- x
Günde en az 3 kere büyük abdest için tuvalate gitmek ?
26 Cevap14948 Görüntüleme
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj


570 Mesaj
25 Mayıs 2009; 21:01:06 



Günde en az 3 kere büyük abdest için tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Çoğunluklada ishal şeklinde oluyor bu olay. Günde 3 kere tuvalate gitmek hastalık sebebi midir ? Doktara gittim , tahlil falan yaptırdım fakat bir sonuca varılamadı.

Bilgisi , düşüncesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. : /



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lu£ -- 5 Ekim 2009; 11:57:05 >


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





768 Mesaj
25 Mayıs 2009; 21:24:30 

Ne kadar zamandır ishalsiniz?


_____________________________



570 Mesaj
25 Mayıs 2009; 21:37:23 

Sürekli olan birşey değil.İki günde bir oluyor genelde.Bu olaysa 1.5-2 yıldan beri sürmekte.


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





768 Mesaj
25 Mayıs 2009; 21:40:44 

Yediğiniz birşeye karşı allerji olma olasılığı çok yüksek. Test yapıldığına göre aklıma sadece bu geliyor. Yapılan testleri ve sonuçlarınıda yazabilir misiniz?


_____________________________



570 Mesaj
25 Mayıs 2009; 21:50:51 

TEST SONUÇ ARALIK
WBC---- 6.5 ---- 4.60-10.2
RBC ---- 5.82 ---- 4.04-6.13
HCT---- 48.2 ---- 37.7-53.7
HGB---- 16.6 ---- 12.2-18.1
PLT ---- 281 ---- 142-424
MCV---- 82.8 ---- 80-97

İdrar testi
DANSİTE---- 1026
PROTEİN ---- 6
ERİTROSİT---- +
GLUKOZ---- NEGATİF
KETON---- NEGATİF
ÜROBİLİNOJEN---- NORMAL (BİRİM) U
BİLİRUBİN ---- NEGATİF
NİTRİT ---- NEGATİF
LÖKOSİT ---- NEGATİF
İdrar MİKROSKOBİSİ
LÖKOSİT(MİKROSKOPİ)---- 1 hücre
EPİTEL HÜCRESİ ---- 2 hücre
SİLENDİR ---- NEGATİF hyalin
ANORMAL KRİSTALLER ---- N
ERİTROSİT---- 2 hücre

Telefonla çekmeyi denedim , fakat görüntü çok kötüydü. Teker teker yazmak zorunda kaldım. Umarım olmuştur.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lu£ -- 25 Mayıs 2009; 22:04:07 >


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





768 Mesaj
25 Mayıs 2009; 22:15:27 

SGOT, SGPT, GGT (karaciğer) testlerinide yapsalarmış kan almışken keşke Ama burdaki değerler normal görünüyor. Dediğim gibi çok büyük ihtimal allerji. İshalle birlikte başka sorunlarda ortaya çıkıyor mu?


_____________________________



570 Mesaj
25 Mayıs 2009; 22:25:26 

Alerji olduğunu sanmıyorum 1-5-2 senedir var bu olay. : / Sürekli ishal olmuyorum , ishalle birlikte başka sorunların olup olmamasıyla dışkının kanlı olup olmadığını kastettiniz sanırım. Dışkı kanlı olmuyor. Ne lanet bişey ya , iyice moralim bozuldu. :(

Yarın mideme bakılması için ulturason a gideceğim , bu işlem tam olarak nasıl oluyor ?


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





 
491 Mesaj
26 Mayıs 2009; 12:13:06 

Bağırsak kurdu şüphesi üzerinde durdunuz mu hiç?

Kilo durumun nasıl?


_____________________________

Alone at night I feel so strange,
I need to find All the answers to my dreams..


570 Mesaj
26 Mayıs 2009; 12:39:03 

Şu iki yıl içersinde çok kilo verdim aslında , boy atmasıda var tabiki , 1.80 boyum 74-75 kilo falanım.


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





463 Mesaj
26 Mayıs 2009; 16:31:35 

bazen çok ağrılı bir şekilde oluyormu (soguk soguk terletecek kadar ?)


