Bildirim
.::Logitech G19 Gaming Keyboard (Resimli İnceleme)::.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mükemmel birşey ya.Fiyatı biraz uçuk ama ilerde düşer herhalde... -
Klavye budur! Diğerleri fasafiso! Okul bitsin işe başlayalım; ya da şimdiden para biriktirip Türkiye'ye gelir gelmez almak lazım.
EDIT: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 21 Mayıs 2009; 3:15:47 > -
Bundan istiyorum
LCD'sine bayıldım. -
Ekran haricinde diğer modellerden hiçbir farkı yok.Ekran gerçekten güzel ama bu fiyat bence çok pahalı. -
gerçekten güzel bir klavye ama bakalım ülkemize ne zaman gelir inceleme harika olmuş -
Saol dostum inceleme için..
Gerçekten çok güzel yaa..
Fayatı biraz düşsün alıcam. -
Sanırsam fazla düşmez bu klavyenin fiyatı.Çünki logitech in en iyi ve pahalı modelleri genelde ucuzlamıyor -
Evet Logitech fazla bi indirime gideceğini düşünmüyorum. Bende G15 kullanıcısıyım fakat LCD ekran ne kadar gerekli o düşünülür !!! -
quote:
Orjinalden alıntı: CaReTTa_99
Evet Logitech fazla bi indirime gideceğini düşünmüyorum. Bende G15 kullanıcısıyım fakat LCD ekran ne kadar gerekli o düşünülür !!!
Selamlar
Aynı fikirdeyim çok gereksiz olduğunu aldıktan 1 hafta sonra anladım. Aldığıma pişman olduğum tek logitech ürünü G15V2 diyebilirim.
LCD si çok gereksiz bakmıyorsun ayda yılda bir oyunlarda hiç işe yaramıyor yok mermi kaç tane kalmış görebiliyormuşsun, ona bakarken kafan yiyiorsun mermiyi
Aldım arkadaşla klavyeyi 1 -2 gün içinde satmaya çalışıyorduk Hatta bendeki LCD deki platik hala üzerinde duruyor satacaktık alan olmadı.
Ciddi ciddi çok gereksiz bir klavye arkadaşlar. LCD ni kullanmıyorsunuz
-
İnceleme için teşekkürler. Ön fikir edindim. Saolasın. -
İnceleme için teşekürler. Standart logitech ürünü olmuş. Güzel fikir, güzel görüntü, hayati olmayan bir ürün için aşırı gereksiz bir fiyat. -
Bende de G15 V2 var ve lcd sinden gayet memnunum. Mesela FM 2009 oynarken winampte müzik dinliyorum. Minilyrics in G15 eklentisi ile lcd ekranda şarkı sözleri geçiyor ve sırf bu bile beni memnun etmeye yetiyor -
abi bu varken monitörü kullanmayacağız herhalde -
Ekran daha büyük olabilir ayrı bir adaptör beslemesine gerek kalmadan kullanılabilirdi.
Logitech kendini geliştirmeli. Önceki sürümlere ufak tefek makyajlarla pazar oluşturmaya çalışmak kurtarmaz. -
Haklısın.Kaliteli ama birbirine çok benzeyen klavye seti oldu artık g serisi.Daha yenilik bekliyoruz -
ekranının önüne monitör koysa bişi olmaz klavye yazmaya yarar bunu da düşünsün ergonomi ye baksa fena olmaz -
kullanmasını bilmiyorsanız g 15 in ekranı ne yapsın -
çok güzel bir klavye, ama 200$'a değer mi gerçekten bilemiyorum...
200$'a g15'in yanına fazladan bir LCD ekran alabilirsin, G35 Headset'i bekliyorum, asıl o güzel duruyor :) belki direk ebay yaparım... G19 birazcık pahallı geldi açıkcası... Belki G15'im olmasa alırdım. -
ekranı var ama ne işimize yarıcak? o parayı vermeye değmez bence
Benzer içerikler
- mouse takılma sorunu
- gamepad önerisi
- steelseries garanti
- logitech dongle eşleştirme
- yazılım için klavye önerisi
- yaklaşık eşittir işareti
- tuş sesi kapatma
- artı işareti nasıl yapılır
- oyuncu koltuğu önerisi
- klavyede küçüktür işareti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X