uzun zamandır bu tip makine araştırıyorum yorumlara dayanarak canon sx10 almaya niyetlendim ama fiyatının 1060 liradan aşağı düşmemesi ve şuanda çoğu yerde anca tek ödemeye bu paraya bulunması yüzünden ve
bimeksinde bugüne özel %10 maximum puan vermesi ve banada 40 lira hediye etmesi sebebiyle 860 liraya 12 taksitle bulamayacağımı düşünerek karar verdim
bu makine hakkındaki yorumunuz nedir kağıt üstünde özellikleri çok iyi görünüyor çünkü
nikon p90da aynı ayarda ama bimekste yok ve kendi pili olmasıda bana göre dezavantaj açıkçası
fujiyi beğenmedim bodysi çok ufak minnacık elime sığmaz komik duruyor
JackDaniels eliniz büyük makina elinizde ufak kalıyorsa birşey diyemem birde merak ettim s1500fd görme ve kontrol etme imkanını nerde buldunuz. yurt dışındamısınız. birde fujinin o makinası gg o fiyata ve buraya gelirse o fiyata herhalde satılmaz ve ıso perfonmansı üstündeki sensöre göre iyi bir srl-like makinaydı. neyse almışın hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 19 Mayıs 2009; 20:11:30 >
sordum yukarda ama atladınız 1000 ile arasındaki fark nedir diye ben göremedim şekil olarak çünkü
benim tavsiye ettiğimde s1500'dü biliyorsun daha tr gemedi gg satılıyor fiyatta baktıysan uygun .ama o makina tutulacak fuji iyi iş çıkarmış bu makinayla ebatları konusunda birşey diyemeyiz bende görmedim. yeni slr-like makina alacaklara s1500fd tavsiye ederim. tekrar sanada makinan hayırlı olsun.
ben bu makinayı az da olsa deneme fırsatını buldum yaklaşık 20-30 kare foto çektim bana baya iyi gibi geldi özellikle bu tip makinaların çoğundan hızlı (auto fokus ve zoomlama ) foto kaliteside gayet memnun etti ama genede birçok ayarlarını denemek lazım yalnız nikon P80 den kesinlikle daha iyi ben kodak P850 kullanıyorum benim makinadan çok hizlı hoşuma gitti resim kaliteside daha iyi gibi geldi fiyatıda güzel ama genede bir de panasonic FZ28 denemek isterdim ..
Hayırlı olsun. Geçen hafta Forum Bornova Bimekste inceledim. 26x olduğu için zoomu çok hızlandırmışlar, zoom halkasına dokununca uçuyo nerdeyse, video camlerdeki gibi kademeli olsa daha güzel olacakmış. Bir de HDMI çıkışa rağmen HD video olmaması da ilginç geldi. Zoom meraklıları düşünülerek yapılmış bir makine. Fotoğraf kalitesi nasıldır bekleyip görmek lazım. Bu arada Jack Daniels sen İzmir'de değil miydin?
ilk makinem olacak.2 yıl sonra D-slr'a geçmeyi düşünüyorum. Şimdilik olayı öğrenebileceğim bir alet arıyorum.. Bunların yerine gg'den yada ne bilim garantisiz kaçak urunler onermeyin lutfen gidip magazada gorerek begenıp alabılecegım seyler onerırsenız kabulumdur. Bu arada 1000 liraya kadar butcem var.İlerde D-slr alırım direk ustune koy D-slr al demeyin.
sordum yukarda ama atladınız 1000 ile arasındaki fark nedir diye ben göremedim şekil olarak çünkü
benim tavsiye ettiğimde s1500'dü biliyorsun daha tr gemedi gg satılıyor fiyatta baktıysan uygun .ama o makina tutulacak fuji iyi iş çıkarmış bu makinayla ebatları konusunda birşey diyemeyiz bende görmedim. yeni slr-like makina alacaklara s1500fd tavsiye ederim. tekrar sanada makinan hayırlı olsun.
