unutmayalım daha geçen sene ortasahada ayman defansta keçeli gibi adamlara bu takım futbol oynamaya çalışıyordu. öyle bir takımı bile farklı kılan yattaraydı.
Yattara'nın önünde bu sene Fatih Tekke olsaydı emin olun şu anda 10milyona bile satılmasına burun kıvırırdık. Adam maçta 5 tane %100lük orta açıyor 1ine vuruyor bizimkiler. Daha ne yapsın bu adam?
Benim hatırladığım kadarıyla 10 numara oyun kurucu mevkinde oynuyor.
2 sezon önce iyiydi ama geçen sezon biz trabzona getirip takımı arıza çıkarınca geri gitmişti bundan sonra dikiş tutturamadı takımda. Yabancı olsaydı transfere karşı çıkardım ama ümit vadeden zaten milli takımda oynayan bir futbolcu.ayrıca zafer de ferhat gibi beleşe geldi.
Yatara depol git lan bu takımdan. Bıktık artık derbilerin çoğunda sakatlanmaktan.t.d ün anternatif kadro oluşturmasından. bir sezonda 2..3 maçta adam gibi oynayan adamın yeri yok bu takımda.
Colman gitmeli mi! Colman takımdan gidecek EN SON adam şu anda.
Bizim yönetim 2.'sini yapıyor galiba. Ama bence t.direktörün alınacak futbolcuyu izlemesine pekte gerek yok şu aşamada. Zaten bu konuda çok tecrübeli isimler var takımda Özkan Sümer gibi. Zaten alınan futbolcularıda Ş.GÜneş'e soruyorlardır eğer o gelecekse.
Trabzonspor'un eski kaptanı Fatih Tekke, şartların oluşması durumunda Bordo- Mavili takımda seve seve oynayacağını söyledi.
Rusya'nın Zenit takımında üç yıldır futbol yaşantısını sürdüren Trabzonspor'un eski kaptanı Fatih Tekke, şartların oluşması durumunda Bordo- Mavili takımda seve seve oynayacağını söyledi.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Tekke, "Bonservisim 2 milyon euro. Elbette önceliğim her zaman Trabzon'dur. Futbol yaşantımı evimde bitirmek isterim" dedi.
KALKIPTA YOLLARA DÜŞMEM
Adının sürekli Trabzon ile anılmasının kendisini mutlu ettiğini belirten golcü oyuncu, "Bir futbolcu için en önemli şey sevilmektir" diye konuştu. Transferinin sadece kendisinin istemesiyle olmayacağını da söyleyen Fatih, "Kalkıp da beni alın diye yollara düşmem. Arz talep meselesi" dedi.
Trabzonspor taraftarlar n bir türlü unutamadığı Zenitli Fatih Tekke, "Transferde söz sahibi ben değil yönetimlerdir. Zaman herşeyi gösterecek" diye konuştu.
-------------------------------------
Hadi sadri başkan dinleme şu yönetimdeki muhalifleri de al şu fatih sultan tekkeyi.
Oyuncudan önce yeni hoca alınmasını bekliyorum.Hoca olmadan hangi sisteme göre oyuncu alınırki zaten.Ayrıca hüseyini sevmeyenler kına yakabilirler,hüseyin sözleşme imzalamıyor.Yurtdışında birkaç takımla görüşüyor.Yurtdışında mutlu olur inşallah kaptan.
İskoç teknik adam Souness'la anlaşamayan Bordo-mavililerin şimdiki hedefinde ise Eriksson var.
Birçok teknik adam alternatifi üzerinde duran Trabzonspor işi sıkı tutuyor. Kariyer sahibi bir teknik adamı takımın başına getirmek için uğraş veren Sadri Şener, yurt dışında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye ile Avrupa arasında mekik dokuyan Şener, ses getirecek bir ismi takımın başına getirmenin mücadelesini veriyor.
Klaus Toppmoller ile görüşen ancak bu teknik adamın süre istemesi vöe net bir cevap vermemesi üzerine zaman kaybetmek istemeyen Bordo-mavili yönetim gündeme 51 yaşındaki Eriksson'u aldı. Teknik adam konusunda tek yetkili olan Sadri Şener'in görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.
Bu arada, Trabzonspor'un İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson ilgilendiği İngiliz basınında da yer aldI.
Teknik Direktör arayışlarını 4 koldan sürdüren Trabzonspor'un gündemindeki yeni ismin İsveçli teknik direktör Sven-Goran Eriksson olduğu iddia edildi..
Trabzonspor son olarak Meksika Milli Takımını çalıştıran Sven Goran Eriksson'u gündemine aldı.
İskoç teknik adam Souness'la anlaşamayan Bordo-mavililerin şimdiki hedefinde ise Eriksson var.
Birçok teknik adam alternatifi üzerinde duran Trabzonspor işi sıkı tutuyor. Kariyer sahibi bir teknik adamı takımın başına getirmek için uğraş veren Sadri Şener, yurt dışında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye ile Avrupa arasında mekik dokuyan Şener, ses getirecek bir ismi takımın başına getirmenin mücadelesini veriyor.
Klaus Toppmoller ile görüşen ancak bu teknik adamın süre istemesi vöe net bir cevap vermemesi üzerine zaman kaybetmek istemeyen Bordo-mavili yönetim gündeme 51 yaşındaki Eriksson'u aldı. Teknik adam konusunda tek yetkili olan Sadri Şener'in görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.
Bu arada, Trabzonspor'un İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson ilgilendiği İngiliz basınında da yer aldI.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Toppmöller'in gündemlerinde olmadığını belirterek, yeni teknik direktörü 5-10 gün içinde belirleyeceklerini söyledi.