_____________________________



768 Mesaj
26 Mayıs 2009; 17:55:36 


quote:

Orjinalden alıntı: Lu£

Alerji olduğunu sanmıyorum 1-5-2 senedir var bu olay. : / Sürekli ishal olmuyorum , ishalle birlikte başka sorunların olup olmamasıyla dışkının kanlı olup olmadığını kastettiniz sanırım. Dışkı kanlı olmuyor. Ne lanet bişey ya , iyice moralim bozuldu. :(

Yarın mideme bakılması için ulturason a gideceğim , bu işlem tam olarak nasıl oluyor ?

Hayır hayır dışkıda değil vücudun alakasız bir yerinde beliren ürtiker gibi şeyler veya ishalle birlikte göz kaşınması hapşırık öksürük özellikle deride kabarma besin allerjisinin işaretidir.


_____________________________



570 Mesaj
26 Mayıs 2009; 20:11:16 


quote:

Orjinalden alıntı: -TRioN-

bazen çok ağrılı bir şekilde oluyormu (soguk soguk terletecek kadar ?)

Evet bazen , işimi tam görememiş gibi hissediyorum.

@Kardelen G. ;
Hayır onlar olmuyor.


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





1217 Mesaj
27 Mayıs 2009; 12:23:05 

tahliller vb temiz çıktıysa farklı bir açıdan yaklaşayım olaya. Günlük süt ve süt ürünleri tüketimi ne miktarda ?


_____________________________



570 Mesaj
27 Mayıs 2009; 12:54:04 


quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

tahliller vb temiz çıktıysa farklı bir açıdan yaklaşayım olaya. Günlük süt ve süt ürünleri tüketimi ne miktarda ?

Süt içmiyorum uzun zamandır , ama peynir ve sütlü tatlıları çok fazla tüketirim.(tabi olursa) süreklide tüketmiyorum yani:S


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





1217 Mesaj
27 Mayıs 2009; 13:34:39 


quote:

Orjinalden alıntı: Lu£



Süt içmiyorum uzun zamandır , ama peynir ve sütlü tatlıları çok fazla tüketirim.(tabi olursa) süreklide tüketmiyorum yani:S


çok fazla dediğin için söylüyorum , süt`e karşı hassasiyet olabilir öyleki genetiktir bu durum mesela asyalılar ve afrikalılar sütü müsil niyetine içerler. benzer durum bende de var 1 bardak süt 15 dk sonra gaz yapmaya başlarken biraz daha arttırsam ishal oluyorum , aynı durum sütlü tatlılar içinde geçerli mesela sınırım 2 kase dir ucunu kaçırırsam sıkıştırır buna bir dikkat et. halsizlik yada kilo kaybı şeylere neden olmaz sende de benzer şeyler olduğundan sordum.


_____________________________



570 Mesaj
28 Mayıs 2009; 8:13:21 

Yazını dikkate alacağım.


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





570 Mesaj
29 Mayıs 2009; 7:25:34 

Başka düşüncesi olan ?


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei




Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
29 Mayıs 2009; 13:27:43 

anal fissür yada hemorid olma yolunda hızla ilerliyosun hayırlı olsun


570 Mesaj
29 Mayıs 2009; 15:27:54 


quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

anal fissür yada hemorid olma yolunda hızla ilerliyosun hayırlı olsun

Bunu yazacağına anal fissür veya hemoraid olmaman için yapmam gerekeni söylesen daha bir makbule geçerdi.


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei




Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
29 Mayıs 2009; 15:58:55 


quote:

Orjinalden alıntı: Lu£



Bunu yazacağına anal fissür veya hemoraid olmaman için yapmam gerekeni söylesen daha bir makbule geçerdi.


bende aynı olaydan ötürü bugun doktora gittim benimki biraz daha ilermiş boyutu.
eger önem almazsam hemoroid e kadar gidebilirmiş..