sağolasın
ggde 450ye satıyorsa geldiğinde 700 deb aşağı satmazlar ve 860a bu daha mantılı oldu bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 20 Mayıs 2009; 8:59:25 >
OLYMPUS SP-590UZ Burada GIGABYTE EP45-DS3L // INTEL E8500 // KINGSTON HYPERX 2*2GB 800Mhz DDR2 // HIS ICEQ4 HD4850 WD 500GB CAVİAR BLACK // SEAGATE 320GB 2.5" HARİCİ HDD // SEAGATE 1TB 3.5" HARİCİ CM RC690 600W // SAMSUNG SH-S223 SATA DVD-RW // HP 2207H LCD // USR9108A // POWERCOM 625AP UPS
Hayırlı olsun. Geçen hafta Forum Bornova Bimekste inceledim. 26x olduğu için zoomu çok hızlandırmışlar, zoom halkasına dokununca uçuyo nerdeyse, video camlerdeki gibi kademeli olsa daha güzel olacakmış. Bir de HDMI çıkışa rağmen HD video olmaması da ilginç geldi. Zoom meraklıları düşünülerek yapılmış bir makine. Fotoğraf kalitesi nasıldır bekleyip görmek lazım. Bu arada Jack Daniels sen İzmir'de değil miydin?
sağol
evet zoomu çok hızlı akşam denedim biraz çekimler ekranda çok netti ama bilg atmadım daha
dediğin gibi hdmi var ama hd video yok
belki firmwire vs ile yaparlar ilerde bilemiyorum olurmuda
zaten benim alma sebebeim zoom olması
yoksa bas çek adamım ben uğraşmam açıkçası ayarlarla vs
belki ilerde
yok izmirde değilim istanbul/kartasl dayım
OLYMPUS SP-590UZ Burada GIGABYTE EP45-DS3L // INTEL E8500 // KINGSTON HYPERX 2*2GB 800Mhz DDR2 // HIS ICEQ4 HD4850 WD 500GB CAVİAR BLACK // SEAGATE 320GB 2.5" HARİCİ HDD // SEAGATE 1TB 3.5" HARİCİ CM RC690 600W // SAMSUNG SH-S223 SATA DVD-RW // HP 2207H LCD // USR9108A // POWERCOM 625AP UPS
ilk makinem olacak.2 yıl sonra D-slr'a geçmeyi düşünüyorum. Şimdilik olayı öğrenebileceğim bir alet arıyorum.. Bunların yerine gg'den yada ne bilim garantisiz kaçak urunler onermeyin lutfen gidip magazada gorerek begenıp alabılecegım seyler onerırsenız kabulumdur. Bu arada 1000 liraya kadar butcem var.İlerde D-slr alırım direk ustune koy D-slr al demeyin.
benim niyetim canon sx10 ıs idi
ama sanırım şuan piyasada yok
çünkü dün sirkeci erkayalara uğradım ellerinde yoktu
1060 liralara vatan satmıştı geçenlerde
ama bana o para çok geldiği için sp590 aldım
bi kaç resim çekip koyarım bi fikir edinirsiniz
çünkü daha yeni makine ve kullanıcısı yok sanırım henüz
Bu FZ28 dslr değil dimi? Her hangi bir mağazada varmı bimeks vatan türü?? Fiyatı nedir önerirmisiniz? Nikon p90 yada bu olympos'tan almayı düşünüyordum da
Bu FZ28 dslr değil dimi? Her hangi bir mağazada varmı bimeks vatan türü?? Fiyatı nedir önerirmisiniz? Nikon p90 yada bu olympos'tan almayı düşünüyordum da
fz28 henüz mağazalarda yok sanırım
dün sirkeci doğubankta gördüm 750 lira nakit istedi ama 1 ay garanti veriyor adam
dün sirkeci doğubankta gördüm 750 lira nakit istedi ama 1 ay garanti veriyor adam
Bu benim beğendiğim P90 ve olympus'tan iyi ise beklerim.
Yani ne zaman gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 20 Mayıs 2009; 21:40:08 >
PANASONİC FZ 28 LEİKA LENSLİ DSLR_LİKE MAKİNEDİR: Ben Sahibinden com dan 615 TL ye aldım.
Burda benim amacım yanlış anlaşılmasın OLYMPUS SP-590UZ u kötülemek değil . Sonuçta FZ28 i almadan önce bende OLYMPUS SP-590UZ u incelemiştim Ama FZ 28 i LEİKA Lens ve HD Video özelliği olduğundan tercih ettim. http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[search]=lumix_dmc_fz8&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=569&c=569&sKlasik=1&b[page]=1&c=89811&c2=89811
Burdan alabilirsiniz. Yukarıdaki linki copy paste yapınız.
Bu benim beğendiğim P90 ve olympus'tan iyi ise beklerim.
