Arkadaşlar öncelikle doğru başlık altında yazdığımı umuyor, hatalıysam hepinizden af diliyorum. Bir sorum var ve bilginizden faydalanmam gerekiyor :) Bir web sitesi kurmak istiyorum. Temam hazır, fakat forum kurmak konusunda sıkıntım var. Belirtmek isterim; Şimdilik ücretsiz bir şeyler yapmak istiyorum.
Soruma gelince; Hazırladığım temanın içerisine hazır forum yerleştirmem mümkün mü? Yani.. Irrrm! Şey..
Her neyse yazarak sorumu net anlatamayacağımı düşünerek kaba taslak bir çizim hazırlamıştım :)
Yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını dört gözle bekliyorum. :)
açıkçası hiç denemedim. ama şöle bir mantık yürütüyorum işe yararmı bilemem. o siyah alana bir iframe alanı açacaksın. ve Forum butonuna tıklayınca kurmuş olduğun forum'un orada çıkacak şekilde ayarlayacaksın. ama bunlardan önce hostuna bir forum kurman lazım. mesela www. siteadi.com/forum şeklinde bir forum kur. ve forumunun bu linkini butona ekle. iframe sayesindede ortadaki siyah alanda çıksın. işe yararmı çalışırmı bilmiyorum. ama denemeye değer bence. hatta zaman bulursam denerim kısa bir zaman içinde.