'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 31388 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Hala oynuyoruz evet. Bıkmadık :) Ama artık PRTR fesholunduğundan biz kendi klanımızla oyunuyoruz. Şu sıralar TAR Turnuvası başlayacak. Askerler kaydoldu. 128 kişilik haritalarda, emir komuta zincirine bağlı olarak koordineli bir turnuva yapılacak. İlgilenen ve yeterli düzeyde İngilizceye sahip arkadaşlar varsa, CORD takımında hala yer var sanırım, turnuva kayıtları kapanmadan kaydolabilirsiniz.
http://www.realitymod.com/ ... PR:battlefield 2 için şimdide vietnam versiyonuda çıkıcakmış 6 nisanda :D ... ben bu mod u yeni farkettim :S battlefield play4free oynuyordum ... ..bi kaç sorum var ....
orjinal battlefield 2 nerden en ucuza alabilirim cd dvd si falanla birlikte (aral ın sitesinde 20 tl)
oyunda illa birilerini tanımak gerekiyor mu? sonuçta bu oyunu oynayan bi tanıdığım yok :S
tek kişilik yine botlarla oyun oynarken değişen bişi var mı bu mod haalaa geçerli mi ?
bide samsun dan bf play4free oynuyorum ve ping değerleri 100 ms falan ve çok fazla lag oluyor :S bu büyük bi sorun olur dimi? (lag lı olucaksa oyun niye orjinal alayım oynamıycaksam diye düşünüyorum)
teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 3 Nisan 2012; 14:26:26 >
http://www.realitymod.com/ ... PR:battlefield 2 için şimdide vietnam versiyonuda çıkıcakmış 6 nisanda :D ... ben bu mod u yeni farkettim :S battlefield play4free oynuyordum ... ..bi kaç sorum var ....
orjinal battlefield 2 nerden en ucuza alabilirim cd dvd si falanla birlikte (aral ın sitesinde 20 tl)
oyunda illa birilerini tanımak gerekiyor mu? sonuçta bu oyunu oynayan bi tanıdığım yok :S
tek kişilik yine botlarla oyun oynarken değişen bişi var mı bu mod haalaa geçerli mi ?
bide samsun dan bf play4free oynuyorum ve ping değerleri 100 ms falan ve çok fazla lag oluyor :S bu büyük bi sorun olur dimi? (lag lı olucaksa oyun niye orjinal alayım oynamıycaksam diye düşünüyorum)
teşekkürler :)
D&R'larda vardı bi ara 20 liraya.
İlla birilerini tanıman gerekmiyor ama bir mikrofonun olması kesinlikle şart. Timlere girmeden, konuşmadan hiç bir şey yapamıyorsun. Tabi orta düzeyde İngilizce bilmen gerektiğini de belirteyim.
Tek kişilik botlarla hiç uğraşma hiç bir halta benzemiyor.
Pingler bizim de 80-160 arası gidip geliyor ama çok fazla lag yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 7 Nisan 2012; 17:38:20 >
Iron Maiden | Arctic Monkeys | Kasabian | Scorpions | The Beatles Pixies | The Rolling Stones | Chuck Berry | Dio | Coldplay | Interpol | Rainbow | God Is an Astronaut Led Zeppelin | Gun's N Roses | Muddy Waters | The Doors | Ramones | Def Leppard | Nirvana | Audioslave
Bu PRnin arma versiyonu nasıl? Güzelse ve oynayan varsa OA alıp kurmayı düşünüyorum PRı
Henüz çok yeni. Beta versiyonu yani. BF2:PR gibi oturmuş değil. Baya eksiği var. Onun yerine United Operations oynayabilirsin ARMA 2:OA alıp. O çok sağlamdır. Bir videomu atayım hatta 2 ay önce oynadığımız bir elde çekmiştim. Bir fikir verir en azından.
