Şimdi Ara

A4 XL-740k Oscar editor ile script nasıl yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A4 XL-740K malum cod2 de m1 kullanmak için aldım ama şu makro yönetici nasıl kullanılır nasıl yazılım yazılır anlamadım v4.3 paketi Türkçe ama genede hiçbirşey anlamadım kendi sitesinde de hiçbirşey yok bilen yardım ederse sevinirim

• sana örnek verim biraz bilgi edinirsin macro ahkkında bilgin varsa yoksa biraz macro yazımları hakkında bilgi edin
    <Root>
    <DefaultMacro>
    <Major></Major>
    <Description>One click to turn around 180 degrees,you can destroy your enemies in the seconds
    </Description>
    <Comment>Turn Around 180 Degrees
    </Comment>
    <GUIOption>
    <RepeatType>0</RepeatType>
    </GUIOption>
    <KeyUp>
    <Syntax></Syntax>
    </KeyUp>
    <KeyDown>
    <Syntax>
    // Yeni Makronuz aşağıdadır
    //-------------------
    // Makro oluşturmanın 3 yolu vardır
    //1 Üst ve yan panelden işlev ekleme
    //2 Kayıt düğmesini kullanarak, mouse ve klavye hareketlerini kaydet
    //3 Ekrandaki klavye panelini veya klavyeden giriş yapabilirsiniz
    MoveR 799 0
    Delay 23 ms
    MoveR 799 0
    Delay 23 ms
    MoveR 799 0
    Delay 23 ms
    MoveR 799 0
    Delay 23 ms
    MoveR 500 0
    Delay 23 ms
    MoveR 50 0
    Delay 23 ms</Syntax>
    </KeyDown>
    <Software>Counter-Strike (CS)
    </Software></DefaultMacro>
    </Root>

Conter-Strike oynarken mousu %180 derece civarı döndürüyor tabi dpi ayarları defaulttaysa

belki senin için biraz fikir olur

• 180 derece dönmesi ekranın çözünürlüğüne bağlı. Standart 800x600 için makrolamışlar. Ben biraz oynadım fakat tam istediğim 180 ini bulamadım. El kitapçığında çok güzel anlatılıyor.
  • hangi tusa basınca ne yapmasını istediğini sölersen daha net yardım olabilirim .
  • ateş tusuna basınca sol click. seri m1 kullanmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

ateş tusuna basınca sol click. seri m1 kullanmak için

Hazır scriptlerde vardı böyle bir şey. Tek tek atan siahları resmen taramalıya geçiriyordu. "Time Delay" lı bir adı vardı hatırlamıyorum şu an.
  • birde sol tuşa (1 numaralı) atıyamıyorum 3x tuşuna ayarlıyorum o da ateş ederken zor oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birde sol tuşa (1 numaralı) atıyamıyorum 3x tuşuna ayarlıyorum o da ateş ederken zor oluyor

Sol tuşa atanmıyor zaten mouselerde. Alışırsan geçer.
  • dediğinden pek birşey anlamadım . m1 derken sen sol tusa clikleyeceksin, oda "m" ve "1" tuslarına mı basacak, yoksa sen solclik tusladığında daha fazla mı sol clike tıklamıs gibi görüneceksin. ben ufak bir scrip yazar yollarım m ve 1 "basar mose ama sonra normal sol clik kullanamazsın scripten cıkana kadar işkence olur:D

Şöle yardımcı ol bana, sen bir kere mosue sol tusa tıkladın, bilgisayar bunu hangi tuslara basmıs gibi göndermesini istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildceno -- 2 Ağustos 2009; 22:45:25 >
  • yok yanlış anladın "m1" derken oyundaki silah "m1" yarı otomatik nekadar seri basarsam okadar hızlı atıyor scripti dedin gibi kaydet ile denedim ama çok fazla seri olmadı ince ayarlar gerekiyor sanırım.
  • Tamam ufak bir macro yazıp exe haline getirdim
    Ama biraz farklılaştırdım
    Bence daha fazla kolaylık sağlayabilir die düşündüm
    Verdiğim exe dosyasını cift tıklıosun script sağ alt köşede beliriyor, mousenin orta tusuna (tekerleğe basılı tutuğunda) basılı tutuğun sürece sürekli sol tus tıklaması gönderiyor.
    scripten cıkmak istediğinde simgesine sağ tık yapıp exit demen yeterli.Conter strike vb oyun yuklu olmadığı için deneme fırsatım olmadı, ama normal masa üstü vs gibi pencerelerde calısıyor, exe oldğu için oyunda da calısacaktır. bende oscar programı yok mousem daha eski bir versiyon ondan başka bir macro programıyla yazdım. ama işini görür die düşünüyorum.
    Çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi verirsen sevinirim. Bu arada aklıma geldi sanırım bf2 bilgisayarımda yuklu idi, oyunda bir deneyeyim
    http://r a p i d s h a r e.com/files/263136835/Lclik.exe.html aradaki boşlukları kaldırırsın yoksa forum link vermeme izin vermiyor ** koyuyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildceno -- 3 Ağustos 2009; 10:16:03 >

• Bf2 de denedim çalışıyor. Sürekli Sol tusa tıklamıs gibi oluyor basılı tututuğum sürece. İşini görür diye düşünüyorum. Farklılaşmasını istediğin yerler olursa söyle. Bu arada nekadar seri olduğu mousenin key delay ayarlarıyla da alakalı:D
  • masaüstünde çalıştı ama oyunda çalıştıramadım tek atış yapıyor
  • quote:

masaüstünde çalıştı ama oyunda çalıştıramadım tek atış yapıyor

evet bazı oyunlar send komutuna karsı gariplik gösteriyor. send play ile deneyelim :D
  • Bu iş Control komutuyla direk oyunun penceresine gönderilmesi gerekiyor oyuzden bana oyunun çalısan clientin window title&class ve ClassNN değerleri lazım
    şimdi bu değerleri almayı nasıl yapabiliriz diye düşünüyorum. hangi oyun acaba bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildceno -- 3 Ağustos 2009; 12:29:58 >
  • call of duty2
  • şimdi sana ufak bir programcık yolluyorum, onunla resimdeki gibi ufak pencerecikler acılıor. oyuna giriosun ve o pencereyi yakalayıp bana yolluyorsun. ben bir bf2 de aldım birde normal masa üstünde aldım sana örnek olsun diye
    http://img529.imageshack.us/img529/4276/76029303.jpg
    buda programcık
    http:// r a p i d s h a r e.com/files/263176852/info.exe.html

ekran görüntüsünü oyundayken alıp bana su ufak penceresini yollarsan biraz daha uğrasırım üzerinde, yemeğe gidiyorum artık nezmn dönerim bilmiyorum
  •  A4 XL-740k Oscar editor ile script nasıl yazılır?

• quote:

A4 XL-740k Oscar editor ile script nasıl yazılır?

Control numarası cıkmadığı için belki aksamalar olabilir, deneyemedim, control numarası olmayan oyun birtek private server knigth online var bende onda da xskip yuklu olduğu için macroya izin vermiyor:S

bu arada yazmayı unutmusum. bunda orta tusa basarsan 5defa sol tus tıklması gönderiyor.

bu arada oyun dısında scripten cunku script orta tusu hep oyunun penceresinde sol tıklama olarak yonlendirecektir. yani oyun ekranı atif değilse bile oyuna sol tık gönderir.

http://r a p i d s h a r e.com/files/263579079/new.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildceno -- 4 Ağustos 2009; 14:03:46 >

• olmadı hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.