Şimdi Ara

GARANTİ BANKASININ YAPTIĞI ÜÇKAĞITÇILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
12.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ii de kardeşim. kullanalabilir bakiyeyi ben koymadım ki oraya. O bakiye bankanın koyduğu bişey. Beni ne alakadar eder. Yani hesabımda bana ait birşey olsa tamam. Ama benimle alakasız. Ben borcunu ödemişim. Yani kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Kime sordun? nedir o kullanılabilir bakiye? Ben senden böyle birşey istedim mi? sonra bakiyende para var diyerek hesabı kapatma. Var mı böyle bişey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 19 Mayıs 2009; 0:19:47 >
  • http://img136.imageshack.us/my.php?image=screenshot040y.jpg][simage]http://img136.imageshack.us/img136/1556/screenshot040y.th.jpg

    Garanti bankası nın hesap işletim ücretinden kurtulmak için internet sitesi aracılığı ile açtığım vadesiz hesabın borcunu ödeyerek ( hiç kullanmadığım halde 25 tl hesap işletim ücretini paşa paşa ödedim) kapatmak istedim. Ancak internet sitesinde kapatma işlemini yapamadım nedeni de anlamış değilim ama sitede açılan tuhaf msjı size göstermek için yukarı ya ekledim. Sizde incelerseniz ne kadar tuhaf birşey olduğunu anlamanız güç olmayacaktır.
    Bana kalırsa bankalar bu hesap işletim ücretini sürekli almak için hesap kapatma işleminde sorun çıkartıyorlar. Tıpkı sokakta dağıttıkları kredi kartlarını, binbir işlem yaptıktan sonra zar zor kapatabildiğiniz gibi.[simage][/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 19 Mayıs 2009; 0:12:15 >







  •  GARANTİ BANKASININ YAPTIĞI ÜÇKAĞITÇILIK
  • bu bankaların hepsi aynı
  • kullanılabilir bakiye yazdığına bakmayın. ordaki kullanılabilir bakiye yi banka kendisi koyuyor oraya. Yoksa öyle bir bakiye yok.
  • iyide o hata da kullanilabilir bakiyenin sifir olmasi lazim diyo senin bakiyen sifir kullanilabir bakiyen 950tl
  • kullanılabilir bakiyeniz 0 olmalıdır diyor bak bakayım kullanılabilire ; 950 tl yazıyor..

    hadi buyrun cenaze namazına sanki biz kendimin 950 tl dedik .. saçma
    banka değilmi işte hepsi aynı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 19 Mayıs 2009; 0:19:54 >
  • Tamam o para benimse ver paramı o zaman. o da yok. Çünkü öyle bir param yok. Ama var. Yani tam bir manyaklık.
  • havale ücretinin en fazla olduğu banka
  • finansbanka azmı gittim.üstelik yanlışlıkla sadece bir defa kartı kullandım 35 mi 40 mı ne kart parasıda ödedim.hala eve extre gelir.bankaya sorarız kapandı derler.
    bunu bilerek yapıyorlar.hem kişi sayısını düşürmemek için hemde kart ücreti vs. almak için.bide taksitle filan bi alış veriş yaparsan iyice bağlıyorlar.aman eve kart gelirse almadan red et, geri yolla.
  • Yaw arkadaş benim sana borcum yok. Sen ne diye halen hesabımı kapatmamak için aptalca yöntemlere başvuruyorsun. Ben seni nereye şikayet edeyim şimdi. Ama benim vatandaşımı yolunacak kaz görüyorsun ya sende haklısın. Senin kazancın zaten hile hurda. Ama bu düzen böyle gitmez. Birisi mutlaka arkanıza geçer zamanı gelince.
  • hesabi kullanmazsan 6 ay snr pasif oluyor die biliyorum.hiç işlem yapma kullanma olsun bitsin.kullanmadiğin hesabin işletim ücretini senden kesemezler
  • İnternet bankacılığı menuleri arasında "kredili mevcuat hesabı kapatma" veya "kredili mevduat hesabı ayarları" kısmında kredi iptali yapabiliyorsan bu şekilde hesabını kapatabilir haale getirebilirsin.