Bende şuanda Arma 2 var, oynuyorum arada. Lag ve kasma sorunundan çok çekiyorum. Bu, Armadan çok daha optimize gözüküyor.. Bilgisayarın mı çok iyi yoksa low'da mı oynadın? Birde telsiz sesleri çok hoşuma gitti. Gerçekçi hava katmış. Youtube'dan izlediğim UO videolarının bazılarında bu şekil telsiz sesi var bazılarında yok. Farklı bi mod/program falan mı kullandın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonbelal -- 15 Nisan 2012; 22:07:04 >
Bende şuanda Arma 2 var, oynuyorum arada. Lag ve kasma sorunundan çok çekiyorum. Bu, Armadan çok daha optimize gözüküyor.. Bilgisayarın mı çok iyi yoksa low'da mı oynadın? Birde telsiz sesleri çok hoşuma gitti. Gerçekçi hava katmış. Youtube'dan izlediğim UO videolarının bazılarında bu şekil telsiz sesi var bazılarında yok. Farklı bi mod/program falan mı kullandın?
Bu son gelen patch ile baya düzedi lag sorunları. Bilgisayar fena değil ya. AA ve Motion Blur'u kıstım biraz diğerleri full ayarda. Telsiz sesleri de Teamspeak içinde geliştirilen ACRE modu. Böyle gerçekçi bir hava katıyor. UO oynayan epey kişide var, hatta artık olmazsa UO serverlarına giremiyorsun diye biliyorum.
Mert nasıl güzel mi yeni mod, olmazsa akşama indireyim oynayalım
Fena değil ama sadece Officer'larda dürbün olduğu için kim düşman, kim dost anlamak çok zor. İlk çıktığında ilgi çok fazlaydı ama şimdi çoğu kişi normal moda geri döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 19 Nisan 2012; 12:55:45 >
Iron Maiden | Arctic Monkeys | Kasabian | Scorpions | The Beatles Pixies | The Rolling Stones | Chuck Berry | Dio | Coldplay | Interpol | Rainbow | God Is an Astronaut Led Zeppelin | Gun's N Roses | Muddy Waters | The Doors | Ramones | Def Leppard | Nirvana | Audioslave
Merhaba arkadaşlar ben de Project Reality oynayanlardanım. Geçen sene arkadaşın tavsiyesi ile başladık ve keyifli anlarımız oldu. Eğer hala toplanıp oynanma oluyorsa seve seve aranıza katılmak isterim.
youtube'dan takım oyunu videolarını izleyince aradığım oyun bu dedim. Sırf bu mod için orjinal oyun aldım. En yakın zamanda Mumble ile operasyonlara katılmak istiyorum.
1.)Clan Kuruluş Günü:26 Ocak 2011. 2.)Project Realty'de Aktifiz. 3.)Herhangi bir turnuva olmuyor ama başarılarımız çoğu oyunda 1. sq seçilmemiz.(Resimler XF sitesinde var.) 4.)Üye Sayımız 15 gitgide artmaktadır.Yaş aralığı 16-28Herkes Türk. 5.)http://www.xfire.com/communities/maktr/ 6.)Üye alımına açığız. 7.)İletişim xfire: "karaduman95" 8.)Project Realty için üye alımı yapıyoruz. 9.)Milliyet farketmez.Yaş +16.Üye başvurusu için http://www.xfire.com/communities/maktr/ join demeleri yeterli. 10.)Beklenen özellik:Disiplin ve Takımçalışması özelliği.Burdaki kurallara uymaları: http://www.xfire.com...1/#post10939054
=MaK= Klanı, PRTR'nin dağılma sürecindeyken kurulmuş ilk Türk Project Reality klanlarından biridir. Büyük amaçlarla yola çıkılmış fakat bölünmeler yaşanmış, üniversite veya sene sonu sınavlarından dolayı online olamama gibi durumlar olmuştur. Fakat şu anda klan en aktif dönemini yaşamakta ve büyümektedir. Her konuda fedakarlık gösteren klanımız daima arkadaşlığa önem vermiştir, oyundan daha öncelikli tutmuştur.