şimdi 1 hap bi de tüp jel verdi makattan uygulamak şartıyla..

bakalım baharatlı falan yemek yememem lazım tursu acı cilege elveda

biraz bogazımı sıkıcam bakalım bol bol su kuru gıda yok

ben bunları uygulayacagım bakalım


2574 Mesaj
29 Mayıs 2009; 16:21:38 

arkadaşlar bendede aynı sorun var ama ben daha fazla gidiyorum özellikle sabahları ve gün içerisinde de yediğim şey anında dokunuyor hemen tuvalete atıyorum kendimi doktorada gittim bütün tahlil sonuçları normal çıktı büyük idrar tahlili kan tahlili çölyak testi sonra doktor endoskopi ve koloskopi yapıcaz dedi bende korkudan yaptırmadım şimdi başka doktora gitsem oda endoskopi ister diye gitmiyorum hiçbirşekidle yanma kanama felan yok sadece çok tuvalete gidiyorum varmıdır bilgisi olan yoksa yine doktoramı gideyim...


_____________________________

Xbox 360 Elite (gt:onuranik52)
Digitürk Plus+
D-Smart HD
Samsung Galaxy S III



768 Mesaj
29 Mayıs 2009; 17:45:36 

Nasıl yani? ishalle hemoroidin ne ilgisi var? ben kabız olup tuvalette çok oturmayla okur diye biliyordum


_____________________________



570 Mesaj
29 Mayıs 2009; 20:25:01 


quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

arkadaşlar bendede aynı sorun var ama ben daha fazla gidiyorum özellikle sabahları ve gün içerisinde de yediğim şey anında dokunuyor hemen tuvalete atıyorum kendimi doktorada gittim bütün tahlil sonuçları normal çıktı büyük idrar tahlili kan tahlili çölyak testi sonra doktor endoskopi ve koloskopi yapıcaz dedi bende korkudan yaptırmadım şimdi başka doktora gitsem oda endoskopi ister diye gitmiyorum hiçbirşekidle yanma kanama felan yok sadece çok tuvalete gidiyorum varmıdır bilgisi olan yoksa yine doktoramı gideyim...

Aynen yediğim dokunuyor ya. Benimde tahliller temiz çıkmıştı...Napıcam bilmiyorum.



_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





2574 Mesaj
29 Mayıs 2009; 22:07:57 


quote:

Orjinalden alıntı: Lu£



Aynen yediğim dokunuyor ya. Benimde tahliller temiz çıkmıştı...Napıcam bilmiyorum.




valla hocam pazartesi doktora bi daha gitcem gittigim doktora pek güvenemedim hemen endoskopi dedi bakalım pazartesi günkü doktor ne dicek burdan sonucu bildiririm artık


_____________________________

Xbox 360 Elite (gt:onuranik52)
Digitürk Plus+
D-Smart HD
Samsung Galaxy S III



570 Mesaj
29 Mayıs 2009; 23:24:39 

Bildirirsen sevinirim valla , benimde bir gözükmem lazım.


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei





2165 Mesaj
30 Mayıs 2009; 1:39:03 

Tahlil sonuçları enfeskiyon ,mikrop vs açısından temiz duruyor.Yalnız günde 3 kere ishal şeklinde dışkılama anormal ,bana kalırsa çok sık yediğin içtiğin bir gıdaya karşı emilim sindirim sorunu var ya da barsak sendromu tipinde bir olay.Doktor ne dedi bu arada tahlil sonuçları normal olduğu için endoskopi yapmak geleceğiniz açısından faydalı olabilir


_____________________________



570 Mesaj
5 Ekim 2009; 12:06:04 

Konuyu yeniden yukarıya taşıma ihtiyacı duyuyorum.



1 haftadır ne yersem anında tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. İshal şeklinde oluyor sürekli. :S


_____________________________

Death Note ● Bleach ●Code Geass ● Naruto ● Fullmetal Alchemist ● Soul Eater ● Fairy Tail ● Ao no Exorcist ● Hellsing ● Dragon Ball ● Claymore ● Devil May Cry ● Beelzebub ● Sekirei



Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Konu Dışı / Off Topic] » Sağlıklı Yaşam » Günde en az 3 kere büyük abdest için tuvalate gitmek ?
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön


 
Reklamlar


DH VİDEO

 



Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü / mini sürümü.



0.527