Hacısalihoğlu, listelerinde yer alan İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson ile görüştüklerini, ancak hiçbir teknik direktörle anlaşmaya varmadıklarını belirtti.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, basın mensuplarının gündeme yönelik sorduğu soruları cevapladı.
Teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasıyla başlayan süreci değerlendiren Hacısalihoğlu, "Ersun Yanal hocamızın görevden ayrılmasının ardından lig devam ettiği için sezon sonuna kadar hoca arayışı içerisinde olmadık. Sezonun bitmesiyle ihtimal dahilindeki hocalarımızla ön görüşmeler yaptık. Önceliğimiz olan Şenol Güneş hocamızla da görüştük. Ancak kulübünün ısrarlı tavrı bu isteğimizin gerçekleşmemesine neden oldu. Daha sonra kariyerli yabancı hoca ile anlaşma anlamında karar aldık. Başkanımız birçok isimle görüşüyor. Öncelikle bizim taleplerimizi ardından karşı tarafların isteklerini değerlendiriyoruz. Trabzonspor'a katkı sağlayacak, hizmet edecek ve şartları kulübümüze uyacak bir isimle anlaşmak istiyoruz" dedi.
"TOPPMÖLLER GÜNDEMİMİZDE YOK" Tüm kulüplerde oyuncu transferleri ve teknik direktör belirlemelerinin kombine satışlarını tetiklediğine dikkat çeken Hacısalihoğlu, "Yaşanan bu gelişmeler maalesef kombine satışlarını yavaşlattı. Sezona iki ay gibi bir süre var. Bu süreyi kullanmadan 5-10 gün içerisinde teknik heyetimizi belirlemek, yeni bir heyecanla hazırlıklarımıza başlamayı arzu ediyoruz. Adı basında yazılan Toppmöller gündemimizde olmadı. Becerikli bir menajeri var ve bu sayede sürekli gündeme getiriliyor. Bizimle bir ilgisi yok. Souness, Zaccheroni, Eriksson ve diğer hocalarla görüşüldü. Ancak hiçbir hocayla anlaşma şu an için sonuçlanmamıştır. Bu isimlerin gizli tutulması mümkün olmuyor. Daha önce de birkaç isim gündeme geldi, ancak bunların anlaşılmış gibi lanse edilmesi yanlış. Ortaya çıkan şartlar konusunda bir değerlendirme yapacağız. Sonucunda kulübümüze en uygun hoca ile sözleşme yapacağız" diye konuştu.
Görüşülen isimler arasında Trabzonspor'a sıcak bakan isimlerin olduğunu belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Görüştüğümüz isimlerin bir çoğu Trabzonspor'u tanıyor. Kadromuzun bu yılki performansından da haberleri var. Trabzonspor'a uygun bir hoca arıyoruz. Ancak bugün itibariyle bakıldığında yerli bir antrenörle çalışmayacağız gibi görünüyor. Türkiye'de yeterli antrenörlerimiz var, ancak bunlar ya görevde ya milli takımlarda ya da yurt dışında görev yapıyorlar" dedi.
"Niçin daha önce görev alan hocalara öncelik verilmiyor" sorusuna Hacısalihoğlu, "Trabzon'da şöyle bir sıkıntı yaşanıyor. Görevde olan hoca ve futbolcularla ilgili çok tenkitler oluyor. Yeni teknik direktörün geçmişte yaşananlarla ilgili yıpratılmamış olması tercih nedenimiz olacaktır. Ancak bunların Türk futbolunu, Trabzonspor'u tanıması ve beklentileri bilmesi de avantaj tabi. Halilhodziç de görüştüğümüz hocaların arasında" şeklinde cevap verdi.
"SADRİ ŞENER'İN GÖREVİNE DEVAM ETMESİNİ ARZU EDİYORUZ" Yaklaşan olağanüstü genel kurula yönelik sorulara da cevap veren Hacısalihoğlu, "Göreve devam edip etmeme konusunda başkan karar verecek. Yapılan ve devam eden birçok proje var. Bir üye olarak başkanın devam etmesini arzu ediyorum. Başkan ağırlıklı bir yönetim modelini benimsemiş bir kulübüz. Kendisi kararını henüz açıklamadı, ancak devam etmesi yönünde bahsi var. Karar verdikten sonra başkanımız yönetimini tespit edecektir" dedi. Sözleşmesi biten oyuncularla ilgili kararı yeni teknik direktörün vereceğini belirten Hacısalihoğlu, "Hüseyin ve Serkan burada bir çok eleştiri almasına rağmen olgun davranmış, şahsen benim de sevdiğim oyunculardır. Sözleşmeleri bitti. Hem kulübün hem de kendi menfaatleri doğrultusunda hareket edecektir. Yapılacak transferler, yeni teknik heyet, stadın üzerinin kapanması ve tesisteki tadilatlar gibi konularda aksaklık yaşanmaz. Aynı hızda devam edecektir. Kongre kararı alınmamış gibi program çerçevesinde çalışılıyor. Daha önce planlanan işler hızla devam ediyor. Tesislerimizde tedavi merkezi, sporcularımızın boş zamanlarında hoş vakit geçirecekleri mekan ve teknik heyetimizin odasının restore edilmesi gibi çalışmalar yapılıyor" ifadelerini kullandı. Hacısalihoğlu, transferler konusunda 6 aydır izlemelerin yapıldığını, özellikle son aşamaya gelmiş yabancı oyuncular konusunda yeni teknik heyetin fikrinin önemli olacağını sözlerine ekledi.
Cidden başkan haklı, kim gelsin istiyorsunuzki başka? İsim istiyorsunuz enerjisi tükenmiş, başkası geliyor 2. sınıf. 10 milyon verip guardiolayı mı getirsin?