Şimdi Ara

Japonya'da bir üniversite tüm öğrencilerine bedava iPhone dağıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Japonya'da bir üniversite tüm öğrencilerine bedava iPhone dağıtıyor

Japonya'da Aoyama Gakuin Üniversitesinde okuyorsanız çok şanslısınız. Çünkü çok yakında bedava bir iPhone sahibi olacaksınız! Okul yönetimi aldığı kararla, önümüzdeki son baharda okulun 550 öğrenci ve öğretim görevlisine bedava iPhone dağıtıyor.

Ama hemen sevinmeyin. Okul yönetiminin aldığı bu karar, öğrencilerin okula gelip gelmediğini kontrol etmek için klasik yoklama yerine getirilen bir sistem. iPhone'un GPS özelliği sayesinde öğrencinin ders saatlerinde nerede olduğu adım adım takip edilecek. Aslında telefonun amacı bununla sınırlı değil. Asıl hedeflenen yeni bir eğitim anlayışı. Yani iPhone yoklama dışında ev ödevlerinin dağıtımı, ders videolarının izlenmesi ve ders materyallerine ulaşılması gibi birçok işe de yarayacak. Üniversite yönetimi, öğrencilere ek yük gelmemesi için bir GSM operatörü ile anlaşma yapıp gerekli miktarı okul olarak ödemeyi kabul etmiş bile.

Zaman değişiyor. Demek ki artık arkadaşınızdan yerinize imza atmasını istemek yerine ona telefonunuzu vermeniz gerekecek!

• Reklam kokuyor
  • Süper bir sistem bence Japonlar yapıyo abi
  • bundan önce de amerikan ordusu için özel iphone üretilecek haberi vardı heryere girdi bi bizim eve gelemedi şu iphone 3g
  • Nokia falan olsa şaşardım zaten, herkes biliyor japonlar zeki adamlar...
  • vay be.orda okumak varmış
  • Yok artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırakırım iphone'u okula çıkar gezerim vallaha beni bağlamaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyango1111 -- 27 Mayıs 2009; 18:19:40 >
  • Hiç şaşırmadım bir-iki yerde de derslerde defter yerine laptop ile yazıyorlar diye duymuştum...
  • hadi japonyaya gidelim
  • Çinde bile ilk okula giden çocukların sıralarında herkesin önünde bir laptop var. Buna şaşmamak lazım.

Bizde de aynısını uygulasalar millet dersteyken ya Wirelessdan Counter oynar ya da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Çinde bile ilk okula giden çocukların sıralarında herkesin önünde bir laptop var. Buna şaşmamak lazım.

Bizde de aynısını uygulasalar millet dersteyken ya Wirelessdan Counter oynar ya da

• iide türkiyede bile bazı üniversiterlerde notebook dağıtıyorlar.okadarda şaşırılcak bişey degil .
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: alleniverson#3

iide türkiyede bile bazı üniversiterlerde notebook dağıtıyorlar.okadarda şaşırılcak bişey degil .
    quote:

o üniversitelerde okuyanların zaten laptop alacak her türlü durumu var, dağıtmalarına gerek kalmıyor hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: ****.

quote:

Orjinalden alıntı: alleniverson#3

iide türkiyede bile bazı üniversiterlerde notebook dağıtıyorlar.okadarda şaşırılcak bişey degil .
    quote:

o üniversitelerde okuyanların zaten laptop alacak her türlü durumu var, dağıtmalarına gerek kalmıyor hocam.

• haber de yanlislik var,japonyada gsm sistemi yok docomto sebekesi var apple onlar icin farkli bir iphone uretecek
  • ora japonya hersey cok degisik orada......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 3 Haziran 2009; 13:49:56 >
  • durun hemen ben uçak biletlerini alayım...

ayrıca en son fotoda aşağıda 2 tane kız var:S
  • hahahhahah bende nezaman yorum yapacaklar diyordum walla bu resmi gorunce soke oldum bide ogretmenlerinin yaninda.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 4 Haziran 2009; 12:39:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.