Maddi açıdan iyi bir klan olduğumuz söylenemez, çoğumuz öğrenciyiz. Yaş sınırımız var diyemeyiz, *her yaşa tölerans gösteriyoruz(*lise civarı ve sonrası).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaduman96 -- 13 Ağustos 2012; 19:29:02 >
1.)Clan Kuruluş Günü:26 Ocak 2011. 2.)Project Realty'de Aktifiz. 3.)Herhangi bir turnuva olmuyor ama başarılarımız çoğu oyunda 1. sq seçilmemiz.(Resimler XF sitesinde var.) 4.)Üye Sayımız 15 gitgide artmaktadır.Yaş aralığı 16-28Herkes Türk. 5.)http://www.xfire.com/communities/maktr/ 6.)Üye alımına açığız. 7.)İletişim xfire: "karaduman95" 8.)Project Realty için üye alımı yapıyoruz. 9.)Milliyet farketmez.Yaş +16.Üye başvurusu için http://www.xfire.com/communities/maktr/ join demeleri yeterli. 10.)Beklenen özellik:Disiplin ve Takımçalışması özelliği.Burdaki kurallara uymaları: http://www.xfire.com...1/#post10939054
=MaK= Klanı, PRTR'nin dağılma sürecindeyken kurulmuş ilk Türk Project Reality klanlarından biridir. Büyük amaçlarla yola çıkılmış fakat bölünmeler yaşanmış, üniversite veya sene sonu sınavlarından dolayı online olamama gibi durumlar olmuştur. Fakat şu anda klan en aktif dönemini yaşamakta ve büyümektedir. Her konuda fedakarlık gösteren klanımız daima arkadaşlığa önem vermiştir, oyundan daha öncelikli tutmuştur.
Maddi açıdan iyi bir klan olduğumuz söylenemez, çoğumuz öğrenciyiz. Yaş sınırımız var diyemeyiz, *her yaşa tölerans gösteriyoruz(*lise civarı ve sonrası).
Xfire'ı yüklemek istemiyorum. Başka bir şekilde iletişim haline geçmemiz mümkünmü? Veya sizinle oynamanın başka bir yolu yokmu
izmirzikoo xf den eklersen birlikte oynayabiliriz. Takım olarak uzun süredir birlikteyiz ve keyifli oyunlar çıkartmaktayız. Çoğunlukla 1. mangayız ve direnişçilerle 10 bin puan üstüne çıkma başarısı gösteren ender takımlardanız.
Klanımızın adı PARS (Eski TRB aynı üyeler).
İletişimi skype ve mumble üzerinden sağlamaktayız.
hg1dgp71pmU buda başka video daha fazla var..hepside bomba..
Bu nasıl? Taliban mağaraların içinde parti veriyor Keşke oyun içinde bende böyle şeylere denk gelsem ama olmuyor. Milyonda bir oluyor sanırım bu tür olaylar Biz hep çatışma, koşma içerisindeyiz. Eğlenceli birşey yaptığımız hiç olmuyor.
bu oyunu oyunu oynayınca dağlarda operasyon yapan asklererin halini birazda olsa kestirebiliyorum,abi dağlık alanda düşman 3 metre felan önümde göremiyorum,tepeden tam iniyorum dibimde,pat tarıyor herif,tabi diğer timdekiler düşmanı öldürüp beni iyileştiriyor ama gerçekte böyle değil işte...
Birde oyunda en zorlu haritalar,hem dağlık hemde ağaçların sık olduğu haritalar,düşman nerdeyse çok zor seçiliyor,fools road haritasında ingiliz tarafındayım bilirsiniz hariya,ana doğuş noktsında köprü var tam geçince sağ taraf tepelik ve orman,düşmanlar ordan gelip araçlara pusu atıyorlar,bizde timle gittik tepeye yattık düşmanın gelmesini bekliyoruz,adamlar dibimize kadar gelmişler bize sıktıklarında farkettik geldiklerini,timin yarısı mefta oldu.. Misal oyunda silahlarda da termal dürbün olsa,medic,sniper veya makinalı gibi timde tek bir kişi alabilse çok daha güzel olabilir...Örneğin tim liderinin silahı olsa bu çok iyi olurdu...
Termal dürbünü diyorum şöyle bir tarz yani:
Bende termal dürbün dışındakiler var diyorum zaten Bilerek termal dürbün olan kısmı almadım. Bu saydığın medic sniper makinalı tüfek ve lidere has silah var zaten.
medic,sniper veya makinalı gibi timde tek bir kişi alabilse çok daha güzel olabilir...Örneğin tim liderinin silahı olsa bu çok iyi olurdu...
Bu dediklerin var zaten
Termal dürbünü diyorum şöyle bir tarz yani:
Bende termal dürbün dışındakiler var diyorum zaten Bilerek termal dürbün olan kısmı almadım. Bu saydığın medic sniper makinalı tüfek ve lidere has silah var zaten.
tam anlatamadım,yani diğer sınıfları (sniper,makinalı medic) nasıl timdeki tek kişi alıyorsa ayını şekilde termalide tek kişi alabilse diyorum...