Elektronik eşyalarda şansım hiç gülmedi ikinci ele uzak duruyorum alırım 2 gün sonra bozulur. Garantisiz bir sakız bile olsa alamam
Elektronik eşyalarda şansım hiç gülmedi ikinci ele uzak duruyorum alırım 2 gün sonra bozulur. Garantisiz bir sakız bile olsa alamam
bunlar ikincieldeğildir sıfır abd garantilidir.birçok kişide burdan alışveriş yapmaktadır.
Garantisi filan varmıdır? Yani yarın bir gun bir tarafında bir sorun olsa kime götürecez?
O zaman bana gelmez bu şekilde. Kısmetsızım napim alırım ertesi hafta bozulur
Dostum senden Zoom fotolarını bekliyorum. Makrosu nasıl aletin? Pek anlamam gerçi ama.. Bide gece çekimi nasıl?konserde çekim yaptığını düşünürsen yada loş bir ortamda düşünürsen nasıldır sence?
FZ28 in makro performansı için kendi çektiğim bir örnek. OLYMPUS SP-590UZ unda bir örnek makrosunu bekleriz.
FZ28 aldıracaksın sanırım bana
FZ28 renkler daha canlı duruyor. Ayarsalda olabılır sanırım.. Gelince ne kadar olur acaba bu FZ28 1000lirayı geçmese bari
srl-like alacak arkadaşlara zoom ve video ön planda tercih etmeyen arkadaşlar için ekledim fotoları. makinanın fiyatıda gg çok uygun.zoom derken ondada zom yok değil 12x zaten ondan sonrası keskinlik detay kaybı ve noise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 20 Mayıs 2009; 23:40:32 >
bu resimlerin özelliklerini neden okuyamıyoruz acaba
pozlama süresini felan görmek istedimde
bunu yükleyen arkadaş burdan yüklediği için exif bilgileri silinmiş ama fotolarda hiç oynama yok s1500 fotoları kendisine rica edeceğiz bilgileri olan foto eklesin.daha önceki sayfada s1500 fotoların olduğu link vermiştim.
bipekkan arkadaşın açıklaması Fotograflara Flicker üzerinden link verilince exif bilgileri nedense kayboluyor. Fotograflar bana küçültme dışında ellenmemiş geldi. Netlik keskinlik eğer ellenmediyse fazlasıyla tatmin edici renklerin doydunluğu hariç Belki verilen ayarlardan kaynaklanıyor olabilir, çok tatmin edici, kenar ve köşelerde dikkate alınacak bir detay kaybı yok varil distorsiyonu dışında O da geniş açıda normal. Bence beklenilenin çok üstünde bir makina.....
İyi bir seçim yapmısın JackDaniels .Bende sp 560-uz kullanıcısıyım makinanın kontrast doygunluk ve keskinlik ayarları ile oynarsan daha iyi fotograflar elde edersin.Menüler arası geçiş yaparken bu neydi diye sorma display tusu var menülerde takıldıgında o tusa basarak makinanın kendini anlatmasına olanak tanımış olursun.Ayrıca zoom oranı benim makinada toplamda 100 x seninkinde ise 130x e denk geliyor ve aklında bulunsun su an piyasadaki en yuksek zomm oranına sahip makinadır!Makroda ise süper makroyu kullan daha iyi netice alırsın sonucta iyi bir makina hayırlı olsun;)
İyi bir seçim yapmısın JackDaniels .Bende sp 560-uz kullanıcısıyım makinanın kontrast doygunluk ve keskinlik ayarları ile oynarsan daha iyi fotograflar elde edersin.Menüler arası geçiş yaparken bu neydi diye sorma display tusu var menülerde takıldıgında o tusa basarak makinanın kendini anlatmasına olanak tanımış olursun.Ayrıca zoom oranı benim makinada toplamda 100 x seninkinde ise 130x e denk geliyor ve aklında bulunsun su an piyasadaki en yuksek zomm oranına sahip makinadır!Makroda ise süper makroyu kullan daha iyi netice alırsın sonucta iyi bir makina hayırlı olsun;)
eyw sağolasın
bana fazla bile
bas çek adamıyım ben çok fazla kurcalamak hoşuma gitmiyo
ama ilerde belki merak edersem kurcalarım
zoomu fazla olsun istedim sadece ve açıkçası pişmanda değilim
bbenim çok hoşum gitti makine
12 taksitle 860 liraya bundan daha kalteli bi makina olacağını sanmam bu segmentte