    Bankalar müşterilerin kendilerinden kurtulmalarını önlemek için ne yapacaklarını şaşırdılar...
  • yapıkredi kullanıyorum ve de öğrenci belgesi götüreceğim o ücretten de muaf oluyorsun ben hiç sorun yaşamadım gayet te memnunum
  • Kredili hesap mı bu? kullanılabilir bakiye saçmalığının açıklaması nedir acaba?
  • yahu üniversitenin önünde de zorla cardfinans dağıtıyorlar. yoldan abartmıyorum, resmen zorla çeviriyorlar.

    iyi de ben ödeyemem diyorum. "olsun bir şey olmaz kart verelim yine de" diyor.

    ne kadar seviyesiz bir durum inanamazsınız...
  • oo bunlar tam şerefsiz. geçen babamın iş yerinin vergisini ödemek için TEB e gittim. 2 tane güzel mavi gözlü kadını koymuşlar girişe. direk girer girmez çeviriyolar. sordu üni öğrencisimisin bende enayi gibi evet dedim. hemen kart verelim diyo. yok dedim istemiyorum. ama ücret almıyoruz. ya kardeşim istemiyorum. hala zorluyor sanki bedevadan para vercek. gene giren bana giriyor.
  • hemen hemen bütün bankaların internet şubesinde havale ücretsiz eft 1 tl iken bunlarda havale 50 kuruş galiba, eft ise 2,5 tl. neden peki? boncuk mu var sitelerinde??? 2,5 tl yahu,yuh.
  • Havale 70 kuruş eft 2,5 lira
    İşyerinde parasını hesabında hiç tutmayan bir arkadaş var. Adam maaş yatar yatmaz çekiyor. Ondan havale ve eft için para kesmiyorlar. Benim ise yatırım hesaplarım bile var. Buna rağmen her ay kızımın okulu için 50 lira eft yapıyorum 2,5 lira da masraf ödüyorum.
  • hayatımda bu kadar lanet bir banka görmedim.
    Adanada çalışırken maaş hesabımız garanti bankasındaydı.Mecburen garantiden hesap açtırdık.Sonra tayinim eskişehir e çıktı.Eskişehirde, kurumum Halkbankası ile anlaşmalı olduğundan garantiyle bir işim kalmadı.boş yere hesap işletim ücreti de ödemek istemiyordum.O yüzden Adanadaki hesabımı kapatmak için garantinin eskişehirdeki bir şubesine dilekçe verdim.Görevli hanım adanadaki şubeye faks çekerek kısa sürede hesabı kapatacaklarını belirtti.(hesabımda borç ve herhangi bir otomatik ödeme talimatıda yoktu).aradan bir hafta geçti,şubeye gidip hesabıın akibetini sordum.Hala kapatılmamıştı.görevli tekrar ilgileneceğini belirtti.bir süre sonra yine gittim yine kapatılmamış.Sonra bana adanayı arayın bizim dememizle kapatmıyorlar dedi.(işin trajik tarafı aynı bankanın şubeleri birbirini takmıyor.sırf hesap işletim ücreti alabilmek için).adanayı aradım ordaki bayan bana esk.deki şube mail atsın dedi.Tekrar esk. şubesine gittim durumu ilettim.Şubeler arasında aracılık bile yaptım.3 gün sonra tekrar gittim yine kapatmamışlar.Bu seferde hesabım eksi bakiyeye düşmüş.5 tl civarında ne olduğunu anlamadığım bir para kesmişler.Görevliye bunu sordum bişeyler geveledi.10 tl para yatırdım,üstü kalsında şu bankadan bir an evvel kurtulayım diye.bu seferde adana şubesi bize dilekçe faklasın demiş.artık boğazıma kadar geldi.işyerinden sitem dolu bi dilekçe faksladım.hala ses yok.son çare bddk ya şikyet dilekçesi yazıp, noter kanalıyla dilekçe yollayacağım.Bu bana büyük ders oldu.bi daha özel bankalarla işim olmaz.resmen vatandaşı yolunacak kaz gibi görüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 15 Eylül 2009; 11:28:00 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.